Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor - Fenerbahçe | 17.02.2013 @19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahaha zokoranın tekme müthiş ya

sahada görmek istemediğimiz çirkin hareketler tabii :( :(

onun dışında emre sıkıyorsa drogbaya desin o lafı bakalım ne oluyor dsgds
Mesaj tarihi:
Lig bugün biter hatta bitsin de kurtulalım, Aykut inatlan aynı kadroyu sürecekmiş, sadece Meyreleş yerine Emre olacak.
En ufak üretken bişey olmuyor takımda, Kuyt kalası yüzünden en üretken adam GG de çıkmıyor ileri pek, yine Baroninin salak şutlarına bakıp duracaz.

Taş gibi 442 oynayacak kadro var ama adam Baroniyi, Bekiri, Caneri, Kuytu, Selçuku oynatabilmek için takımın ırzına geçiyor.

Koy şöyle adam gibi;

Volkan

GG Serdar Egemen/Yobo Hasan

Topuz Meyreleş/Salih Emre Stoch

Webo/Kuyt Sow
Mesaj tarihi:
ben bu adamın inadını anlamıyorum ya. ft gibi ego manyagı adam bile inadından vazgecebiliyorken aykut'a anlam veremiyorum. neden farklı seyler denemeye bu kadar kapalı olur bir insan. karizması mı cizilecek lol. ustelik kendi bildiginden de hic bir sonuc alamadıgı halde.
Mesaj tarihi:
Aykut, kötü bir teknik direktör bu kadar basit, çözüm üretecek herhangi bir şey düşünemiyor, risk alacak cesareti zaten yok. futbolcuların bile bu korkak futboldan bıktıkları sahadaki davranışlarından belli. antremanlarda yine 5'e 2 top kapma çalıştırmıştır kesin.
Mesaj tarihi:
Trabzon kadrosu çöplüğe döndü 2 senede. Yabancı tercihleri çok kötü özellikle, Belçika ligi kökenli kim varsa salçalanıyorlar.

Hatta abartmak gibi olmasın ama sadece forvet oyuncularını karşılaştırdığımızda ligin belki de en vasat takımı. Henrique+Halil+Janko ligi 10 golle falan bitirir, şu an üçünün toplam gol sayısı 6
Mesaj tarihi:
Ya Aykutun inatla 433 oynatması akla mantığa aykırı zaten, 433ü hakkıyla oynayan bi Barca var o bile değiştiriyor. Sen kimsin ki toplama takıma bunu oynatacan, yıllar önce İtalyadan gelme bir Zeman vardı 433 inadında, teneke bağlanarak kovalanmıştı geriye bikaç ayda, herkesin harcı değil.
  • Yeni Oluştur...