dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Etmiyorum! Yarın şafak sökerken kyoto demir yolunun olduğu meydanda dövüşücez. tek geliceksin, silah olarak bir diş fırçası ve 4rulo tuvalet kağıdı kullanacağız sadece. ertesi günün gazete manşetlerini görüyorum şimdiden Türk Ninca [T.N.] tuvalet kağında boğularak feci şekilde can verdi. D.A T.N.'yi tuvalet kağıdı ile boğduktan sonra yanında getirdiği diş fırçası ile ölünün dişlerini fırçalayarak gençlere "sağlıklı dişler, mutlu gülüşler" kampanyasında destek de olmuş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 tesekkurler boyle bir saygideger olumle odullendirdiginiz icin beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 biz hep en iyilerine layıkız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Gördüğüm Rüya: Mecidiyeköy'e gidiyorum, otobüs durağının orada bir bahçe var giriyorum, karşıma bir dojo çıkıyor, insanlar antrenman yapıyor, Bir Sensei bana geliyor ve isminin Emre San olduğunu söylüyor (Emre bu gece evinde kaldığım kuzenimin de adı). Durumumu anlatıyorum ve bana paran yoktur diyor, ben de var diyorum, o zaman bu 4, bu 5 diye anlatıyor hepsinden diyorum 100 versen yeter diyor , 100 TL veriyorum, bu ne, 100 elma diyor. Her halde kendi para birimleri ( DeepNet'e takılım biraz BitCoin'den türetti beynim herhalde). Sonra diyorum ki tabii ki de elmam yok, daha dojonuza üye değilim. O da bana bayağı bir materyal vardi, metal değil, lastik gibi biriey di (ebaydeki rubber silahlardan kalmış aklımda her halde. Neyse attı atılıyor du ama, neden böyle dedim? İçinde diş macunu var dedi (2 gün dişimi fırçalayamamıştım oradan girdi herhalde) . Neyse çok teşekkür ettim, yandan beni tanımayan insanlar varmış yemek yiyen, ismimle beni çağırdılar, ben daha söylememiştim ismimi, gittim yanlarına konuştuk biraz sonra, çıkıyordum ki! Geri dönüp edef tahtası isteyecektim ama tam onu söylemeden rüyam bitti... True Story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Fistan said: abi alacagi sey ninja yildizi olan adam... dart alıp dart oynayın lan, daha zevkli sonra bi bakmışsınız turnuvalara katılıyorsunuz felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Bu gün Fox'ta Ninja Warrior diye bir yarışma izledim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Karaköy'e gittim her yer kapalıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bugün pazar olm,dua et lüleden yememişler,o boş sokaklar da seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Pazartesi veya çarşamba gideceğim. Öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 sağlam olmaz piyasadan bulacağın taklit şeyler, bak bi abin anlatmış arkada git sanayide yaptırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Ya ne sanayisi, kim uğraşacak sanayi son çağre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 "Tatar Ramazan" said: sağlam olmaz piyasadan bulacağın taklit şeyler, bak bi abin anlatmış arkada git sanayide yaptırt. Tatar san ile ayni seyi soylemisiz. Evet Turkiyede sanayide yaptiriliyormus. Aslinda en uygunu sanayi cunku projelendirdiginizde aslina en uygun noktayi orada yakalayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 her sey bi cnc'ye bakar boyle durumlar icin sigil'a bas vuruyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 cambazct said: her sey bi cnc'ye bakar boyle durumlar icin sigil'a bas vuruyosunuz. CnC? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 abicim senin yaşın kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 CNC'nin saatini 50 liradan açarlar lan, CNC ile yıldız mı yaptırılır. Zaten plazmada olur o iş. Plazmada kestirip kenarlarını işleticen. Hazır al daha iyi o kadar uğraşacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Yarın tekrar karaköydeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://aap.blackaris2001.org/PredatorPropReplica/PredatorPropShurikenLifeSizeS.jpg http://aap.blackaris2001.org/SIDESHOW/AVPRShuriken3S.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Türkiye'de cnc denilince torna tezgahı gelir akla. Plazma kesim fln hep ayrı isimlerle söylenir, o da cnc olmasına rağmen. O yüzden genelde anlaşılan şey neyse o anlamla kullanıyoruz makineciler olarak bişey anlatırken sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Canslansın başlık konuşun ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Ne uğraşıyorsunuz cnc ile al bir tane press 30 tonluk, yap kalıbını, geç seri üretime alla alla sonrada tut zımparaya keskinleştir, bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 SeaGle said: CNC'nin saatini 50 liradan açarlar lan, CNC ile yıldız mı yaptırılır. Zaten plazmada olur o iş. Plazmada kestirip kenarlarını işleticen. Hazır al daha iyi o kadar uğraşacağına. 3 eksenli var 10liradan açarız korsan cnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Amatör nincaları eğlendirir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar