Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Strekeos said: Ooo işim zor benim :/ Peki ninja malzemeleri genel olarak nerede satılıyor? yeni camii'nin önün de kuşçu recep amca var,eski ninjalardan bir o kaldı alem de,şifre:lezzetli çipetpet bunlar ,dediğin de sana yardımcı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Sen bence Skinoski sama ustaya ulaş kendisi her bölüm 30 ninja doğrardı.Kesin onda vardır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bıçaklarımı attığım hedef tahtamı nincalamayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 satmayın çoluk çocuğa böyle şeyler balkondan birinin kafasına filan atar puşt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Çoluk çocuğa satmayı düşünmüyorum... Balkon yok zati bizim evde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kelebek olur mu ? az kullanılmış temiz cerrahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Kelebek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 YILMAZLAR NİNJA 1996'dan beri ninja malzemelerinde güvenin ve kalitenin sembolü YILMAZLAR NİNJA MALZEMELERİ kısa zamanda yerli ve göbekli ninjalar arasında hak ettiği popülerliğe ulaşmıştır. Nunçaku (mınçıka-namçakyu hangisi biz de bilmiyoruz) görünmezlik pufpufu terletmeyen peçe, tabanı soğuk iklimler için özel olarak kalınlaştırılmaş ninja ayakkabılarıyla YILMAZ NİNJA kalitede bir numara! YILMAZLAR NİNJA ninjalık ciddi iştir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Strekeos said: Fin pek farketmez, keskin olsun hemen kırılmasın bir de dengeli olsun işte, normal bir fiyata satmayı düşünüyorsan resimleri at lütfen büyük ihtimalle alırım :) yok ben satmıyorum öyle dandik görünsün istemiyorsun Al-Fe kullandırmta bulabilirsen nikel-cobalt olsun hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 şükrü olsa kimbilir neler yazardı buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ya patiler geyik yapın tamam da biraz da yardımcı olun... Fin sağol bu arada alırken sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ninja irfan abimiz bilir işte 0:40'a özellikle dikkat kibrit çöpünü ağaca fırlatıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 İyimiş irfan abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Strekeos said: Ya patiler geyik yapın tamam da biraz da yardımcı olun... Fin sağol bu arada alırken sorarım. abi ıkınınca cevap çıkmıyo. bilmiyoruz, haliyle geyik yapıyoruz bilen çıkarsa yazar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Xenocide sağol açıklama için, Nick güzelmiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Theridone said: YILMAZLAR NİNJA 1996'dan beri ninja malzemelerinde güvenin ve kalitenin sembolü YILMAZLAR NİNJA MALZEMELERİ kısa zamanda yerli ve göbekli ninjalar arasında hak ettiği popülerliğe ulaşmıştır. Nunçaku (mınçıka-namçakyu hangisi biz de bilmiyoruz) görünmezlik pufpufu terletmeyen peçe, tabanı soğuk iklimler için özel olarak kalınlaştırılmaş ninja ayakkabılarıyla YILMAZ NİNJA kalitede bir numara! YILMAZLAR NİNJA ninjalık ciddi iştir! çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Abi,ben müteahhitlik işiyle uğraşıorum,kalas desen,demir desen bilir söylerim,dövüş esnasında da genel de beşonları kaldırabilecek,babayiğit kalıpçıları sürüyorum alana :) dasaa desen azerbaycan ellerin de bir garip inşaatçı,akito desen nicki japonumsu çakma türk delüğanlısı... zaten forum da ninjalığa merak salıp da olabilen varsa,büyük ihtimal yaşamıyordur,ninjalar arasında ki,mafyavari hesaplaşmalardan dolayı,ama çetin abiden şüpheleniyorum kart ninja çeto reis:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Strekeos said: Kelebek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 cuma namazına giden ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 +3 leri kadıköyde satılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bi bitmediniz a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Strekeos said: Kimdir forumun ninjası acaba? Özelden sorayım :) xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://doylez.com/img/shoryuken.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Teşekkürler şimdiden, kadıköyde satanın tam yerini söylerseniz yarın bakmaya çalışırım, bu arada forum ortamınız çok güzel çok eğlenceli kişilersiniz. *Kelebek çok kolay hacı bana shuriken yada en azından kunai lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yok noyzura forumun ninjası. xunn ise dekont.jpegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar