Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da ninja yıldızı??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Strekeos said:

Ooo işim zor benim :/
Peki ninja malzemeleri genel olarak nerede satılıyor?

yeni camii'nin önün de kuşçu recep amca var,eski ninjalardan bir o kaldı alem de,şifre:lezzetli çipetpet bunlar ,dediğin de sana yardımcı olacaktır.
Mesaj tarihi:
YILMAZLAR NİNJA

1996'dan beri ninja malzemelerinde güvenin ve kalitenin sembolü YILMAZLAR NİNJA MALZEMELERİ kısa zamanda yerli ve göbekli ninjalar arasında hak ettiği popülerliğe ulaşmıştır.

Nunçaku (mınçıka-namçakyu hangisi biz de bilmiyoruz) görünmezlik pufpufu terletmeyen peçe, tabanı soğuk iklimler için özel olarak kalınlaştırılmaş ninja ayakkabılarıyla YILMAZ NİNJA kalitede bir numara!

YILMAZLAR NİNJA

ninjalık ciddi iştir!
Mesaj tarihi:
Strekeos said:

Fin pek farketmez, keskin olsun hemen kırılmasın bir de dengeli olsun işte, normal bir fiyata satmayı düşünüyorsan resimleri at lütfen büyük ihtimalle alırım :)

yok ben satmıyorum
öyle dandik görünsün istemiyorsun Al-Fe kullandırmta bulabilirsen nikel-cobalt olsun hatta.
Mesaj tarihi:
Strekeos said:

Ya patiler geyik yapın tamam da biraz da yardımcı olun...
Fin sağol bu arada alırken sorarım.

abi ıkınınca cevap çıkmıyo. bilmiyoruz, haliyle geyik yapıyoruz bilen çıkarsa yazar zaten.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

YILMAZLAR NİNJA

1996'dan beri ninja malzemelerinde güvenin ve kalitenin sembolü YILMAZLAR NİNJA MALZEMELERİ kısa zamanda yerli ve göbekli ninjalar arasında hak ettiği popülerliğe ulaşmıştır.

Nunçaku (mınçıka-namçakyu hangisi biz de bilmiyoruz) görünmezlik pufpufu terletmeyen peçe, tabanı soğuk iklimler için özel olarak kalınlaştırılmaş ninja ayakkabılarıyla YILMAZ NİNJA kalitede bir numara!

YILMAZLAR NİNJA

ninjalık ciddi iştir!

çok iyi
Mesaj tarihi:
Abi,ben müteahhitlik işiyle uğraşıorum,kalas desen,demir desen bilir söylerim,dövüş esnasında da genel de beşonları kaldırabilecek,babayiğit kalıpçıları sürüyorum alana :) dasaa desen azerbaycan ellerin de bir garip inşaatçı,akito desen nicki japonumsu çakma türk delüğanlısı...

zaten forum da ninjalığa merak salıp da olabilen varsa,büyük ihtimal yaşamıyordur,ninjalar arasında ki,mafyavari hesaplaşmalardan dolayı,ama çetin abiden şüpheleniyorum kart ninja çeto reis:D
Mesaj tarihi:
Teşekkürler şimdiden, kadıköyde satanın tam yerini söylerseniz yarın bakmaya çalışırım, bu arada forum ortamınız çok güzel çok eğlenceli kişilersiniz.
*Kelebek çok kolay hacı bana shuriken yada en azından kunai lazım.
  • Yeni Oluştur...