Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 cipet, gerçekten kasma abi açıklama. insan olan anlar halden. amacı sadece laf atmak olan, internette de olsa karşısındakinin gerçek bir insan olduğunu unutan/iplemeyen kişi empati mi yapacak da bilmem ne ohoooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 çocuğun başında duracak birileri illa oluyordur. çocuğun iyiliği için de çipetpetin kafa dağıtması, stresten kurtulması önemli zaten. kötü niyetli bir şekilde sorgularken dahi tek yönlü bakmayın olaya. Cipetpet said: İnşallah iyi olaun eline kağıt yazıp vercem:) ''Çekemeyenler pipimi yesin '' diye :) şunu bekliyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 inşallah o arkadaşın çocuğu olduğunda böyle bir sıkıntılı olay yaşayıp da kafa dağıtma ihtiyacı hissetmez. cipet, iyileşsin abi artık daha foto koyacaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 geçmiş olsun Cipetpet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Uzun zamandır progressive müzik yapmaya çalışan japonlardan daha acınası bişey görmemiştim teşekkürler soimyr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 geçmis olsun valla ilk mesaji okurken benim içim daraldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Ekmek said: progressive müzik yapmaya çalışan japonlardan daha acınası abi şu nasıl bir benzetmedir. feci merak ettim grup adı fln verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Sağlıklar diliyorum herkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 iyi oldum amcalar herkese selamlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 nah yaptirsaydin keske bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 aquila said: nah yaptirsaydin keske bi de. hakaret değil aquila,şaka amaçlı koydum,rahatsız olduysan kaldırayım kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ben niye rahatsiz olim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 çü(n)kü çekemiyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Ahahah ağzını cemcürürüm lan, allah nazardan saklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 aquila said: ben niye rahatsiz olim ya. pipiden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 pipi hepimizde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ha onu çekiyorsundur, kendinin olunca np. başkası koyunca aaaaaauvvvvvvvvvvvvvv! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ahaha hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 calimero said: çü(n)kü çekemiyorsun! Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Cipetpet said: 10 aylık oğlum sabah 6'da ateşli havale geçirdi ve ne hikmetse dün gittiğim doktor birşeyi yok diye gönderen doktor yüzünden,bugün evladım ölüyordu,nabız alınamadı,kalp atışı v.s 0,gözlerini tavana dikti ve sabit kaldı öyle,aşağı yukarı 15 dk ambulansla,hastaneye götürme v.s o sırada,nabızı hareketlendirmek için bilmediğim iğneler v.s vuruldu.sonra çocuk kendin geldi ama,ömrümden 40 yıl gitti yemin ediyorum.şu anda araştırma hastanesin de yatıyor ve o kadar yorgunumki çay ve sigara dan başka parmağımı kaldıracak bir hareket yapmak istemiyorum.belinden su almak için kağıt v.s imzalattılar.beynin de hasar,ödem veya herhangi bir felç başlangıcı v.s varmı diye bakacaklar.aşağı yukarı 20 gün hastane de kalır dedi doktor hanım,soracağım bir sorum var aslında,acaba belden su aldırmak tehlikelimi 10 aylık çocuk için ve neden yapılıyor arkadaş,ne oldu tosunuma? :S aynısı birebir aynı yaşlarda kardeşime olmuştu... çok zor hakkaten o gözlerin tepki vermeyi kestiği an. bizimki hastanede 2 gün kalmıştı, beyinde sıkıntı olmamıştı. geçmiş olsun çipet.. en kısa sürede düzelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 cipet geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar