Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok canım sıkkın

Cipetpet

Öne çıkan mesajlar

çocuğun başında duracak birileri illa oluyordur. çocuğun iyiliği için de çipetpetin kafa dağıtması, stresten kurtulması önemli zaten. kötü niyetli bir şekilde sorgularken dahi tek yönlü bakmayın olaya.

Cipetpet said:

İnşallah iyi olaun eline kağıt yazıp vercem:)
''Çekemeyenler pipimi yesin '' diye :)

şunu bekliyorum ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

10 aylık oğlum sabah 6'da ateşli havale geçirdi ve ne hikmetse dün gittiğim doktor birşeyi yok diye gönderen doktor yüzünden,bugün evladım ölüyordu,nabız alınamadı,kalp atışı v.s 0,gözlerini tavana dikti ve sabit kaldı öyle,aşağı yukarı 15 dk ambulansla,hastaneye götürme v.s o sırada,nabızı hareketlendirmek için bilmediğim iğneler v.s vuruldu.sonra çocuk kendin geldi ama,ömrümden 40 yıl gitti yemin ediyorum.şu anda araştırma hastanesin de yatıyor ve o kadar yorgunumki çay ve sigara dan başka parmağımı kaldıracak bir hareket yapmak istemiyorum.belinden su almak için kağıt v.s imzalattılar.beynin de hasar,ödem veya herhangi bir felç başlangıcı v.s varmı diye bakacaklar.aşağı yukarı 20 gün hastane de kalır dedi doktor hanım,soracağım bir sorum var aslında,acaba belden su aldırmak tehlikelimi 10 aylık çocuk için ve neden yapılıyor arkadaş,ne oldu tosunuma? :S

aynısı birebir aynı yaşlarda kardeşime olmuştu... çok zor hakkaten o gözlerin tepki vermeyi kestiği an.

bizimki hastanede 2 gün kalmıştı, beyinde sıkıntı olmamıştı.

geçmiş olsun çipet.. en kısa sürede düzelir umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...