Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Penth : Kim bu?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Starwars bir tutkudur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 -Lord Vader -Yes Master! -Rise... Arkada imperial march çalmaya başlar *Hanım ışın kılıcımı getir[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ohannes nası değişmiş o öyle...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 anakin vs obi-wan duelinde ikiside mavi lightsaber kullaniomus.. Hoş tabi de daha kac ay var 7 mi?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 allahhh gaza geldim yine yaa. *! ışın kılıcını çeker. riseeeeeeeeee* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Asteroth, 05 Kasım 2004 00:09 tarihinde demiş ki: Ohannes nası değişmiş o öyle... Amirim şimcik şöyle oluyor :) Sidious gibi Sith Lordlar, bir yerden sora gücün dibine vururlar, force ta cidden inanılmaz güçlenirler. Ama bu gücün kaynağı kendi vücutları, yaşam enerjileridir. Force kullandıkça, vücutları gitgide deforme olur. Sidious amca bu sebeple, sürekli vücut değiştirir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Penth biliyorum söylediklerini, Star Wars cahili değiliz, hatta senaryoyu yazdım teaser'ı izleyerekten de, şu son "vücut değiştirirler", bi annat bakem[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Nasıl yaptığını bilmiyorum valla, bilen varsa anlatsın da, Darth Sidious sürekli vücut değiştiriyor işte, bir vücudun içine giriyor ve tüketene kadar kullanıyor, sonra başka bir bedene geçiyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 expanded universe'ü araya karıştırmanın lüzumu yok. zaten george lucas bile istediklerini alıyor onlardan istemediklerini sallamıyor. sonuç olarak darth sidius her zaman palpatine'di daha önce başka vücudu olmadı. gücün karanlık tarafı vücuda zarar veriyor sürekli ve gördüğün gibi phantom menace normal insana benzeyen kişi empire strikes back te zombi görünümünde. Videoda görünen zaten farklı bir vücuda bürünmüş sidius değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Yüzyılın filmi geliyor.. Ya şöyle yapsalar da 3.5-4 saat doya doya izlesek filmi hatta bitmese hiç[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 darth Sidious un klonları var 3-4 tane,Vader bunu aşa atıp öldürdükten birkaç sene sonra bunlar uyanıyorlar hatta. ama vücüt değiştirme diye bir olayı yok benim bildiğim.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Arkası yarın yapsalar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 O çekilmez de silpha, 50 saatlik yapsalar filmi yine yemedn içmeden oturur izlerim. Bir keresinde arkadaşlarla Ep 1-2-4-5-6 yapmıştık bir günde hehe[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Benim söylediğim olay EU tabi, ama işin temeli o bence. Sidious, ileride Luke'un bedene bile girme çalışmaları yapıyomuş yani eheh, Luke düşüyor, sonradan düzeltiyorlar bunu.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 valla starwars hic sevmem hazzetmem trailer i izledim bi heyecanlandim ya gormek istedim filmi iyi yapmislar anakin in sari gozlu oldugu sahneyi falan[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Jaan, 05 Kasım 2004 00:09 tarihinde demiş ki: -Lord Vader -Yes Master! -Rise... Arkada imperial march çalmaya başlar *Hanım ışın kılıcımı getir heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 o zaten rise sahnesinde ciddi annamda koptum ve fragman sonuna kadar bööle buz kesip kaldım bittikten sonra da arkada imp. march ile tam gaza gelmiştim ki DIN! die bitti müzik ben dumur kaldım eheh neyse süfer bi fragman deişik olmuş eski filmlerden sahnelerle flm ama güzel olmuş.bu arada wookie ordumuz da süper hani diemeden geçemiyciim :D[signature][hline]Ivalios, Valenthe , Ardemaar , Dodo , Lessien , Rashune , Miranda Amakiir Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri Bu seni yetiştiren vatanına borcundur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 mov uzantılı dosya için hangi codec gerekli? bende yokta bulamıyorum?[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 codec değil, quicktime programı.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sagolasın[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 abi indirilmiyo bunlar ya he hata veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya cok kısa bu[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 File kaldırılmış...[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 www.natalieportman.com da bu ve eski trailerlar da var. bu arada farkettiniz mi, anakin vs obiwan duelinde anakin, obiwanı tutarken aynen cem uzan'a benziyor..[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar