Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ekmek said: Acaba herhangi bir dilde bir oyun için sağı solu kıran adam yaralıyan insanların aptallığını ifade edicek kelime var mıdır senin dota oynarken sinirlenince yaptiklarin geldi aklima duvara birseyler firlatiyordun
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Uydurma bence hayatımda duvara bişey fırlatmışlığım yok. Kaldı ki onu ben oynuyorum manda gibi başkası oynarken sinirlenmiyorum.
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 kesin öyledir, senin dota başında saatlerini öldürmen emin ol senin bizim futbolumuza duyduğun saçmalıktan daha saçma geliyor bize :)
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 0ne oyundan çıkınca escape forma şansı bulmuş galiba.
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 22 tane erkeği izliyorsun ama hala bık bık, dotada çizmi mizgi ama meme var peh sen anca baldır iizle
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Spidee said: 0ne oyundan çıkınca escape forma şansı bulmuş galiba. alakası yok. 0ne ile aramda seviye farkı var dfsd sadece bu ekmek'in saygısız hareketlerine uyuzum. dışarda nerde görsem bu tarz herifleri dik dik bakıyorum ki bişi dese de ben de girişsem diye. saygıısz adama tahammülüm yok.
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 İzmirliler Gs'ye çiğdem diyormuş.
Ren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 premiyer lig falan izlense, insan zevk alıyor abi. 4-0 dan maç dönüyor. 7 8 gol oluyor. mücadele falan var. ama adam oturmuş büyük takım izliyor. lan zaten 3 tane 4 tane var. bir bok heyecan yok. bok püsür gidip gidip ürün alıyorlar. sonra meymenetsiz bir basiretsizliğe 2 saat ayırıyorlar. kalite diye bir kavram var. nasıl serdar ortaç dinlemiyorsak, abidik futbol da izlemeyeceğiz. emekçi takımı diye beşiktaşa sempatim var. 2 senedir falan yazıyorum çiziyorum. baktım. yok olmayacak abi. bütün olay x gelsin y gitsin z sıçsın b kovulsun a dövülsün. de hadi bi gidin ya. yazdım yine bir tomar. hep kalitesizlik hep seks.
Öne çıkan mesajlar