Bolubeyi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Arkadaşlar insideuo die bişey vcarmış baya aradsım her yeri olanlar bozuk fln bilen var ise bi link veririse sevinirim.. Yanlız bişi isticem açtıgım konuya arasaydın fln fln die cvp vermein aradım çünkü ve bulamadım[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 faustun tutoriallerde vardi sanirim adresi oraya baktinmi[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ya bakmıştım sen söleince tekrardan baktım gözden kaçırmısh olabilirim die ama gene bulamadım.VArsa bilen bi arkadaş sabahtan beri arıom ne lanet şeymiş buya :D[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 eet harbiden bütün linkler kırık googlede arattımda :) olan birisi benim maile atarsa hosta koyabilirim.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ahanda öküz insanlar, google'a bakmayı akıl ediniz.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... [Bu mesaj _GaRGoYLe_ tarafından 12 Haziran 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 eywallah da bu küfür niye ? seviyeni koru saygılı ol biraz.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 dostum, bence saygıyı önce sen öğrenmelisin. kronos' delikanlı mode: ON http://www.icqnet.org/krals.txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 sana yardım etmiş olması seni aşağılayıp ezebilme hakkını doğuruyor ona göre. ama yanlış doğum.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 gargoyle büyüklerinle dogru konusmayı öreneceksin , ben saygııyı gayet iyi biliyorum bonePART buna cevap yazmazken senin yazman şaşırtıcı. orda benim saygısızlık yapıcak herhangi bir mesajım yoq. çapına göre konuşmanı tavsiye ederek uzatmıcagımı bildiriyorum. Öss geçsede moderatorler bizahmet engellese şu küfür edenleri .[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Gereksiz adam[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 O ra b@bda ortama akmış. Kıronos + Ra = the l4m3 p0w3r.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hastamısın?[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 oo th3 l0rd1sh p0w3r. çok h1zl1 b1 adam.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ok aferim sen gralsın.. senin babanda graldı..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: _GaRGoYLe_, 12 Haziran 2004 20:12 tarihinde demiş ki: O ra b@bda ortama akmış. Kıronos + Ra = the l4m3 p0w3r. iyi de.. şu halde sen daha cok l33t l3m3 b4pa benziosun?[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 yok abisi o j00 0wnz p1l1z velet muabbetleri yapiyor gecevardiyasi tayfasından oda işte belli oldu abini cagir o gelsin hehehe neyse hasta bırak .[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Gargoyle belki scripting bilgin bu iki insandan da daha fazla olabilir,daha tecrübeli olabilirsin.Ama bu demek değildir ki onlar kadar seviyeli olabilesin.Her yazında insanları aşşağılar bi tavrın var.Ne olduğunu paticik'teki herkese belli ediyosun.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Basimiza tas yagacak Brook birini karsisindakini asalamakla sucladi.... Bana dusmez ama...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar