axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bi arkadaş bahar tatili için sırbistana gidelim hem vize de yokmuş diyor. Tatil için nasıl memlekettir, şöyle denizli menizli nerelere gidilir? Bide vize mevzusu var, baktım dış işlerinin sitesinden şu anda vize yok, ama bu yıl içerisinde gelecek diye bi söylenti var(mış). Aslı astarı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 gidecek memleket mi kalmadı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Türk olduğunu belli etme, İtalyan rolü yap asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 onu da yemiyolar artık kıbrıs'lıyım de sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 gecenlerde gitmistim ben vizesiz giriyosun ama tatillik bi olayi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 arkadaşım gitti geçen hafta belgrada, vize istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Avrupada schengeni bitirdikten sonra belgrada dönüp ordan uçmayı planlıyordum,schengen alanında çıkışım süremin bitmesine denk ,ondan 2 gün sonra sırbistandan istanbula biletim de var. Ancak sırbistana giriş için en az 6 ay pasaport yazıyor şimdi gördüm ,benim 5 ay kalacak şansıma tüküreyim ,istanbula dönüş biletim var vs acaba sorun çıkarırlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Pasaportu uzatacak zamanım yok zaten ya risk alıp 5-6 saat otobüsle gidip şansımı denicem yada hiç gitmeyip zagrebten istanbula para bayılacam ,bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 belgrad'a gidenler baya methediyor. eylül'de erasmus'a gitmeyecek olsaydım bu yaz basıp gitmek isteyeceğim bir ülkeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Seperate said: Avrupada schengeni bitirdikten sonra belgrada dönüp ordan uçmayı planlıyordum,schengen alanında çıkışım süremin bitmesine denk ,ondan 2 gün sonra sırbistandan istanbula biletim de var. Ancak sırbistana giriş için en az 6 ay pasaport yazıyor şimdi gördüm ,benim 5 ay kalacak şansıma tüküreyim ,istanbula dönüş biletim var vs acaba sorun çıkarırlar mı ? sorun çıkacağını sanmıyorum ben giderken 6 aylık pasaport çıkartmıştım bu iş için e haliyle 6 aydan az kalmıştı oraya gittiğimde ama tabi kesin bi bilgim yok başıma gelen buydu sadece. ayrıca türklere karşı hiçbi düşmanlık vs görmedim ben tam tersine biz trenle sınırdan geçerken tedirgindik hafiften adama türk pasaportlarını verince kontrol için adam ''ooo arkadaş! arkadaş!'' falan demişti giderkende görüşürüz dedi adam ahah belgrad güzel baya bide novi sad diye bi yer var yakın belgrada trenle 2-3 saatte mi ne gidliyodu orası baya hoştu ilk tren garında bu ne dandik yer lan falan diyosun ama esas city centerımsı yere gelince baya büyülenmiştik bildiğin bidaha gitmek istediğim yerlerden birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 axedice said: Bi arkadaş bahar tatili için sırbistana gidelim hem vize de yokmuş diyor. Tatil için nasıl memlekettir, şöyle denizli menizli nerelere gidilir? Bide vize mevzusu var, baktım dış işlerinin sitesinden şu anda vize yok, ama bu yıl içerisinde gelecek diye bi söylenti var(mış). Aslı astarı nedir? Sırbistan'ın denize kıyısı yok Karadağ ayrıldıktan sonra. Hırvatistan Dalmaçya tarafı iyidir, Dubrovnik filan. Karadağ'a da gidebilirsin, yaz tatili olarak düşünüyorsan göz önünde bulundur istersen. Deniz ürünleri ve beyaz şarap açısından mükemmel bir mutfak var bu bölgede, Akdeniz'in en verimli bölgesi. Dubrovnik biraz pahalıydı ama sanırım bölgeye nazaran Ben bi blogdan gaza gelip gitmiştim Karadağ'a mesela, vize istemiyor, Pegasus direk uçuyor. Bodrum'da Çeşme'de para harcayacağına insanlar gitse buralara, daha ucuza da geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Ulçine gitmiştim , balayı niyetine, fena yer değildi 6 yıl önce şimdi daha iyidir. Arnavutlar oraya takılıyordu, birde daha kuzeyde sırpların takıldığı yer var, orası daha iyidir muhtemelen.. Hatunlar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar