uqurkandemir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Barbarlar için end game denilecek bi item.. fiyatı 250 tl dir.. EU serveri ah den euro ve gold ile satış fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. bundan ucuzunu bulamazsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 diablo3 forumunda satış bölümü var çok mu sevindin naptın gidip forum açsaydın itema oldu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Sanane arkadsım? alıcı deilsen gölge etme.. post kasıyosun anladık git başka yerde oyna.. Burada kurallara uygun şekilde istediğim alışverişi yaparım gereksiz yorum istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 heyecan yapmış bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 şık olamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bu forumu kullanan bir sürü diablo oyuncusu var. mantıksızmı yani buraya bu konuyu açmak? saçma yorumlara gercekden gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ::o smileylerimiz feci leşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bu forumda diablo oynayan kimse yok, oynuyormuş taklidi yapıyoruz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bende ölü taklidi yapıcam şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 VURUN daha ölmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 250 tl mi ? Şaka mısın arkadaşım . 1m gold olmuş 0.1 euro Diablodaki en iyi itemi getirsen 250 tl etmez su an . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 son banwave'in ardından diablo oynayan kaldı mı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 keriz aranıyor ilanı versen daha açık olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 uqurkandemir said: bu forumu kullanan bir sürü diablo oyuncusu var. mantıksızmı yani buraya bu konuyu açmak? saçma yorumlara gercekden gerek yok. Hah iste o kullanicilar icin bu forumda özel bölüm var düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Hannibal44 said: 250 tl mi ? Şaka mısın arkadaşım . 1m gold olmuş 0.1 euro Diablodaki en iyi itemi getirsen 250 tl etmez su an . Yok yok eder. Şu echoing fury şu anda bile bayagi eder. 22 milyar gold, milyon gold 30 kurus olsa bile 5600 tl edio (0,15 cut ilen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 şu fiyatları gorunce zamanında knight online karakterleri için doğan şahin takas eden yetolar geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 AH den fiyat araştırması yapabilrsin kardesim. Ah fiyatının altında sattığımı söyledim araştır öyle gel yaz buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Şimdi, AH fiyatına bakıyorsan, 250 TL nin gold karşılığı (0.30tl = 1m) den 830m fln. RMAH da bakıyorsan 106 eur. akşam bakarız tabii fiyatlara, ama AH ve RMAH da bir item ın minimum o fiyata bulunması o itemın gerçek ederi o demek değil. Öyle olsa ben her itemı %10 aşağıdan koyuyorum direk satılması gerekirdi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 haklısın bende gercek değeri demedim ah değerinin altında koyduğumu söyledim. dün gece 1300m gold ve 150 euro altında yokdu.. item bugünde satılmazsa fiyat güncellerim tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bir de şu var. Burada o kadar hardcore oynayan bulamazsın. Yani o parayı verecek adamın atıyorum 70 ar veya 6cc için 1 milyar gold gibi bir tutarı gözden çıkarabilecek bir botter veya arızalı oyuncu olması gerek :) Şansını yurt dışı sitelerde denesen fiyat kırmana gerek kalmayabilir pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bi kaç siteye daha koydum. müşterinin nerden cıkacağı bellimi olur :) bu siteden 200 tl veren bi arkds var şuan. ama bekletiyorum. akşam ah fiyatlarına göre bakacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Şu oyunu halen oynayan var mı halen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 inyormaynd said: Şu oyunu halen oynayan var mı halen :D Bunu soruyu soran yüzseksensekizbindörtyüzondördüncü kişisiniz. Bu da hediyeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bu yaptığın ban sebebiydi sanırım bir ara, hala olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 uqurkandemir said: 200 tl veren bi arkds var şuan. BONE, IS DAT YOU ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar