Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 telefon ve internet hallolmuş karılara geçelim artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Türklere karşı çok ırkçılık var mı bu ülkede? Ben Rusya'dan tırsıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Fin said: telefon ve internet hallolmuş karılara geçelim artık ? abi gittiğim ekip ile o iş yalan bariz. daha sonra eğlence için gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Topiği görünce aha dasaaanın loserlık canına tak etmiş rusa gidiyo dedim.Yok adam hala loser Rusyaya gidip şantiye gezicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ekip yatılı mı abi mesai bitince kamp alanına dönüp çadırda mı kalıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 _Rave said: Topiği görünce aha dasaaanın loserlık canına tak etmiş rusa gidiyo dedim.Yok adam hala loser Rusyaya gidip şantiye gezicekmiş. olm benim winner olduğum bi paralel evren bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Fin said: telefon ve internet hallolmuş karılara geçelim artık ? adam moskova + petersburga gidiyomus. pahali iyi pahali. ayarlama ? yalan olur genelde bu sehirlerde ama petersburg ta yine yuksek ihtimal var. Nigger_of_the_sand said: Türklere karşı çok ırkçılık var mı bu ülkede? Ben Rusya'dan tırsıyorum hep. ben 15 sehir gezdim 3 tanesinde uzun sureli kaldim, kaliyorum hic oyle bir sey yasamadim. yakin cevremde yasayan biriside yok ama bazi insaatci ya da keko tipler evet yasiyor bol bol hakediyorlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 @dasaaa aman unutma, unutturma kalacagin otelse kesin registratsiya al pasaportuna koy. eger ev kiralama yapilip kalincaksa yine ona cozum bulunsun. sakin unutma bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 en büyük sorun rusçam yok :P param da yok fazla gerçi. lol her neyse artık. belki giderken uçağım düşer lan! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 xwhiplashx said: @dasaaa aman unutma, unutturma kalacagin otelse kesin registratsiya al pasaportuna koy. eger ev kiralama yapilip kalincaksa yine ona cozum bulunsun. sakin unutma bunu. ok.dir. yazdım kenara dediklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 dasaaa said: _Rave said: Topiği görünce aha dasaaanın loserlık canına tak etmiş rusa gidiyo dedim.Yok adam hala loser Rusyaya gidip şantiye gezicekmiş. olm benim winner olduğum bi paralel evren bile yok Bi sevişsen çok iyi gelicek abi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 o kadar kolay olsaydı sorun olmazdı huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Olsun sen genede seviş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ulaşım taksi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 abi taksi asiri pahali can yakacak turden. eger yapabilirsen asinaysan metro isine ingilizce zaten yazilar hep. kullanabilirsin klasik metro isaretlemesi var. cok ucuza ve rahat ulasim saglanir. ama dedigim gibi taksi can yakacak cinsten. burda taksicilerle anlasabiliyosun beni suraya kadar gotur pazarligi var ama ruscan yoksa yemezler. sirket taksilerde taksimetreden calistiklarindan direk gecirmasyon. yapabilecegin bir sey yok. sonuc : taksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bir cep vodkasi bir de 100 dolar al yanina, bir gece takıl, acılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 dasaaa said: en büyük sorun rusçam yok :P param da yok fazla gerçi. lol her neyse artık. belki giderken uçağım düşer lan! :D Acı patlıcanı kırağı çalmaz ,düşsede sana birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 o da doğru bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Metrosu bir garip, kaybolma ihtimalin yuksek. Isaretler anlasilmiyor bazen. Yoldan cevirdigin her araba taksi zaten de Rusca olmadan olmaz o is. Bir de Azerilerden uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 dasaaa said: Lopeth said: dota 2 diye pankart hazırlayıp tepki gösterenlere tazerla girşebilirsen sevinirim. tazer yok, kazma ile girişebilirim all pick işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Abi sokarim taksisine sabah sabah memleket ayaga kalkti. http://www.youtube.com/watch?v=f525TmMSBs0&sns=em Bu en iyi goruntu. Benim de evin ustunden gecerken uyandim. Evler mevler sallandi laaaaaan https://www.youtube.com/embed/Np_mpGYSBSA http://www.youtube.com/watch?v=4ZxXYscmgRg&sns=em Hassektor oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi ben geliyorum diye gökyüzünde tek daş kaydırmaya falan gerek yok lan. gelip, çalışıp dönecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Abi evet DA14 vs dedikleri buymus. Buraya dusmus. Ucak gelikopter diyoduk ama yok harbiden meteor cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dasaaa said: belki giderken uçağım düşer lan! :D http://alltheragefaces.com/img/faces/large/angry-no-l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Aman deme oyle seyler zaten dusup duruyo burlarda deme oyle seyler. S7 den baskasina binmeyin eger petersburg a giderken. Isi garantiye alin 2000 ruble fazla ver guvenli git. Digerleri sakat agacim bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar