Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 escape said: forumda herkes birbiryle dalga geçmek için yer arıyo dfsdf ilkokul 6 ilkokul 6 ne abi? orta 1 değilmi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ne farkeder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Fistan said: ne farkeder ? benim için farkediyor ilkokul 5 terkim ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Oha bee hayvan =( Çocuklara böyle davrananların kafasını kaynar suya sokarak öldürmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Cipetpet said: benim için farkediyor ilkokul 5 terkim ahahahaha farkeden ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 senin espri anlayışın fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Şey saçma. Bebeği sepete bırakıp kayıplara karışmamış. Hani adı belli, adresi belli. Mal gibi kkthksbye! gibi basıp gittiyse tam ve katıksız bir gerizekalıymış. Zaten o kadar beyinsiz biri çocuk falan bakamaz. Öyle bir kadınla evlenecek ve hatta çocuk yapacak kadar düşen adamın suçu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Fistan ı niye ciddiye alıyonuz lan. okuyun geçin işte. Ama ORÇUNU CİDDİYE ALIN ADAM KÜRDİLİ HİCAZKÂR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Herkes bi 10 lira atsa patide cocugun tedavisine acayip katkimiz olur. Ama tuu kaka, rezil kari falan diye tepki gosterip klavye sovalyeligi yapmak daha revacta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 abi buradaki sorun,çocuğun hasta olduğu için,zenginken harcadığın paralardan dolayı fakirliğe düşebilirsin,hastalık da sağlık da diye söz veriyorsun,hadi kocan da değil,canın arkadaş,kendi parçan lan,ne yapacak abi kaçıp? yani başka birisiyle evlense yuvası devam edecekmi? yuva yıkanın yuvası olmaz o kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 imamizer said: öyle bi yazmışsınki kadın çocuğunu öldürüp yedi sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 NoTwisT said: Herkes bi 10 lira atsa patide cocugun tedavisine acayip katkimiz olur. Ama tuu kaka, rezil kari falan diye tepki gosterip klavye sovalyeligi yapmak daha revacta. Şöyle bi organizasyon düzenlese ya yönetim ya. Valla ben atarım, çok kişi de atar. Gerçi çok bi katkısı olmaz ama yine çorbada tuzumuz olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 lan her haberturk haberine 10 lira çıkacaksak ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Denizli Güney ilçesi,MustaFA Tuzak adında vatandaş buna ulaşabilen olsa da adama göndersek karınca kararınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 öyle anne mi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bunun milliyeti var hürriyeti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 NoTwisT said: Herkes bi 10 lira atsa patide cocugun tedavisine acayip katkimiz olur. Ama tuu kaka, rezil kari falan diye tepki gosterip klavye sovalyeligi yapmak daha revacta. hayvanlara yardım yapıyo patiler. ondan sonra eve gidip kuşbaşı yiyolar. çok mantıklı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Cipetpet said: abi buradaki sorun,çocuğun hasta olduğu için,zenginken harcadığın paralardan dolayı fakirliğe düşebilirsin,hastalık da sağlık da diye söz veriyorsun,hadi kocan da değil,canın arkadaş,kendi parçan lan,ne yapacak abi kaçıp? yani başka birisiyle evlense yuvası devam edecekmi? yuva yıkanın yuvası olmaz o kadar! Büyük konuşma ayıplama derim, kimin nasıl hayat yaşadığını bilemeyiz ve kimin hayatının nerede tersine döneceğini de veya kimin kaç yaşında kara sevdaya tutulacağını da bilemeyiz, hayat bu en iyisi allah ıslah etsin deyip geçmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Akito said: NoTwisT said: Herkes bi 10 lira atsa patide cocugun tedavisine acayip katkimiz olur. Ama tuu kaka, rezil kari falan diye tepki gosterip klavye sovalyeligi yapmak daha revacta. hayvanlara yardım yapıyo patiler. ondan sonra eve gidip kuşbaşı yiyolar. çok mantıklı insanlar. Vejeteryanlar doğa koruma örgütlerine de katılamıyordur aynı kafayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Tatar,ben ayıplamıyorum,ya da çalışıyorum diyeyim,ama kara sevda v.s o durum da çocuğun annesinin yapabileceği birşey değil,geçenler de rus gence kaç yıldır bakan kadın haberleri izleidik. Hiç bir mecburiyeti yokken o kadın bakıyorken,canından olan çocuğu bırakıp kaçmak nedir abi? kocanla problemin varsa,al çocuğunu da git sığınma evine sığın,veya başka birisini seviyorsan,biraz ertele çocuğunun durumumu önemli aşk yangınınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Akito said: NoTwisT said: Herkes bi 10 lira atsa patide cocugun tedavisine acayip katkimiz olur. Ama tuu kaka, rezil kari falan diye tepki gosterip klavye sovalyeligi yapmak daha revacta. hayvanlara yardım yapıyo patiler. ondan sonra eve gidip kuşbaşı yiyolar. çok mantıklı insanlar. bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 NoTwisT said: Herkes bi 10 lira atsa patide cocugun tedavisine acayip katkimiz olur. Ama tuu kaka, rezil kari falan diye tepki gosterip klavye sovalyeligi yapmak daha revacta. Nerden vardın yardım etmediğimiz sonucuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 SNA1L said: Akito said: NoTwisT said: Herkes bi 10 lira atsa patide cocugun tedavisine acayip katkimiz olur. Ama tuu kaka, rezil kari falan diye tepki gosterip klavye sovalyeligi yapmak daha revacta. hayvanlara yardım yapıyo patiler. ondan sonra eve gidip kuşbaşı yiyolar. çok mantıklı insanlar. bu ne lan beyin tutulmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar