Holy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 gidince görürsün o koca çantayı taşımanın eziyetini ve ardından oradaki eşyaların %60'ını kullanmamanın verdiği hüznü :)
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 COMING SOON, THIS NIGHT ... Bana götürülceklerin listesini yazarmısınız, casio saat dışında sdf. Yer çıksın diye bekledim, yarın alıcam ona göre.
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ya aynen gerekmeyecekleri cikartayim ben de
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 abi işte gerekir mi gerekmez mi bilemiyosun ondan alıyo herkes. amk maçta var double heyecan
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bizim iki arkadasa insallah kısa cikar yoksa bana uzunca bi sure...
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Telefondan sonuca bakarız di mi, sorun çıkartmaz.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kara kuv kom sitesi çıkmaz sorun falan da, OFFFF UZUN ÇIKMASA LAN
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Acemilik manisa merkez ustalik edirne
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Bi ben mi bakabildim kimseden ses yok sdfg
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK ANKARA TANKCIYIM
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 http://pertem.kkk.tsk.tr/sonuc/sonuc.aspx
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kuvveti: jandarma genel komutanlığı sınıfı: jandarma ilk katılışını yapacağı sınıf okulu: serinyol 121'inci j.eğt.a.k.liği/hatay serinyol hatay temel eğitimini müteakip katılış yapacağı esas birliği: il j.k.liği/bingöl bingöl var mı bilen eden??
Holy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 havacılar ballı. edirne tüm batıda olduğu gibi sürgün yerlerinden biri, beraber kalacağın tipler malın önde gideni olur. bingöl falan piyadeye güzel ama jandarma nasıldır bilemedim. merkezde kalırsan her türlü rahat edersin ama, merkezde kalmaya bak o yüzden kerem. mamak tankçı güzel, yatış genel olarak yaz mevsiminde. Batıya giden arkadaşlar spordan yardıracaklar güneşin altında, bilginiz olsun.
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 acemilik kastamonu golkoy usta birligi ankara il jandarma forumlardan okudugum kadariyla bayagi iyi bi yermis sanirim ankara il jandarma. gerci askerlik bu. en iyisi olsa ne yazar.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 1. motorize piyade tugayı'na düşen arkadaşınız falan varsa kısa dönem, söyleyin onlara çok kral askerlik yapacaklar :P
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 1'inci Mknz. P. Tug. K. Yrd. Tnk. Tb. K.lığı DOĞUBEYAZIT AĞRI esas da bu çıktı nası bi yer acaba
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Of lan edirneye niye herkes kotu diyo sictik mi
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Revangelis said: Acemilik manisa merkez ustalik edirne o değil de topçuyum onu yazmamışım heycandan Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA Görev Yeri 2'nci Kor. 102'nci Top. A. ÇNRA Tb. K.lığı UZUNKÖPRÜ EDİRNE
Öne çıkan mesajlar