Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nisan askerlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Bugün gidiyorum ben de.

Ne götürcez?

Diploma, foto, nüfuz cüzdanı dışında var mı birşey?

edit:nüfuz cüzdanı ne lan sdf.

yok istemiyorlar başka bişi

nisanda askere gidilmez ayrıca tam şu bahar yaz aylarında pkk çoşuyor abi = karlar eriyince çıkıyor mağaralardan tipler.
baya güzel bi tecil aldım
35 e kadar kaçılıyor hatta.
istanbul arel üniversitesi mi ne var master programı açmış 1300 lira gibi bişi dönemlik oda 4 yıl tecil veriyor 30yaş üstü için.
Mesaj tarihi:
normalde çavuş eğitim çıkışlılar (çavuş adayları) tuvalet temizlemez diye bir kural var yönetmelikte. götü yiyen olursa tuvalet temizletmeye çalışan komutanına bunu hatırlatabilir :)
Mesaj tarihi:
Jandarma olup kucuk bi karakolda olursaniz benim gibi, yasadiginiz yeri benimseyip sahiplenme mantigi ile tuvaletleri guzel guzel temizliyorsun. Ama 240 kisinin ortak kullandigi tuvalrtleri temizlemrk biraz uzucu. Askerlikte mukemmel bir sistem var. tuvaleti piril piril yapsanda, su basip gecsende gene pislenecektir. Eger cok pisletmemelerini istiyorsan boklu birakcaksin. Dayak hakaret kesinlikle yok. kisa donemler insan gibi karsilaniyor. isyam edip yapmam dersin en fazla sana sinav cektirir surundururler. Neyi ne kadar anlatsamda gormeden anlayamazsin. Uzun donemler icin icler pek acici degil
Mesaj tarihi:
Bunun yaninda butun mesele beynini isarda birakmakta. Askeri bos birakinca sapitiyor. Dusunmemeyi ogrenince zaman su gibi akip gidiyor. 94 gundur askerim gun icinde gecmeyen gunlerimi hatirladikca, bulundugum konumumda ne cabuk gecmis diyorum. Asil mesele 16 gun sonra aneliyat hava degisim vs askerligim bitiyor. 16 gun gecermi? Gecmeeeez:)
Mesaj tarihi:
spompas said:

Bunun yaninda butun mesele beynini isarda birakmakta. Askeri bos birakinca sapitiyor. Dusunmemeyi ogrenince zaman su gibi akip gidiyor. 94 gundur askerim gun icinde gecmeyen gunlerimi hatirladikca, bulundugum konumumda ne cabuk gecmis diyorum. Asil mesele 16 gun sonra aneliyat hava degisim vs askerligim bitiyor. 16 gun gecermi? Gecmeeeez:)

şu hava değişimi olayını açıklasana? sikko mikko bi ameliyat olsak da verirler mi? burundan olmayı düşünüyorum ben
Mesaj tarihi:
barnacle said:

spompas said:

şu hava değişimi olayını açıklasana? sikko mikko bi ameliyat olsak da verirler mi? burundan olmayı düşünüyorum ben

kolay kolay hava değişimi alamıyon :D
Mesaj tarihi:
incdarkness said:

abi beni boktan yere atmazlar dimi ?

1.85 boy 73 kilo

Boktandan kastın ne ki? Kötü diye düşündüğün bir yerde çok rahat bir askerlik yapabilirsin ya da iyi diye düşündüğün bir yer çok yoğun stresli biryer de olabilir.
Mesaj tarihi:
şöyle bir özdeyiş var askerlikte öğreneceğiniz, hatta gerçekliğini son güne kadar hissedeceğiniz.

Doğuya gidersen anan ağlar, batıya gidersen sen ağlarsın.

Doğuya giden kısa dönemlerin hepsinin askerliği kebap geçiyor benim duyduğum kadarıyla, doğal koşullar dışında komutanların eziyeti, askerlerin abuk subuk hareketleri ile falan uğraşmıyorlar.

Batıya gidersen de insan kaprisi ve abuk subuk askerlerin aptalca davranışları yüzünden toplu cezalandırmalar ile karşı karşıya kalınıyor.
  • Yeni Oluştur...