spompas Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 O degilde gelcekler icin soylemek istedigim cok acii seler var ;) ama kanunlar... Heleki askeri kanunar... :) Canlarim gelin sizi bekliyruz:)
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 insan paranoyak olur lan bişeyim çalınır mı diye. kilit kilit nereye kadar. tuvalet temizliyonuz mu panpa :(
spompas Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Evet, basta yadirgarsin nerdeyim napiyorum bana yapilirmi lan diye Ama merak etme sen gelmeden once butun filmin SKEÇ leri hazirlandi:)
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Deathblade said: Bugün gidiyorum ben de. Ne götürcez? Diploma, foto, nüfuz cüzdanı dışında var mı birşey? edit:nüfuz cüzdanı ne lan sdf. yok istemiyorlar başka bişi nisanda askere gidilmez ayrıca tam şu bahar yaz aylarında pkk çoşuyor abi = karlar eriyince çıkıyor mağaralardan tipler. baya güzel bi tecil aldım 35 e kadar kaçılıyor hatta. istanbul arel üniversitesi mi ne var master programı açmış 1300 lira gibi bişi dönemlik oda 4 yıl tecil veriyor 30yaş üstü için.
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Bugün başvurdum bende. Nisan döneminde askere başvuran kafama sokayım. edit: daha doğrusu aralıkta gitmeyip şimdiye bekleten kafama sokayım.
Holy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 normalde çavuş eğitim çıkışlılar (çavuş adayları) tuvalet temizlemez diye bir kural var yönetmelikte. götü yiyen olursa tuvalet temizletmeye çalışan komutanına bunu hatırlatabilir :)
spompas Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Jandarma olup kucuk bi karakolda olursaniz benim gibi, yasadiginiz yeri benimseyip sahiplenme mantigi ile tuvaletleri guzel guzel temizliyorsun. Ama 240 kisinin ortak kullandigi tuvalrtleri temizlemrk biraz uzucu. Askerlikte mukemmel bir sistem var. tuvaleti piril piril yapsanda, su basip gecsende gene pislenecektir. Eger cok pisletmemelerini istiyorsan boklu birakcaksin. Dayak hakaret kesinlikle yok. kisa donemler insan gibi karsilaniyor. isyam edip yapmam dersin en fazla sana sinav cektirir surundururler. Neyi ne kadar anlatsamda gormeden anlayamazsin. Uzun donemler icin icler pek acici degil
spompas Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Bunun yaninda butun mesele beynini isarda birakmakta. Askeri bos birakinca sapitiyor. Dusunmemeyi ogrenince zaman su gibi akip gidiyor. 94 gundur askerim gun icinde gecmeyen gunlerimi hatirladikca, bulundugum konumumda ne cabuk gecmis diyorum. Asil mesele 16 gun sonra aneliyat hava degisim vs askerligim bitiyor. 16 gun gecermi? Gecmeeeez:)
quixef Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Fin said: halkı askerlikten soğutuyorum ya. ???
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 spompas said: Bunun yaninda butun mesele beynini isarda birakmakta. Askeri bos birakinca sapitiyor. Dusunmemeyi ogrenince zaman su gibi akip gidiyor. 94 gundur askerim gun icinde gecmeyen gunlerimi hatirladikca, bulundugum konumumda ne cabuk gecmis diyorum. Asil mesele 16 gun sonra aneliyat hava degisim vs askerligim bitiyor. 16 gun gecermi? Gecmeeeez:) şu hava değişimi olayını açıklasana? sikko mikko bi ameliyat olsak da verirler mi? burundan olmayı düşünüyorum ben
Holy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kısa dönemlere burundan zor ameliyat veriyorlar acil bir durum olmadıkça. en temizi kıl dönmesi mesela, 21 gün temiz yatıyosun evde.
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 barnacle said: spompas said: Bunun yaninda butun mesele beynini isarda birakmakta. Askeri bos birakinca sapitiyor. Dusunmemeyi ogrenince zaman su gibi akip gidiyor. 94 gundur askerim gun icinde gecmeyen gunlerimi hatirladikca, bulundugum konumumda ne cabuk gecmis diyorum. Asil mesele 16 gun sonra aneliyat hava degisim vs askerligim bitiyor. 16 gun gecermi? Gecmeeeez:) şu hava değişimi olayını açıklasana? sikko mikko bi ameliyat olsak da verirler mi? burundan olmayı düşünüyorum ben kolay kolay hava değişimi alamıyon :D
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 abi beni boktan yere atmazlar dimi ? 1.85 boy 73 kilo
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Türk Askerine bişi olmaz. http://www.youtube.com/watch?v=yPsUxLLeV1E
Holy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 incdarkness said: abi beni boktan yere atmazlar dimi ? 1.85 boy 73 kiloısparta dağ komando okulu - yedek subay adayı.
Komm Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 incdarkness said: abi beni boktan yere atmazlar dimi ? 1.85 boy 73 kilo Boktandan kastın ne ki? Kötü diye düşündüğün bir yerde çok rahat bir askerlik yapabilirsin ya da iyi diye düşündüğün bir yer çok yoğun stresli biryer de olabilir.
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paralı askerler olsa ve şu askerliği kaldırsalar daha kaliteli şekilde mücadele ederdik pkklılarla
Holy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 çok haklı bir yorum oğuzhan kardeşim seni kutluyorum.
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 sirnaka gitmek gg olmak izmire gitmenin kotu tarafi var mi ? hele bide yaz sonuna dogru olsa
Holy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 şöyle bir özdeyiş var askerlikte öğreneceğiniz, hatta gerçekliğini son güne kadar hissedeceğiniz. Doğuya gidersen anan ağlar, batıya gidersen sen ağlarsın. Doğuya giden kısa dönemlerin hepsinin askerliği kebap geçiyor benim duyduğum kadarıyla, doğal koşullar dışında komutanların eziyeti, askerlerin abuk subuk hareketleri ile falan uğraşmıyorlar. Batıya gidersen de insan kaprisi ve abuk subuk askerlerin aptalca davranışları yüzünden toplu cezalandırmalar ile karşı karşıya kalınıyor.
Öne çıkan mesajlar