Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 chrome said: ben başbakan olsam benzinin litresini 20, dizeli 15 tl yaparım. insanlar durakta bekliyor bütün 4 kişilik arabalar tek kişiyi taşıyor. bu ne lan. sıçarım sizin tüketim toplumunuza. nasıl bir sistem kuruyorsanız kurun doldurun araçlarınızı. mecbur olmayan bisiklete binsin. hergün onbinlerce yüzbinlerce litre yakıt boşa gidiyor. 100 lira olsun litresi 100!!! Paypal varsa ver atalim 3 5 bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 chrome said: ben başbakan olsam benzinin litresini 20, dizeli 15 tl yaparım. insanlar durakta bekliyor bütün 4 kişilik arabalar tek kişiyi taşıyor. bu ne lan. sıçarım sizin tüketim toplumunuza. nasıl bir sistem kuruyorsanız kurun doldurun araçlarınızı. mecbur olmayan bisiklete binsin. hergün onbinlerce yüzbinlerce litre yakıt boşa gidiyor. 100 lira olsun litresi 100!!! Kafaya bak kafaya. Devlet toplu tasimayi adam gibi bir hale getirsin demiyorda akaryakiti 15-20 yapsin ben osuruktan araclara binip eziyet cekmeye raziyim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yapmayanları bir kenara bırakacak olur isek. ulan yarım akıllılar! bok gibi kullanıyorsunuz otobüsleri, trenleri, metroları. sümüğünüzü sürüyorsunuz sağa sola, onun bunun karısının, kızının orasına burasına bakıp rahatsız ediyorsunuz milleti. 3 kuruş fazla kazanacağım diye bok var gibi balık istifi oluyorsunuz altyapısı da üstyapısı da yetersiz bir şehir olan istanbula ondan sonra trafik sorunu var vay efendim bilmemne. kullanmayın arkadaşım. otobüste de temiz olun boklu olmasın otobüsler. aracınız olmasın demiyorum ben ama ihtiyaç dışında toplu taşıma kullanmaktır bilinçli davranış. 10 lira 15 lira olsun derken zaten mübala yapıyorum ben. tabiki de özel sektör denen birşey var nakliyecilik denen bir iş var. fakat mevcut durumda kimsenin benzin fiyatlarından şikayet etmemesi lazım. ithal ettiğimiz bir ürünü hor kullanıyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ekmek said: chrome said: ben başbakan olsam benzinin litresini 20, dizeli 15 tl yaparım. insanlar durakta bekliyor bütün 4 kişilik arabalar tek kişiyi taşıyor. bu ne lan. sıçarım sizin tüketim toplumunuza. nasıl bir sistem kuruyorsanız kurun doldurun araçlarınızı. mecbur olmayan bisiklete binsin. hergün onbinlerce yüzbinlerce litre yakıt boşa gidiyor. 100 lira olsun litresi 100!!! Paypal varsa ver atalim 3 5 bişey. klavye delikanlısı değilsen al buraya at 3 5 birşey başımın tacısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 chrome said: insanlar durakta bekliyor bütün 4 kişilik arabalar tek kişiyi taşıyor. bu ne lan. sıçarım sizin tüketim toplumunuza. nasıl bir sistem kuruyorsanız kurun doldurun araçlarınızı. mecbur olmayan bisiklete binsin. hergün onbinlerce yüzbinlerce litre yakıt boşa gidiyor. 100 lira olsun litresi 100!!! insanların arabaya abanmasının sebebi durakta bekleyen insanlar zaten. şu haliyle bile iş saatlerinde otobüsler maksimum kapasitede çalışıyor, millet arabayı bıraksa yolda kalır işe gidip gelirken. tüketim toplumu falan ezberden sıkmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/319087_10151254890113166_914052446_n.jpg MEANWHILE ISTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sadece istanbul olarak düşündüğün için çok yanılıyorsun işte. istanbulun durumunda birsürü başka etken de var. bu konu ise türkiye genelinde yaşanan bir sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ulan bu gerçek olursa forumdan herkese 1 lt benzin dağıtıcam. Çok mutlu olurum iflahım kurudu corsa olmasına rağmen. Bu benzin yüzünden iskender yiyosam dürüm dönere döndüm. 2 biraysa 1 tane içiyorum. 2gece çıkıyosam 1 gece çıkıyorum. Canımı aldı lan resmen.Kuruttu kuruttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 vergilendirme/ücretlendirme yapılırken istanbul dışı sallanmıyor pek haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yuh. nüfusun %15 i, ekonominin de %20'si sadece orada. abartmayın o kadar. dünyanın da en berbat şehirlerinden birinde yaşıyorsunuz haberiniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 OKE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ha şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 türkiyedeki arabaların 3 de 1 i ankara+istanbulda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Selam, Tuzla'dan Dudullu DES Sanayi Sitesi max 40 dakika otomobilimle. Tuzla'dan Dudullu'ya toplu taşıma kullanmaya kalksam 90 dakikayı rahat geçecektir. Otomobil vs toplu taşımada 'ekonomik olun müsrifler' diye kızmadan önce diğer etmenlerin düşünülmesi gerekli. En kötü ihtimal otomobiller parka çekilse otobüs sayısının min x2 olması gerekecek. Ortalık dizi dizi otobüs dolacak. İnsanlar aktarma manyağı olacak zira çok büyük bir şehirde yaşıyoruz ve iş ile ev dengesiz noktalarda olabiliyor. Daha efektif toplu taşıma ile otomobil+toplu taşıma yaptırılması bile büyük kazançlar sağlayacaktır. Efektif kelimesinin açılımı; konforlu, hızlı, ekonomik ve hedefe uygun. Daha Batı Ataşehir'e bile düzgün/düzenli toplu ulaşım yok diye biliyorum. Ben sabah eşimle ve büyük oğlumla gidip geldiğim için trafikte aracımla çok yer kaplamadığımı düşünüyorum :) Bu arada lütfen tartışan taraflar hitapalrına dikkat etsin. Zaten uykuluyum, yanlış tuş kombinasyonlarına basıveririm :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Fin said: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/319087_10151254890113166_914052446_n.jpg MEANWHILE ISTANBUL Mahşer meydanın da herkes sırasını bekliyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 genelde böyle ya metrobüs sucks = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Dartanian said: Ulan bu gerçek olursa forumdan herkese 1 lt benzin dağıtıcam. Çok mutlu olurum iflahım kurudu corsa olmasına rağmen. Bu benzin yüzünden iskender yiyosam dürüm dönere döndüm. 2 biraysa 1 tane içiyorum. 2gece çıkıyosam 1 gece çıkıyorum. Canımı aldı lan resmen.Kuruttu kuruttu. Ortalaması kaç abi corsaların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 paramecium said: En kötü ihtimal otomobiller parka çekilse otobüs sayısının min x2 olması gerekecek. Ortalık dizi dizi otobüs dolacak. Abi türkiyede yaşıyoruz, hatırlatıyim dedim. Bu dediğin en iyi ihtimal. Normal şartlar altında yolcu sayısı 2 katına çıkar, otobüs sayısı sabit kalır, otobüse tıkıştırabildiğin kadar tıkıştırırsın, sonra onun 2 katını daha tıkıştırmaya çalışırsın artık sığdığı kadar. Dışarıda kalanlar da sonraki otobüsü bekler. Otobüs sayısı artsa keşke, daha insancıl taşınsa, düzgün planlansa toplu taşıma kullanım oranı kendiliğinden artar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 eksik yazmissin, o kapasitesini zorladigin otobus de yokus yukari cikarken bozulur, bir de yolu kilitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Selam, Yerin üstü ve altı demir ağlarla örülmeli. Daha verimli bir taşımacılık oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hafta ici sabahlari altunizade den metrobuse binemiyorum, ancak bos bir tane otobus getirirlerse o duraga ozel. onu da baya bir bekliyorsun. hafta sonu o uygulama da olmadigindan taa sogutlucesmeye kadar geri gidip oradan binip oyle geciyorum karsiya. altunizade duragini da bilen bilir, araf dagi gibi mubaret. altuniza denin kilit trafiginde varmasi bir dert, vardin mi o merdivenleri in-cik-in-cik baska bir dert. ee, simdi sen insaa ettigin duraktan yolcu alamiyorsan, aldiginda insanca tasiyamiyorsan, full kapasite sikistiriyorsan milleti daha ilk duraktan, hangi yuzle bana toplu tasima kullan diyebiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 SeaGle said: Dartanian said: Ulan bu gerçek olursa forumdan herkese 1 lt benzin dağıtıcam. Çok mutlu olurum iflahım kurudu corsa olmasına rağmen. Bu benzin yüzünden iskender yiyosam dürüm dönere döndüm. 2 biraysa 1 tane içiyorum. 2gece çıkıyosam 1 gece çıkıyorum. Canımı aldı lan resmen.Kuruttu kuruttu. Ortalaması kaç abi corsaların? 7 civarından birazcık fazladır yol bilgisayarı olmadığı için tam bilmiyorum. Şehir dışında 100 ortalamyla 5.5litreden fazla değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 İyiymiş, 1.3 di mi? Kuzen alıcaktı, söyleyeyim, gaza gelsin iyice sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yok be dizeli 1.3 işte. Bende 1.2 benzinli var. Yalnız performanslı kullanımı düşündün mü alma derim. Hatta yinede alma derim yokuşta vites düşürürsün :D Edit: Eğer dizelini aldırırım dersen aldır derim. Performansı da yakıtı da çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Dizel alıcak. 1.2 benzinli nasıl düşüyo abi yokuşta, turboşarj yok mu? Abimin 1.2 jetta it gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar