Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ellerimin arasına aldım senli dünyayı sarıldım sevgiyle,huzurla,umutla,heyecanla güle güle küf kokan yalnızlık, elveda hüzün, elveda hasret güzel bir sayfa açtım ve yeniden yazmaya başladım hayatı içinde sen olmayan kelimeleri rafa kaldırdım... HOŞ GELDİN
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 o benim lan yatağın altına yuvarlamıştım nereden buldun!
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Tayyip Erdoğan'ı hapse sokan şiir bu
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Axl Rose & Slash - Welcome to the Jungle
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 toplanacakmışız kızılay'da şu bilindik meydanda eğlenecekmişiz oldukça gezerim ben tey tey dolaştık biz arkadaşlarla dürüm yedim akşama oo çok kararmış hava gezerim ben tey tey taksiye binsem aslında bitmiş para cüzdanda yürüyerek gitçez galiba gezerim ben tey tey tinerci gördüm yolda sapladı bıçağı karnıma yığıldım kaldım sokağa gezerim ben tey tey insanlar toplandı başıma polisi aradılar telefonla bindirmek için ambulansa gezerim ben tey tey hastaneye geldi baba vurdu tokatı kafama bağırdı öfkeyle bana gezerim ben tey tey neden dolaşmışım dışarda ne işim varmış orada yaptığım iş çok saçma gezerim ben tey tey "ne yav" dedim babama "yapma burada tantana izin vermiştin sen bana" gezerim ben tey tey doktorlar girdi araya "yapma şimdi bey amca izin vermişsin oğlana" gezerim ben tey tey babam sinirlendi olaya "doktorlar senden yana şikayet etçem anana" gezerim ben tey tey yaşadığımız yer ankara kışın kar yağar burada bonecrusher derler bana gezerim ben tey tey
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 en çok gittiğimiz yer alsancak yürürdük kordonda yalın ayak sevincin önünde plan yaparak biz de buluşurduk orda koşarak sevgiliden ayrılınca köpek öldüren ve sigaraya sarılınca kordonda uzatıp ayaklarımızı daha çok severdik dostlarımızı hey hey hey
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 dasaa nın memelr üstüne bir şiiri var.. üstüne tanımam. hem txt hem ss olarak saklıyorum arada açıp yüksek sesle okuyorum
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Llama said: Ellerimin arasına aldım senli dünyayı sarıldım sevgiyle,huzurla,umutla,heyecanla güle güle küf kokan yalnızlık, elveda hüzün, elveda hasret güzel bir sayfa açtım ve yeniden yazmaya başladım hayatı içinde sen olmayan kelimeleri rafa kaldırdım... HOŞ GELDİN son not bu mu?
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Müjgan Asıl Kefeli ,google öyle diyor
Öne çıkan mesajlar