Ulgio Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Abi sen gece kaçta girip çıkcan, nereye yürüyecen oralardan onu söyle ona göre bi yorum yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 abi o otelleri kaldırın listeden gözünüzü seveyim. başına birşey gelecek sabilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Birader basmanenin orası gece falan sıkıntılı olur ben tavsiye etmem de sen biraz bahset ne için kalıcan nereye gidicen falan tavsiye verelim. Fuar alanının içi falan gece bi saatten sonra yuva gibi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 gece 12 den sonra fuar alanının içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Travestilerde insandır, bulaşmazsan bişey yapmazlar genelde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angrboda Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 abi sen nereye gidicen işin gücün nerede nereye yakın olman lazım o tip detayları bir belirtirsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angrboda Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Ulgio said: abi sen nereye gidicen işin gücün nerede nereye yakın olman lazım o tip detayları bir belirtirsen? Etkinliği düzenleyenlerden biriyim ve kalacak yer bulma sıkıntısı yaşıyoruz. Öğretmenevleri dolu, orta bütçeli düzgün otel ve pansiyonlar Mermer Fuarı nedeniyle iki ay öncesinden tutulmuş durumda. Kaldı ki öğrenci milleti otuz, kırk liradan fazla vermem abi zihniyetinde. Onların belirlediği fiyat sınırı ve dolu olmayan yerler baz alındığında ortada Basmane kalıyor. Güvenlik konusunda bize ulaştıklarında uyarıyoruz ama adam beş kuruşun derdinde. "Otuz lira mı, güvenlik sorunu? Ya otuz liraysa tamam ya, bir gece bir şey olmaz, hem barda sabahlarım bile belki." diyor. Parası olanlar kendi otelini de tutuyor, odasını da ayarlıyor zaten. Evini gelenlere açacak insan arıyoruz ama birkaç kişi var sadece. Hani önerebileceğiniz uygun fiyatlı, öğrenci işi, güvenli bir yer varsa çok sevinirim. Tepekule Kongre Merkezi Salhane durağında İzban'ın. Tepekule'ye uzak kaçmayacak bir yer biliyorsanız süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Con için geliyoruz orayı ayarlamışlar da sanırım gireceğiz kapıları kilitleyip güneş yükselene kadar hayatta kalacagız. Yani hava kararınca sokaklarda olmayacağız. Neme lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Eskiden convention'ı düzenleyen adamlar evlerini açarlardı, bitti mi o olay artıkın? Hiç tanımadığım insanların evlerinde, hiç tanımadığım insanlarla aynı yataklarda yattım lan ben zamanında dfgdfskjhgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angrboda Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Conu düzenleyen adamlar büyüdü evli barklı oldular. Benim gibi öğrenci tayfası da var ama mesela ben babamla yaşıyorum ve ne idüğü belirsiz tipleri eve yatılı getirmeme müsade edeceğini sanmıyorum. Geri kalanlar için de durum aşağı yukarı böyle. Evi olanlar var ama dışardan gelen kendi tanıdıkları çoktan konuşup kendileri için ayarlamışlar. Kaldı ki kimse hevesli değil tanıadığı insanları evine almaya. Biz gene de hala sağa sola soruyoruz. Ben de METUCON için kalacak yer durumundan muzdaribim hala. Yer bulamadılar diye biletimi bile almıyorum. Ki üstelik ben bir otele para ödemeye bile hazırım ama hala ayarlanmadı. Basmane benim içime sinmiyor. Yer soranlar bizimle irtibat kurduğunda en ucuz Bssmane'de kalınabileceğini ama güvenlik kaygısı taşıdığımızı söyledik. Ama adam iki kuruş daha ödememek için kendi güvenliğini hiçe sayıp ısrarla benden liste istiyorsa yapabileceğim hiçbir şey yok. O pansiyonlarla irtibata geçmek de benim için nahoş bir deneyimdi. Kötünün iyisini seçmeye çalıştım. Karşıyaka'da ucuz yer yok. Bornova Öğretmenevi dolu. Ege Üniversitesi misafirhanesi almıyor. Yurtlara misafir mantığıyla bir geceliğine sokalım dedik o da olmadı. Dediğim gibi daha önce, daha yüksek fiyatlı otellerin hepsi fuar yüzünden dolu. Bu yerlerin hepsiyle üç ay öncesinden bizzat bağlantıya geçtim con tarihleri rezervasyon almak için. Biz bunları denedik. Bana henüz denemediğimiz değişik bir çözüm sunan kimse yok. Görsem öyle bir çözüm yolu derhal uygulamaya geçeceğim. Bunu da ne kadar vurgularsam az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Foça'da pansiyonda kalsınlar otobüs+metro ile gelirler 1 saatte ahdahsd. Hem sezon değil 50 liraya falan vardır pansiyon. O fiyat aralığında çünkü ya Basmane var, ya Öğretmenevi ya da civar sezon dışı tatil muhitleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 özel üniversite yurtlarına sordun mu bağyan üyecik? bildiğim kadarıyla 20 25 tlye alıyorlar misafir(dolu odaya sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 BulletRide said: Foça'da pansiyonda kalsınlar otobüs+metro ile gelirler 1 saatte ahdahsd. Hem sezon değil 50 liraya falan vardır pansiyon. O fiyat aralığında çünkü ya Basmane var, ya Öğretmenevi ya da civar sezon dışı tatil muhitlerietkinlik bitti galiba ama iyi fikirmiş sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 her sene yapılmıyor mu, dursun işte ajsdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Basmanede kaldım. Beni öldürmeyen şey, güçlendirmedi ama en azından böbrekten de olmadım. Yine de Foça daha iyi fikirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 İzmirCon'14 ün başlığı ne zaman açılcak yau.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Dalacam said: İzmirCon'14 ün başlığı ne zaman açılcak yau.. Bu hafta sonu düzenleniyor. https://www.facebook.com/events/342845802522520/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar