Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ASCOM] Astral Command

AstralCommand

Öne çıkan mesajlar

Eski Nulli oyuncusu olarak bu aralar fena EVE gazim var. Cok fazla zaman yiyen oyuna, karakterime, tekrar mi donsem diye dusunuyorum her EVE haberi okuyusumda. Alliance bayaa bir ortaligi sallamaya baslamis sanirim. Nullinin fleet yapisina hayrandim vaktiyle.
Ascomda size en yurekten basarilar, bir kac defa sizin grupla karsilasmis ama sohbet etme firsatimiz olmamisti.
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

İyide videoda anlatılan yazılan şeylerin hepsi doğru ki. Pek sana göresi bana göresi yok aslında.

Videonun sonunda patlayan titan sizdendi, o yüzden videoyu beğenmemeniz normal :P

=) bunlar göreceli şeyler metecim. de ego balonunuzu şişrdiğinizden objektif bakamaman normal neyse.

hıhı l33t pvp ci oldunuz..
Bu arada koca gila fleet lere ceptor le girmeyin corp olarak.

Yazık TURKWARRIOR a bi gemi neyim alın. Ceptor nedir yazık ;)
Sosyal ağlarda paylaş

KaRa_DaVuT said:

megetege said:

İyide videoda anlatılan yazılan şeylerin hepsi doğru ki. Pek sana göresi bana göresi yok aslında.

Videonun sonunda patlayan titan sizdendi, o yüzden videoyu beğenmemeniz normal :P

=) bunlar göreceli şeyler metecim. de ego balonunuzu şişrdiğinizden objektif bakamaman normal neyse.

hıhı l33t pvp ci oldunuz..
Bu arada koca gila fleet lere ceptor le girmeyin corp olarak.

Yazık TURKWARRIOR a bi gemi neyim alın. Ceptor nedir yazık ;)

Keşke Türkwarrior'un hangi corpta olduğuna baksaydın bunları yazmadan önce.

Ha diyelim ki bizim corpta, sen eve'e başlar başlamaz gila'ya mı bindin. Yok ben hatırlıyorum senin ilk günlerini de ondan. İstersen sana da hatırlatayım.

Bizim ego balonumuz şişik olabilir ama senin de bu her gazdan nem kapma olayın artık biraz irite edici olmaya başladı. Sorununu bir anlasak daha iyi olacak.

Bence artık şu sataşmalarından vazgeç. ayıp oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...