GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 aeon fightsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Eski Nulli oyuncusu olarak bu aralar fena EVE gazim var. Cok fazla zaman yiyen oyuna, karakterime, tekrar mi donsem diye dusunuyorum her EVE haberi okuyusumda. Alliance bayaa bir ortaligi sallamaya baslamis sanirim. Nullinin fleet yapisina hayrandim vaktiyle. Ascomda size en yurekten basarilar, bir kac defa sizin grupla karsilasmis ama sohbet etme firsatimiz olmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Sizin 101sm deki türklerde bizim Team Speakde takılıyolar. Gel senide bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Öhöm, Bizim kendi TS miz var bi kere tamam mı :) Amaç ascomdaki arkadaşlarla iletişim kurabilmek,ts reklamı yapma şimdi :p Yasefhan sevgili nullili kardeşim ts'mize bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ya bi git :) Ne zaman baksam sizden birilerini görüyorum bizim TSte. Daha hikaye anlatma bana :P Sizde gelin, yasefhanda gelsin. Sinerji yaratalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 guildwars2 den iyice bikmam lazim. belli olmaz her an girebilirim. bu arada test mavi mi nulli ye, gw2 guildimden birinin yuklu miktarda malzemesi quarious da bi yerde kalmis, oyuna girersem tasima icin yardim istediydi benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Testin,Nulliye mavi olduğu günleri hiç göremeyecekmişiz gibi geliyor. Unut sen o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bende gormek istemem, yoksa kimle agiz tadiyla pvp yapip takilacaklar dimi :) Forum pvp leri de cabasi. Nulli ile ilk seferimde 30jump uzaga gidip 3 kat buyuk test fleetine dalmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Şimdi sevgili Astrallerin konusunu baltalamak istemem muhabbet çok uzadı ama :D Ağız tadıyla pvp yapılabilecek son kişi testler. Aynı adamı bir roamda 4 defa kestigimi hatırlıyorum yahu biniyor noobshipe geri geliyor yüzsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 pro km whoring requirement olunca normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ha bu arada hala 'Nulli de kim' diye soran olursa, fırından yeni çıkmış bu videoyu izlemesini tavsiye ederim. video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 begenmedim videoyu, da yaratici birsey beklerdim. mesela boyle birsey --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Abi nulliden onun çıktığına şükret sen. En azından vermek istediği mesajı veriyor. Bide çok uzun zaman "Best EvE video" diye paylaşılan bir video ile kıyasladın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1zH63SRE7c0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 oldu mu tam olsun mete, sirf bu yuzden video falan yapmiyorum :p en begendigim videodur paylastigim. neyse iyi avlar o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Nullinin nerden nereye geldigini anlatan bi video cok daha iyi olurdu. linkdeki guzel ama disardan adam icin cok sey anlatmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Bence tam tersi. Nullinin büyük denilen alyanslar için neler ifade ettiğini çok iyi anlatıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Exodous said: Bence tam tersi. Nullinin büyük denilen alyanslar için neler ifade ettiğini çok iyi anlatıyor bence. Senin bakış açına göre. sana göre yani. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bence nullinin nasil hissettigini anlatiyor :D cok hor gormusler, onlarda hirs yapip "bir zamanlar fakir ama gururlu bir genc vardi, kapindan kovdugun!!" moduna girmisler heheheheh edit:imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 İyide videoda anlatılan yazılan şeylerin hepsi doğru ki. Pek sana göresi bana göresi yok aslında. Videonun sonunda patlayan titan sizdendi, o yüzden videoyu beğenmemeniz normal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 megetege said: İyide videoda anlatılan yazılan şeylerin hepsi doğru ki. Pek sana göresi bana göresi yok aslında. Videonun sonunda patlayan titan sizdendi, o yüzden videoyu beğenmemeniz normal :P =) bunlar göreceli şeyler metecim. de ego balonunuzu şişrdiğinizden objektif bakamaman normal neyse. hıhı l33t pvp ci oldunuz.. Bu arada koca gila fleet lere ceptor le girmeyin corp olarak. Yazık TURKWARRIOR a bi gemi neyim alın. Ceptor nedir yazık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 sizi gidi fakir ama gururlu olasicilar :D ne demisler, hizli kosan atin boku seyrek olur hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bende gemi var ben verebilirim sdflkjdslkfjds :D şaka tabi bunlar arkadaşça eğleniyoruz, oyun bu neticede. bilenmeyin birbirinize. gelin uzayda kapışalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 KaRa_DaVuT said: megetege said: İyide videoda anlatılan yazılan şeylerin hepsi doğru ki. Pek sana göresi bana göresi yok aslında. Videonun sonunda patlayan titan sizdendi, o yüzden videoyu beğenmemeniz normal :P =) bunlar göreceli şeyler metecim. de ego balonunuzu şişrdiğinizden objektif bakamaman normal neyse. hıhı l33t pvp ci oldunuz.. Bu arada koca gila fleet lere ceptor le girmeyin corp olarak. Yazık TURKWARRIOR a bi gemi neyim alın. Ceptor nedir yazık ;) Keşke Türkwarrior'un hangi corpta olduğuna baksaydın bunları yazmadan önce. Ha diyelim ki bizim corpta, sen eve'e başlar başlamaz gila'ya mı bindin. Yok ben hatırlıyorum senin ilk günlerini de ondan. İstersen sana da hatırlatayım. Bizim ego balonumuz şişik olabilir ama senin de bu her gazdan nem kapma olayın artık biraz irite edici olmaya başladı. Sorununu bir anlasak daha iyi olacak. Bence artık şu sataşmalarından vazgeç. ayıp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 =) hahahaha şaka kaldıramayan yapınla alakalı o beinm yapabileceğim birşey yok. zira bakış açısı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar