Horrible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Oha dedim ya.Kanald'den bu kdrını beklemezdim artık ne diim.Zaga'da biz evlenioruzu o kdr eleştirdikten o kdr gülüp dalga geçtikten sonra şimdi para için kendileri aynı açma programı başlatıyorlar ve bu ne özentiliktir ne taklitçiliktir ya...Bari adamların yaptığı programın aynısını yapma.Yuh dedim... Yorumları size bırakıorum..[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yapılacak yorum yok medyada para pek çok şeyden önce geliyor[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=96849 aradım, mutluyum[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yahu yukarda yazıo ya nası gormeden topıc acıon yaaa ayrıca bole programlar zaman kaybı hepsı saçma sapan sey[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Ruby_DraGon, 20 Kasım 2004 14:59 tarihinde demiş ki: Yahu yukarda yazıo ya nası gormeden topıc acıon yaaatepki gösterme olayını da abartmamak lazım di mi?[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hemen aşada bi tane gördüm sanki.[signature][hline]CmTurk Site Editör. Bu alemde Kral YALI.Göztepe Tam 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Saeros, 20 Kasım 2004 15:05 tarihinde demiş ki: said: Ruby_DraGon, 20 Kasım 2004 14:59 tarihinde demiş ki: Yahu yukarda yazıo ya nası gormeden topıc acıon yaaatepki gösterme olayını da abartmamak lazım di mi? Sınırlendım bı anda pardon[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ayrıca o taklit değil. Show Tv'deki direk Kanal D'ye geçiyor olay bundan ibaret. Bu programı yapan şirketin adı Senkron. Show Tv paraları geciktirince bunlarda Kanal D ile anlaşmış[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yukarda yazıo? Gerçekten görmedim üzgünm...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ben tam tersi diye duydum. Kanald gelinim olurmusun a kancayı takıyor alamayınca aynı kuruluştan bir tane de kendi kanalı için yapmasını istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bi kedi gördüm sankii....evet evet bi kedi gördüm...[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yakinda sizi arkadan .. diye yapacaklar[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar