Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Direk konuya giriyorum. Bugün araba yıkamasında ortaya çıktı ki güçlü bir yapışkan veya benzeri bir madde arabanın sol sürücü ve yolcu kapılarının arasında sıçramış. Pislikle de bir olunca kahverengi bir tonda akmış, pis, lekeli, rezil bir görüntü bırakmış gri renkli arabamda... Bu arada araba yıkamayı bakım için götürdüğüm serviste yaptıkları için hemen orada danıştım da böyle bir sprey getirdi. Sıktı, bu bile çıkaramadıysa çok güçlüdür ya da başka bir şeydir dedi. İşte boya koruma yaptırabilirsiniz en uygunu olarak vs. dedi. Ya şimdi adamın bahsettiği kadarıyla boya koruma yaptırıp bu lekeyi yok ettirebiliyoruz ama bu nasıl oluyor? Boya koruma dediğin sadece koruma vazifesi gören ince bir katmandan ibaret bir çalışma değil mi? Bu olay bu yapışkan veya benzeri madde lekesini gerçekten çıkarır mı yoksa parça boyaya falan mı sokmak gerek? Ya da başka tipte bir çözümü var mı? Uygun fiyatta olması önemli asdfsda Teşekkürler beybiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 boya koruma çözer o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Boya korumada bi katman oluşturuyorlar ya. O tarz şeyleri geçirir mi ki boya koruma, sanmam. Killer var araçtaki reçine gibi, boya gibi inatçı şeyleri çıkarmak için. Car clay diye arat ya da gittigidiyorda da var oto kili diye ara çıkar. O halledebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 boya koruma yapmadan önce o kısmı hallediyorlar bir şekilde onun için söyledim. oyup boyayıp toparlıyorlar öncesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ya hallediyorlarsa sorun yok, gerçi ben eskiden olduğu gibi komple arabayı boyatmayı koydum kafaya çok çizik göçük falan var asdfasd göçük yokta, çizik konusunda sıkıntı büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Boyatma bence ya. Türk insanına anlatamazsın boyayı neden yaptırdığını. Komple boya var dersin "OO KESİN PERTE ÇIKMIŞ BU ARABA" der, satamazsın ebedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 doğru söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 boya koruma denilen şeyin öncesinde aracın yüzeyine pasta uygulanır, kılcal cizikler alınır, üstüne cila atılır, en son da uv filtreli koruma katmanı cekilir. o süreçte hem pasta ile denerler, hem de kir ve yapiskan cozucu solusyonlarla denerler. ben zamanında yaparken bu isi, çimento söken solusyonumuz dahi vardı yani, boyayı yıpratmadan. tabi öle camsil tadında bitmiyo işe, hayli bi zaman alıyo, mikro fiber bezle, uzun uygulama süresi falan var ama hallolur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 he servis hepsini yaparız dedi. Arabaki bütün çizikler gidecekse de yaptırayım ya, pasta cila, motor temizlemesi, boya koruyucu otu boku 210TL'ye yapıyoruz dediler kampanya ile. öyle yaptırayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Selam, Genelde zift temizleyiciler iş görür; veya sıcak su ile de yumuştamyaı deneyebilirsin. Eğer kılcal çizik çok ise aracına pasta yaptırabilirsin. Unutma, her pasta işlemi vernik tabakasını inceltecektir ;) Bopyacıyla da konuş; abi komple kumlayıp sonra boyaman mümkün mü? Büyük ihtimalle küfür edecektir :D Ama ben bir arkadaşın kapısına yaptırdım, boya yeniden atıldığı için kalınlık değişmediğinden kimse anlayamıyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ya boyaya kaynamış vs. diyorlar. Bir şekilde o yapışkanı söksek zift temizleyicilerle vs. yine de böyle iz kalmaz mı ya oraya kafam takıldı. Neyse serviste direk yaptıracağım ya sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 iz kalırsa rötuş yaptırırsın, komple boyadan vesaire daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Selam, Arkadaşın aracına asit damlaları düşmüş; verniği geçip boyayı bile bozmuş. Elini sürünce fiziksel bir kusur yok ama nokta nokta araç :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bu arada asetonun boyaya zarar vermeden japon yapıştırıcısı gibi şeyleri çözdüğünü söylüyorlar forumlarda. Az önce denk geldim. Bi dene istersen abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar