kavurma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bence başınızdakini bir gönderin de sonra bizim eski başkanlarımızın verdiği demeçlere değiniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 problem şu ki adnan halen saçma demeçlerle gazetecilerin oltasına geliyor. bu direk av sorusu işte bakalım yutucakmı yemi diye. adnan da halen içinde patlayan istifasının hırsı ile zokayı yutuyor her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 baya anlamsiz da, dogru demis adam, nasil kefil olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 soru anlamsız cevap iste ortalama bir cevap ama adnan polat neden tv den tv ye gezip konusuyor onu cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Gerizekalilik derecesinde bos bir yorum olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 gel de bu adamın kafasına sıkıp atma şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 fizban said: ya adam anormal birsey dememis ki. sike yapildi da dememis, yapilmadi da. ben nerden bileyim arkadas demis. ne demek nerden bileyim? başkan bilmicek de ben mi bilicem? resmen tehtid etmiş. bizde de malesef aziz gibi tehtidkar takılan başkanlar oldu işte böyle napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Ne desin adam başka,doğru demiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Fenerliler de sevinmis sikelerine ortak cikti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 fizban said: yok arkadas, adnan polat'i sevmiyosunuz ya ne dese yalan. adam dogruyu soylediginde de 'hayir arkadas oyle demeyecekti'. hala anlamamakta direniyorsun. adamın dogruyu soyleyip soylememesi onemli degil. sorulan soru sacma, verdigi cevap daha da sacma. kulup tarihinin ne kadarında bu adam gorevde kaldı da tarihi boyunca sike yapılıp yapılmadıgı bu adama soruluyor? bu adam da ne diye kefil olmam diyor da sadece kendi yoneticiligi donemini cevaplamakla yetinmiyor? acıklamanın sacmalıgı konusunda tartısacak bir sey yok. daha fazla adnan'ı savunma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 of galatasarayliyla tartisilmaz hakkaten ya, soruldugu anda GALATASARAY GIBI BIR KULUP HAKKIAD BOYLE BIR SORU SORMAK DINIMIZE AYKIRIDIR PAPA ISTIFA ETTI BU YUZDEN diye cevap vermeliydi. adnan'i savunmuyorum, neyini savunacam hic sevmedigim, yavsak otesi bir adam. sizin -kibar konusayim- hatanizi, anlayamama ozelliginizi gosteriyorum. bir tanesi de cikip ne demek nerden bileyim demis ahhahahhahahahahaha. yemin ediyorum komedisiniz ya ahahahahah. kurtlar vadisi sever liseli vatandas kafasina da sikacakmis. sonra cimbom oldboyz diyince vuuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://proudtobeafilthyliberalscum.com/wp-content/uploads/2012/05/yachiru__the_attention_whore_by_zeki_chan51.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 of abi adminligi bıraktıktan sonra iyice yoldan cıktın yemin ediyorum sdfghjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ulan okumus adamsin, bunlari nasil anlamiyosun. soyle soru geldi mi vericegin cevap ben kendi donemimden sorumluyum, gerisi hakkinda yorum yapamam tarzi bisey olmali. kefil olmam dersen, ben yapmadim ama baskasi kesin yapmistira cikiyo, turk medyasi adamin agzina sicar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hayir kefil olamam, kefil olamama cikiyor. adama soruyorlar, once galatasarayin sike yaptiginizi hic dusundunuz mu diye, hayir dusunmedim diyor. soru sorulunca da kefil olamam, benim olmadigim donemlerle ilgili yorum yapamam diyor. ayrica aptalca bir aciklama ariyorsaniz sizin yonetici vardi bi irfan mi ridvan mi arikan soyadli. ona bakin bi, bu aralar o bayagi tozutmus. bir de bugun resmi siteden whelan la ilgili yaptiginiz aciklamaya bakin. adnan polat'tan daha sacma sapan konusuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 AP bir AY değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 fizban said: hayir kefil olamam, kefil olamama cikiyor. iste oyle olmuyo sen seker gibi anlıyosun da "adamın gol dedi" tipinde medyada yankı buluyo bu "GS ESKI BASKANI ACIKLADI" falan seklinde. o yuzden amelelik ama o herifin derdi baskadır zaten gundem falan degistirme cabasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 spk bu adama ceza verdi diye çıktı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar