Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adnan Polat: Galatasaray'ın şike yapmadığına kefil olamam

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

yok arkadas, adnan polat'i sevmiyosunuz ya ne dese yalan. adam dogruyu soylediginde de 'hayir arkadas oyle demeyecekti'.

hala anlamamakta direniyorsun. adamın dogruyu soyleyip soylememesi onemli degil. sorulan soru sacma, verdigi cevap daha da sacma. kulup tarihinin ne kadarında bu adam gorevde kaldı da tarihi boyunca sike yapılıp yapılmadıgı bu adama soruluyor? bu adam da ne diye kefil olmam diyor da sadece kendi yoneticiligi donemini cevaplamakla yetinmiyor?

acıklamanın sacmalıgı konusunda tartısacak bir sey yok. daha fazla adnan'ı savunma artık.
Sosyal ağlarda paylaş

of galatasarayliyla tartisilmaz hakkaten ya, soruldugu anda GALATASARAY GIBI BIR KULUP HAKKIAD BOYLE BIR SORU SORMAK DINIMIZE AYKIRIDIR PAPA ISTIFA ETTI BU YUZDEN diye cevap vermeliydi.

adnan'i savunmuyorum, neyini savunacam hic sevmedigim, yavsak otesi bir adam. sizin -kibar konusayim- hatanizi, anlayamama ozelliginizi gosteriyorum.

bir tanesi de cikip ne demek nerden bileyim demis ahhahahhahahahahaha. yemin ediyorum komedisiniz ya ahahahahah. kurtlar vadisi sever liseli vatandas kafasina da sikacakmis. sonra cimbom oldboyz diyince vuuuu.
Sosyal ağlarda paylaş

hayir kefil olamam, kefil olamama cikiyor.

adama soruyorlar, once galatasarayin sike yaptiginizi hic dusundunuz mu diye, hayir dusunmedim diyor. soru sorulunca da kefil olamam, benim olmadigim donemlerle ilgili yorum yapamam diyor.

ayrica aptalca bir aciklama ariyorsaniz sizin yonetici vardi bi irfan mi ridvan mi arikan soyadli. ona bakin bi, bu aralar o bayagi tozutmus. bir de bugun resmi siteden whelan la ilgili yaptiginiz aciklamaya bakin. adnan polat'tan daha sacma sapan konusuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...