reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 oha ya exalted ninjalatmak fena cidden :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ranger için şurda baya bişey var http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/69224/page/20#p998666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 indiffer43 said: Reflect damageda life leech hiç bir işe yaramaz bu arada hem HP'nin %20 si kadar capi olduğu için hem de instant olmadığı için. Adam doğru söylemiş :) şu zamana kadar reflect moblara karşı hep warlord mark kullandım bir kere ölmedim. %10 Carnage Heart %2 Skill %6 Gem %7 Warlord Mark Hesapla bakayım bilmişlik yapmadan önce :) Hani farklı oyun oynuyo olsak yada 20 level falan olsam eyvallah. 85 e dayadık götümüzü bırak biraz bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 reampage said: abi çakalları var chest açanlar bide önden koşturuo açıo chestleri sen gelene kadar düşerse bişi gidio zaten çok loot kaptırdım bugun, bende bir iki defa ninjaladım artık sdfj critical weakness çaldım. Puba çözüm şu abi, gruptan ayrılana direk kick. Pub takilirken fellshrine dock falan ben kurduysam direk yolluyodum lavuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAdEEfgW1BfkOrRR1FSAV8Bm0JT8ppSyFLOkwfDWGOdQ6WDqzPs9KfU2SUUdW-loaWz1noGqTbmlv8nRBdPF3138rhxmHdo19jb-QCpLNm42dqp65oJ-iQKfUqn-quKvSrEev67QatkG34rnNvebAD8SixLjV-NwV3Q3igOLL6mL0-Plj-rH8xf7I Benim build bu şuanda 3 puan var harcanmamış, arada kaldım int mi gitsem str mi gitsem. act 2 mercide sorunsuz soloda ilerleyebiliorum birazcık uzun sürsede poi exp totem kite, kesebiliorum bossları felan. ama solo yapmıorum hiç zaten. Şimdi str yönelsem irongrip açıp yukardan biraz daha str olmasını sağlıcam, regen sorunum kalmadı frenzy kullanırsam problemli poison arrowu nugiyen gibi kullanıorum yavaş yavaş. problem yok aslında şuanda ama act 3 başka tabi orda daha survival lazım olcak o yüzden iyicie str gideyim mdiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Nekro said: Life leech vurduğunu Physical dmg in değil vurduğunu dmg in % si kadarını doldurur. Chaos hariç elemental phy farketmez verdiğiniz Total dmg e göre. Life leech life Recovery over time verir. Yani Max hp nin %20 sini 2 sn deydi sanırım öyle doldurur. Bu dediğim cap tabi. En fazla %20 leech edebiliyorsunuz Life on hit instant hp verir. direk her hit için Flat hp verir. Düşük levellarda bu gemi kullanmak daha mantıklı. Ama dps arttıkça life leech geçiyor her türlü. Hele çok sağlam gearli melee yaparsanız vaal pact skilli ile flaska ihtiyaç duymadan gezebilirsiniz. Çok sağlam gearlıyım,hp flask zaten kullanmıyorum ama saglam gear olunca saglam hp/second oluyor.. vaal pact iyi güzelde hp/sec ide kapattığı için sıkıntı yaratabilir gibi geliyor. 2 saniye kite yapmam demek benim 900hp demek. aslında level up olduğumda denemek lazım ölsemde % gitmemiş olureheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Abi hp regen gitmemiş olsan çok sağlam oluyor leech+vaal pact. Max hp nodlarina aban. 4 5k civarı yeter. Ben ranger olarak çok ihtiyaç duymuyorum sadece daha fazla dikkat etmem gerekiyor.kitelama inkanim var. Ama melee Class ipe ipe girecek mobların arasına. O yüzden vaal pact çok işe yarar rahatlatır. Bir dene dediğin gibi en fazla olursun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abi 8k hp var zaten bende sıkıntı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bu loot olayını düzeltmiceklermi daha.şimdiye kadar 1 regret 1 exalted 2 tane de uniqueimi ninjaladılar.diğer küçük çaplı eşyaları saymıyorum bile.tek başına exp gelmiyo, parti yapınca çalıyolar napacaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 birde item a tıklıyon tıklıyon bazen almıyo sizde de oluyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 arada yükseklik farkı veya başka bir fiziksel engel vardır. öbür tarafına dolaşıp ordan almaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 85e dayadım götü dingliyim denicem :) baktim daha iyi regen nodelarina regret basarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 -- Nekro said: Life leech vurduğunu Physical dmg in değil vurduğunu dmg in % si kadarını doldurur. Chaos hariç elemental phy farketmez verdiğiniz Total dmg e göre. - pasiflerde sadece physical damage'i leech ettiği açıkça yazıyor? gem'le yapılan life leech total damageten çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 LastManStanding said: bu loot olayını düzeltmiceklermi daha.şimdiye kadar 1 regret 1 exalted 2 tane de uniqueimi ninjaladılar.diğer küçük çaplı eşyaları saymıyorum bile.tek başına exp gelmiyo, parti yapınca çalıyolar napacaz lan party exp bonus: bi haritaya partiyle girmek %30 exp. sonraki her kişi %50 veriyor yani 6li girince %230. arada çok uçurum var. buna biraz el atsalar iyi olucak, bilgisayari 3 kiside bile optimizasyonun ezikligi yüzünden yetemeyen solo kasmaya calisan arkadaslar var 3 günde 1 level aliyorlar eheh. loot sistemine ayar cekiceklerini söylediler ama ne zaman söylemediler. boss fighttan sonra 1.5 ekran item oluyor, 5L 6L beyaz itemleri çok kaçırdım mesela. kişiye özel loot olsun birbirimizin itemlerini göremiyelim mesela çok temiz olur görüntü kirliliği kalkar ninja kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Myshkin said: -- Nekro said: Life leech vurduğunu Physical dmg in değil vurduğunu dmg in % si kadarını doldurur. Chaos hariç elemental phy farketmez verdiğiniz Total dmg e göre. - pasiflerde sadece physical damage'i leech ettiği açıkça yazıyor? carnage heart,blood drinker fiziksel ama lifeleech gemi damagei leechliyor fiziksel olmasi sart degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 6 soket linked tunic arıyorum bu arada, life verirse süper özellik olarak. var mı burda satan, ederi nedir yada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 GodBlessStoya said: Myshkin said: -- Nekro said: Life leech vurduğunu Physical dmg in değil vurduğunu dmg in % si kadarını doldurur. Chaos hariç elemental phy farketmez verdiğiniz Total dmg e göre. - pasiflerde sadece physical damage'i leech ettiği açıkça yazıyor? carnage heart,blood drinker fiziksel ama lifeleech gemi damagei leechliyor fiziksel olmasi sart degil This. Passive direk 'life leech' skill ı varsa ben görmedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Myshkin said: 6 soket linked tunic arıyorum bu arada, life verirse süper özellik olarak. var mı burda satan, ederi nedir yada? 6l Chestler biraz pahalı. Statlarina göre 3-20 exalted arası gördüm ben. Life ve 3 farklı resist verenler çok paralara gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Biraz değil ya epey paahalı. güzel statli istiyosan 100 gemcutter falan. beyaz istersen ilv a göre yine epey ediyor 6L çok şart değil high end game öncesi. 5L yeter. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 1 tane exalted var bende o da HC'de kaldı sdf 15 tane falan chaos var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 15 chaos 1 exalted :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bende bu 6l takıntısıni gereksiz buluyorum ya. Statlarin düzgün olsun 4l olsun yeter. Millet bok gibi statli chestler giyiyor sırf 5l diye. 1k küsür armor ve 35+ res veren 4l chestim var mutluyum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Şimdi merciless solo kasılması imkansız mı aslında fena gitmiyordum shadowla act 1 de ama hardcore gazına geldim templarla kastım işte ama ilerlemeye korkuyorum chaos resist eksigim var party sart mı act 2 act 3 falan merciless da?Party olayından pek zevk almıyorum hani solo basarmak daha eglenceli gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 merciless act3te basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Nekro said: Bende bu 6l takıntısıni gereksiz buluyorum ya. Statlarin düzgün olsun 4l olsun yeter. Millet bok gibi statli chestler giyiyor sırf 5l diye. 1k küsür armor ve 35+ res veren 4l chestim var mutluyum ehehe fazladan 1 gem'in buildine katkısı 1k armor ve 35 resistten fazla olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar