Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 abi ttnet superonline müşterisine gelip bakmıyor. superonline da ttnet gibi saha hizmeti vermiyor. komik saçma sapan bir yapı. taahhütü iptal edip ttnet e geçeyim dedim. 300 küsur iptal parası çıkıo
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Dworgian said: Abi sacma gelecek belki ama hattinin bagli oldugu port problemli olabiliyor. Ttnet i port degistirmeye ikna etsene bi. kesin bunlar yüzünden zaten ya. daha öncede oldu böyle. şimdi bugün arayınca hızımı 2 ye sabitlediler kopma olmuyor. ama leş tabi. arayıp bağırıp çağırmak mı lazım hız garantisi vermiyoruz falan diyorlar çünkü arama yapman gerekiyo bende bu arada dene sende sdf
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 adsl menüsüne girince desteklenen max hız görünüo mu?
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 evet 2 işte şu an benim. Stream Type Actual Data Rate Upstream 511 (Kbps.) Downstream 2045 (Kbps.)
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 telefon hattında sorun vardır, arıza kaydı bildirdiğin vakit gelir bi aletle incelerler yanlız sizin telefon kutusuna sorunsuz geliyorsa sinyal sorun ev hattındadır ozaman iş sana düşer kabloları falan yenilemek. eğer tanıdıgın bi elektirkci varsa sana gelen hattın sinyalini ölçen bir eletle kontrol ettirebilirsin o şekil sorunun nereden kaynaklandıgını anlarsın. Modem olayı en son iş. Birde telefonu acarsan yada biri ararsa hatta gelen sinyal boostlanıyor o yuzden internetin daha iyiymiş gibi oluyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Yok, bende mesela actual var bir de max deger var. Mesela bende max deger 25.000 küsur görünüyor, actual 16.000 vs Eger sende max kapasite 25 se, hattin 16 liksa 16 alirsin Ama hattaki kirlilige gore o 16 sana 13 vs olarak gelir (bunu bugun telekomdaki tanidik soyledi) adam benim port a bakti, refreshledi. Ama superonline abonesiyim diye goremedi ip aldi mi almadi mi. Aksam gorucem Bu arada tel acinca duzelen, sonra kopan hat olayini da sordum, splitter veya hatlardandir o portlardan degildir dedi
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 splitter olayını denedim ondan değilmiş. evet eve gelen telefon hattıyla alakalı problem var demek. cızırtı falan da oluyo bu kopmalar sırasında. telefoncuları arayıp çağırmak mı daha iyi yoksa ttnete adam yollayın demek mi?
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Elektrikci cagir. Once apt girisine baksin. Deger iyiyse eve baksin. Deger dusukse onaracak. Apt a gelen deger dusukse gogo telekom ariza kaydi
cantug Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Aynen sinyal degeri dusuk oldugu icin oyle yapiyor telefonun prize bagli bir telefonsa ordan enerji aliyor. Sinyal yerine geliyor. Sinyalin dusuk oldugu icin sana verilen hiz oranina baglanamiyor modem.
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kesin problem telekomdan kaynaklanıyordur zaten ya. dana önce de oldu e apartman veya ev hattında bir iyileşme yapmadığıma göre demek bunlar bi haltlar karıştırıyor
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Fiber nete gecememek aci verici resmen
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bize geldi bunlar aslında ama askere gidecem diye bulaşmadım
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Valla çok saçma her gün aynı saatte internetimin kesilmesi. Port değiştirtmek zor bir şey mi? Bu arada ne yazık ki TTnetli bile deilim D-Smart.net :(
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Port degisimini telekom yapiyor. Basit ama santralde calisan birini bulacaksin ttnet abonesi degilsen. Ya da deneleneceksin santrali arayip dert anlatacaksin, oradaki calisan ikna olursa degistirir
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Anladım saol. Önce bi D-smartı arıyım olmadı TTnetten deneyeyim şansımı.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 türk telekomdan telefonunun bulunduğu santrali bul. o santralin telefonunu bul. oradan dene. ttnet birşey yapmaz
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 evet. port refresh sonrası hat hızını da 16 dan 14 e düşürünce düzeldi sorun
jagd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Yanlış keywordlerle arama yapmışsın ,bu sorun aslında basit ve bilinen bir sorun sebebide zayıf sinyal . http://forum.donanimhaber.com/m_22763145/tm.htm Yalnız her adsl kullanıcısının dikkat etmesi gereken şeyler var 1-Splitter kullanımı ,paralel cihaz varsa her cihaz için splitter kullanılması 2-Münkünse tek parça kablo kullanılması ,binanın girişinden eve kadar olan kablonun sğlam olup olmadığının kontrolü (kutudan ve evden sinyal ölçümü yapılarak ). barnacle said: Jaegerjaquez said: abi aynısı bana oluyodu, net gidiyodu cepten evi arıyodum net geliyodu sadece bende oluyor sanıyodum ulan haha googleladım kimse çıkmadı ama herkeste aynı sorun varmış
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 biraz daha düzelir gibi oldu ama yine kopuyor hala. hızımı 6 ya çektiler. telefondaki kadın kablo arızası gözüküyormuş yapmışlar falan demişti. demek yapamamışlar. ben bakıyorum hattınız normal diyo bi de sinir ediyo
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 feci orijinal adsl problemim oldu. superonline kullanıcısıyım. net gitti. birkaç deneme sonrası "acaba ttnet li olsam ne olacaktı?" deyip kullanıcı adımı xxx@tellcom yerine "abone@ttnet" yaptım. sonuç; internet bağlantım tak diye geldi :D (sadece ttnet web sitesine bağlanabiliorum ama o yetiodu ispat için) modem aynı, kablolar aynı, vs vs. olay port ta bitiyor yani. edit; bu arada sol müşteri hiz teknik arkadaş modemimin arızalı olduğuna emindi bu testten önce..
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bana telekomdan elemanlar geldi bugün. evdeki sinyal düşük çıktı. apartman girişinde eski bir kabloyu değiştirdiler evdeki sinyal düzeldi. yalan söylemedilerse şu an çözülmüş durumda problemim :D noise margin değerlerim baya düşük şu an bakınca.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ttnet'in çakallıkları hep, reseller'lara kaybettikleri müşterilere eziyet çektiriyorlar. Ben de dün gittim alo pakedi mi ne varmış modem hediyeli, ona başvurdum; ttnet bayii'indeki hatun "diğer firmaların bu şehirde ofisleri bile yok, bir sıkıntı olunca ilgilenmiyor kimse" falan dedi; ki araştırdığım kadarıyla da doğru söylüyor. Yıllar yıllar sonra gül gibi fiberden leş ADSL'e dönüş yaptım, içim acıyor resmen.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 abi maslak park ormandan yer hattı çekilmesine izin vermemiş telekom. o yüzden oturduğum bölgeye fiber net gelemiyor lol. (aslında uydu antenle getirebiliyorlar bir noktadan sonrasını, ama bina kabul etmiyor çatıya anten dikilmesini. anlatamadık bir türlü "o baz istasyonu değil" diye.) sırf bu yüzden adsl ftw =/
Öne çıkan mesajlar