Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite hayatında istediğin kızı bulabilmek için FAKİR taklidi yapmak

ExtraJudical

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Ciddi olacagim:

Seni sen yapan seylerden biri de sosyal ve kulturel durumun. Kendini farkli biri gibi gosterek seni sen oldugun icin sevecek bir kiz bulamazsin, kendin olma asamasinda fonksiyonun sorun yasarsin. Bu arada zengin-fakir olayi diyorlar ama Bilkent'te okuyorum ben de, epey zengin arkadasim da var, bursli memur cocugu arkadasim da var; ayni tepkileri aliyorlar hepsi de. Muhendis her yerde muhendis, cebindeki para sadece Warhammer ordusu olarak doner muhendise, kiz olarak degil.
Sosyal ağlarda paylaş

üniversite hayatı falan değilde genel olarak hatun bulmak için zaten yeterli yalanı söyleyebiliyor olmak gerekiyor.

dürüst erkek yok diyip dürüst davrandığın ilk anda ben böle birşey istemiyorum diyip siktirip gittiklerinden kelli.

bütün kadınlar gerizekalı olduğundan zaten her türlü hepsine yalan söylenilmeli. hayasızca sonuna kadar kullanılmalı
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

üniversite hayatı falan değilde genel olarak hatun bulmak için zaten yeterli yalanı söyleyebiliyor olmak gerekiyor.

dürüst erkek yok diyip dürüst davrandığın ilk anda ben böle birşey istemiyorum diyip siktirip gittiklerinden kelli.

bütün kadınlar gerizekalı olduğundan zaten her türlü hepsine yalan söylenilmeli. hayasızca sonuna kadar kullanılmalı

Katılıyorum işte kızların çoğu bu tarz yani ya seni mesleğin için seviyorlar veya Paran için , AVM otoparklarında 1.60lık esmer ve kel adamların 1.80lik manken gibi kızlarla görüyorum , buna aşk denirmi sizce
Sosyal ağlarda paylaş

ya dostum kusura bakmada seni tabi ki paran için mesleğin için sevicek kız,kızlarda mantık şu erkek çok tipsiz olmassa baka baka gözüm alışır mantığı var daha sonrası da sosyal hayatını garantiye alma koşulu arıyo işte,ne yapıcak hatun bakkalla evlenipte hergün temizliğe gidicek koca mı arıyacak ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...