yumy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hmm seni sen olduğun için sevecek kızı fakir taklidi yaparak bulmak nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bence iyi olur ha kız sonra zengin olduğunu öğrenince piyango vurmuşçasına sevinir garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 moncici said: bence iyi olur ha kız sonra zengin olduğunu öğrenince piyango vurmuşçasına sevinir garibim Ama onu aldattığın için terk eder. Hop başa döndük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 türkan şoray-aytaç arman'ın Yalancı diye bir filmmi vardı,onu hatırlattı.Ordada çocuk zenginliğini saklıyordu falan...fakir kemancı taklidi yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 panpa guilettan varsa cokta zengin degilmissin. ortalamasin sen takil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ciddi olacagim: Seni sen yapan seylerden biri de sosyal ve kulturel durumun. Kendini farkli biri gibi gosterek seni sen oldugun icin sevecek bir kiz bulamazsin, kendin olma asamasinda fonksiyonun sorun yasarsin. Bu arada zengin-fakir olayi diyorlar ama Bilkent'te okuyorum ben de, epey zengin arkadasim da var, bursli memur cocugu arkadasim da var; ayni tepkileri aliyorlar hepsi de. Muhendis her yerde muhendis, cebindeki para sadece Warhammer ordusu olarak doner muhendise, kiz olarak degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Guiletta'yı görmemiştim. Aslında fakirmişsin hocam kusura bakma. Guiletta nedir yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 guiletta 50milyarcikmis lan ahahaha bende pahali zannediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 GERGE said: Muhendis her yerde muhendis, cebindeki para sadece Warhammer ordusu olarak doner muhendise, kiz olarak degil. eyw panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 50.000 miymis? Onla zengin olunmaz zaten, orta-ustu sadece cocuga bunu aldiysa aile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 dasaa $5000 maaş almıyorsa ben de bir şey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bi sifirini eksik unuttun da la bi de araba babasinin arabasi cikarsa sen o zaman gor samatayi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 50k mı? kardeş fakir rpsi yapmana gerek yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sen julyettayi bana ver daha inandirici olursun hacim fakirlikte ruhsat sende kalsin gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ciddi olacagim yaziksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Sen de mi julyetta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 problem para değil zekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 üniversite hayatı falan değilde genel olarak hatun bulmak için zaten yeterli yalanı söyleyebiliyor olmak gerekiyor. dürüst erkek yok diyip dürüst davrandığın ilk anda ben böle birşey istemiyorum diyip siktirip gittiklerinden kelli. bütün kadınlar gerizekalı olduğundan zaten her türlü hepsine yalan söylenilmeli. hayasızca sonuna kadar kullanılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 butun kadinlar gerizakali butun erkeklerde gerizekali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Vingthor said: üniversite hayatı falan değilde genel olarak hatun bulmak için zaten yeterli yalanı söyleyebiliyor olmak gerekiyor. dürüst erkek yok diyip dürüst davrandığın ilk anda ben böle birşey istemiyorum diyip siktirip gittiklerinden kelli. bütün kadınlar gerizekalı olduğundan zaten her türlü hepsine yalan söylenilmeli. hayasızca sonuna kadar kullanılmalı Katılıyorum işte kızların çoğu bu tarz yani ya seni mesleğin için seviyorlar veya Paran için , AVM otoparklarında 1.60lık esmer ve kel adamların 1.80lik manken gibi kızlarla görüyorum , buna aşk denirmi sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ben fakiirm, şimdiye kadar elime şey değmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ya dostum kusura bakmada seni tabi ki paran için mesleğin için sevicek kız,kızlarda mantık şu erkek çok tipsiz olmassa baka baka gözüm alışır mantığı var daha sonrası da sosyal hayatını garantiye alma koşulu arıyo işte,ne yapıcak hatun bakkalla evlenipte hergün temizliğe gidicek koca mı arıyacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 tabi lan ben bile zengin kız arıyorum ama onlar beni aramıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bilkentin hangi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar