metboy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 http://www.scenta.co.uk/reverse/reverse.swf fareyi ters yönde kullanarak gol atmaya çalışıyorsunuz. e-postayla geldi daha önce açıldıysa pardon aradım ama bulamadım.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Chem açtmıştı. Bunun hilesi var,mouse'u ters çevirin :D[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 daha önce açılmıştı[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 12. bölümü geçti sıkıldım kaç bölümü olduğunu bilmeyince sıkılıyor insan ayrıca benim beynim gayet düz çalışıyor sizinki tersse bilemem :)[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 20 bölümmüş. epxmadcat bitirdi. /edik: exp - epx[signature][hline]a soulful song, that would not stay. [Bu mesaj Saeros tarafından 20 Kasım 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 son lvl cok kolay olmus[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Eet döncem ben sana.. Kolay olmuş muş...[signature][hline]Madcat..BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 löl[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 16. level çok kasış bence, arada pc takılıyordu belki ondan yarım saatte geçemedim. son bölümde aşağıda arkadan gelen obje allahtan yavaş geliyordu, yaldır yaldır gelse direk kırardım mouse'u.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 nvidia ekran kartı olanlar özelliklerden ekranı 180 derece çevirsinler öyle denesinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu arada gol atmaya çalışıyosunuz demişssinde o futboldeki gol değil :) ordaki goal hedef amaç anlamında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 mausu ters çevirdim direk bitirdim hiçde zor diilmiş :P[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 cok zor degildi ters cevirerek. ayrica son bolum daha zor olabilirdi. ps: bu oyunu yapan arkadasin milletin mouseyi ters cevirerek gececegini hesaplamis olmasi lazim invert bu oyun oyun bitmez.[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eheh bende mouseu ters cevirip bitirdim bug abuse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bug abuse boyle olmaz.[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ehhe ya zevki kactı şimdi :D[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Adam gibi yapsanıza yahu bi ben mi mouse düzken yaptım?[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 oha mouse duzken mi yaptin.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eohoeh mouse düzken yapın abi, piskopat oluyor. tam ömür törpüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Adam Kafayı Sıyırır Bunda Level 4 Te Kaldım Gecemedim Orasını Kapadım Sonra.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bunu bir kere ben bir kere chem açmıştı işte benim açtığımınkinin linki de burada tam burada tıklayın ve görün[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar