Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahve termosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Starbucks takiler 3 4 saat gidiyormuş heralde en fazla öyle diyorlardı.
Stanley marka var tr de bulunuyor mu bilmiyorum ama 24 saat sıcak tutuyormus Outdoor işi biraz
Mesaj tarihi:
sıtarbakzınki kadar falan olabilir ölçü, her iki kişiden biri kullanıyo bu sıtarbakzın termoslardan ama kullanışlı olduğu için mi yoksa eksik kalmamak için mi kullanıyolar bilmiyorum.
ölçü olarak da şunlar hoşmuş

http://www.bkg.com.tr/multimedia/products/748-termos-bardak-Istanbul/1300284907-max.jpg

Mesaj tarihi:
plastik için şöyle denmiş
said:
geçen hafta gidip 18 liraya aldığım ilginç bardak. baya büyük umutlarım vardı, "modern" olacaktım sürekli kahve içip falan ahah. neyse, aldım bunu, sonraki iki gün falan bağırsakları bozdum fazla kahve içmekten. sonra akıllandım biraz azalttım kahveyi. ama ne yazık ki normal bir bardaktan tek farkı kapağı olması. termos falan değil yani. baya bildiğin 1 saate buz gibi içiyorsun kahveyi.
Mesaj tarihi:
http://www.hepsiburada.com/liste/metaltex-cosmos-celik-termos-075-lt/productDetails.aspx?productId=mtmtex899733&categoryId=236712&SKU=MTMTEX899733&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dmtmtex899733%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dtermos%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

http://www.hepsiburada.com/liste/square-termos-celik-500-cc/productDetails.aspx?productId=spormyd3845&categoryId=367284&SKU=SPORMYD3845&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dspormyd3845%26fh_lister_pos%3d10%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dtermos%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch
Mesaj tarihi:
birde boyle tipler cikti. kahve icmeden gune baslayamiyorum! kahvem olmazsa yasayamam. termosla dolasmaliyim! kahve dedigin sey onemlidir!
sorsan hayatinda bildigi tek luks kahve, nescafe gold bide arada aldigi starbucksin 5 liralik boktan filtre kahvesidir.
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

birde boyle tipler cikti. kahve icmeden gune baslayamiyorum! kahvem olmazsa yasayamam. termosla dolasmaliyim! kahve dedigin sey onemlidir!
sorsan hayatinda bildigi tek luks kahve, nescafe gold bide arada aldigi starbucksin 5 liralik boktan filtre kahvesidir.

daha önce söylendi
haklısın cempostaci
yürü be
Mesaj tarihi:
ne zaman soylendi bilemem.
ama termos denildigi zaman aklima sabahin erken saatinde. metroda yada metrobuste elinde dandik termosla kahve icmeye calisan, aracin ani hareketinde agzi yanan fakat bunu caktirmamaya calisan, agzinin yanmasiyla sicaktan gozleri yasaran ozenti tipler geliyor aklima
Mesaj tarihi:
birde starbuckstan o kahve alan tipler. o karton bardagin kapagi varken icerler ve gozleri yaslara burunur
bunada cok rastlanir.
bu insanlar icin sirada bekleyip soguk ses tonuyla kasadaki elemana "sade filtre kahve orta boy" demek dunyanin en cool olayidir. ozellikle arkanda kiz varsa. kahve sekersiz icilur tezini savunur ama evinde gizli gizli kimse yokken nescafeye seker atar
Mesaj tarihi:
Sıtarbaks termoslarından var bende. Çok kötü değil ama süper performans da yok yani. Yine de min 2 saat diyim. Kapakları çok hassas ama. Öyle yıkarken fln düşürürsen edersen bikaç kere, kapak çatlıyor. İncecik bi çatlak tüm özelliğini bitiriyor kapağın da termosun da.

Şu dışı kromaj olan termoslar daha garanti gibi.
  • Yeni Oluştur...