Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bu statüdeki kuruluşlar kesin olarak kamu kurumu mudur? yani TEİAŞ TEDAŞ gibi kurumlar kamu kurumu mudur? sitelerinde; "233 sayılı kanun hükmünde kararnameye dayanılarak çıkarılan 12.08.1993 tarih ve 93/4789 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla, bir kamu iktisadi kuruluşu olan TEK, Türkiye Elektrik Üretim İletim AŞ (TEAŞ) ve Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) unvanlı iki ayrı iktisadi teşekkülü olarak teşkilatlandırılmıştır." diyor ama iktisadi kamu olması kafamı karıştırdı. Net bir bilgisi ve dayanağı olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 öyle olması senin için ne değiştirecek de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Gişedeki adamı dövecekse, biri devlet memuru, diğeri sivil vatandaş. Arada ceza farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi ihaleye çıkıyo firma. normalde tmmob oda birim fiyatına göre atıyorum 150k lık fatura kesmem gerekirken, adamlar bi iş için 7.800 tl üzerine çıkamıyo. oda da ben bu kurum özeldir, bu fiyattan sözleşme onaylarım diyo. Daha önce kamu kurumudur şeklinde iş yaptım ama Ankara tmmob özelleşti o diye ticari firma statüsünde değerlendiririz diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 eğer özelleştirildiyse kamu kuruluşu sayılmaz artık o. özelleştirilmediyse kamu kuruluşudur. hangi firma o. firma adı söyle de ona göre bakalım, sittin türü var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 zaten özelliştirmenin de amacı bu, bu kurumlar devletin hantallığı altında ezilmesin, işlemlerini daha rahat ve serbest yapsın da daha çok verimli olsun diye özelleştiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 kamu kurumudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 kamu kurumlarının bir çok çeşidi, bir çok yöntemi olabilir. Kamu kurumu denilince öncelik sosyal fayda olsa da sosyal faydaya finansman bulabilmek amacıyla çeşitli kar odaklı kamu kurumları da olabiliyor. Hatta bazı kamu kurumları "al işlet bana da kira öde" usülünde bile olabiliyor (köprüler, gişeler, otoyollar gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ahmedinejad said: eğer özelleştirildiyse kamu kuruluşu sayılmaz artık o. özelleştirilmediyse kamu kuruluşudur. hangi firma o. firma adı söyle de ona göre bakalım, sittin türü var çünkü. TEİAŞ abi. Teiaş işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tamam hallettim. kamu kurumu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Rasmon said: abi ihaleye çıkıyo firma. normalde tmmob oda birim fiyatına göre atıyorum 150k lık fatura kesmem gerekirken, adamlar bi iş için 7.800 tl üzerine çıkamıyo. oda da ben bu kurum özeldir, bu fiyattan sözleşme onaylarım diyo. Daha önce kamu kurumudur şeklinde iş yaptım ama Ankara tmmob özelleşti o diye ticari firma statüsünde değerlendiririz diyo. çıkarda ihale yapar uğraşmak istemiyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 teiaş özelleşmemiş daha. kamu kurumu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Sermayesinin %100 ü T.C. Basbakanlik Ozellestirme Idaresi Baskanligi ne ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar