Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bu oyun hakkında ne dusunuyorsunuz ben aldım daha yuklemedım ama patıler ne der onu merak ettım.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 guzel degil yani daha online oynamadim ama oynanabilitesi cok az classlar oturmamis yani direk battlefielddaki sistemi almislar ama sw evreni icin daha farkli seyler olmaliydi bazi seyleri begendim meselea trade federationdaki yuvarlanan robotlar var o guzel mesela[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ya oyunda at-at varsa baska bıseye gerek yok aslında. Araclar oyunu ne kadar yansıtılmıs onu bılmek lazım.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Benim acaip hoşuma gitti. Acaip eğlendim. Oyun singleplayer için değil. Tamamen multiplayer için yapılımış. Battlefield'ın SW evreninde geçeni ite. Bir server olsada oynasam deli gibi.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yok mu açılmadı mı serverları daha? açılması gerek oyun başlayınca bütün dünyada server açar millet...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 swg acc.um kapandığı anda sarılıcam bu oyuna. avaturk de yakında server açar inşallah[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Cuce, 27 Eylül 2004 13:00 tarihinde demiş ki: Ya oyunda at-at varsa baska bıseye gerek yok aslında. Araclar oyunu ne kadar yansıtılmıs onu bılmek lazım. at-at var, kullanabiliyosun hemde (hoth savaşında rebellarla oynarkende kablo hadisesini yapabiliyosun, ama "yapabiliyosun" yapamadım şahsen oldukça kazık çünkü. Yer değiştirmek falan gerekiyor. Eğer bot binerse olabilir belkim. Şahsen oyunu beğendim. Grafikleri çok hoşuma gitti. Bi tek fazla blur kullanmışlar, gözüm bozuluyo baktıkça kapadım o yüzden:) single player dengesiz geldi bana ama multide daha dengeli olur eminim. şahsen boz almayı düşünüyorum. tabi öss den sonra:)[signature][hline]öss nubisi izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Server lazım.... Acaip zevkli oyun...[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 avaturk server açarsa baya tutulcak DEHŞET bişi hem sw hayranıyım off süper gitti[signature][hline]ATI Radeon 9800XT 256DDR Ekrankartı Kingston 2x512 DDr400 PC3200 ram Intel P4 3.0ghz 800fsb cpu ASUS P4C800 Mainboard Coolermaster 2003 Darkhardware ödüllü Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermaltake Chipset cooler Vantec 80MM Stealth Fan Zalman CNPS-7000A Stealth CPU Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 multiplayeri cok zevkli olur gibi geliyor banada bu arada o kablo olayini arkaya bi bot alip yapabiliyosun. cok kolay biseymis bende ilk kasiyodum surerken arkaya gecip kablo atip tekrar surmeye, e tabi cakiliyodum yere:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ya beyler ben de bugun aldım ama bağlanamıyorum gamespyid serverlarına nasıl yapabilirim gamespy id var benim onun dışında da giriyorum bilgileri şu an bağlanamıyoruz diyor updateleri de yaptım zaten bir update var 18.3 mb onu yükledim bağlanmam gerek internette oyuna olmuyor serverlar gelmiyor listeye...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 avaturk açtı serverları ama pek giren yok[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ama voyager üyeler girebiliyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar