Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Genel] SW:Battlefront

Cuce

Öne çıkan mesajlar

guzel degil yani daha online oynamadim ama oynanabilitesi cok az classlar oturmamis yani direk battlefielddaki sistemi almislar ama sw evreni icin daha farkli seyler olmaliydi bazi seyleri begendim meselea trade federationdaki yuvarlanan robotlar var o guzel mesela[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 27 Eylül 2004 13:00 tarihinde demiş ki:
Ya oyunda at-at varsa baska bıseye gerek yok aslında.
Araclar oyunu ne kadar yansıtılmıs onu bılmek lazım.

at-at var, kullanabiliyosun hemde (hoth savaşında rebellarla oynarkende kablo hadisesini yapabiliyosun, ama "yapabiliyosun" yapamadım şahsen oldukça kazık çünkü. Yer değiştirmek falan gerekiyor. Eğer bot binerse olabilir belkim.
Şahsen oyunu beğendim. Grafikleri çok hoşuma gitti. Bi tek fazla blur kullanmışlar, gözüm bozuluyo baktıkça kapadım o yüzden:) single player dengesiz geldi bana ama multide daha dengeli olur eminim.
şahsen boz almayı düşünüyorum. tabi öss den sonra:)[signature][hline]öss nubisi
izinsiz gösteri
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

avaturk server açarsa baya tutulcak DEHŞET bişi hem sw hayranıyım off süper gitti[signature][hline]ATI Radeon 9800XT 256DDR Ekrankartı
Kingston 2x512 DDr400 PC3200 ram
Intel P4 3.0ghz 800fsb cpu
ASUS P4C800 Mainboard
Coolermaster 2003 Darkhardware ödüllü Wavemaster o/c kasası
Vantec PCI Slot VGA Cooler
Thermaltake Chipset cooler
Vantec 80MM Stealth Fan
Zalman CNPS-7000A Stealth CPU Fan
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya beyler ben de bugun aldım ama bağlanamıyorum gamespyid serverlarına nasıl yapabilirim gamespy id var benim onun dışında da giriyorum bilgileri şu an bağlanamıyoruz diyor updateleri de yaptım zaten bir update var 18.3 mb onu yükledim bağlanmam gerek internette oyuna olmuyor serverlar gelmiyor listeye...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...