Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1999 - 2011 Yılları Arası En Beğendiğim 100 Film

Mickey

Öne çıkan mesajlar

SOREN said:

benim imdb hesabımda, izlediğim her film istisnasız oylanmış şekilde listeliydi. Geçen sene falandı galiba, hesabımı kapatmak istedim, imdb oy listesini metin belgesi olarak indirme seçeneği sunmuştu, indirmiştim. ekşi de hesabı kapatırken entrylerini mail olarak atar ya, onun gibiydi. hüzünlenmiştim. on beş yaşımdan beri tutuyordum o listeyi. =/

neden kapattın ki heasbını?
Sosyal ağlarda paylaş

Mickey said:

2011
X-Men: First Class (2011)
Rise of the Planet of the Apes (2011)
The Girl with the Dragon Tattoo (2011)
La piel que habito (2011)
Limitless (2011)
Trolljegeren (2011)
We Need to Talk About Kevin (2011)
Hodejegerne (2011)
Sucker Punch (2011)
The Grey (2011)
Hanna (2011)
Drive (2011)

2011 baya tırt bir yılmış heralde. Bunlardan tattoo, x-men, limitless, the grey izledim. Hiçbiri iyi değildi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2011 baya tırt bir yılmış heralde. Bunlardan tattoo, x-men, limitless, the grey izledim. Hiçbiri iyi değildi bence.

belki öyleydi ama ben ve bi kaç arkadaşım First Class' ın en iyi X-Men filmi olduğunu düşündük izledikten sonra.

Ejderha dövmeli kız filmi' de bence o serinin en iyisiydi, (serinin diğer filmleri Ateşle Oynayan Kız ve Arı Kovanına Çomak Sokan Kız), bu 3 ü kitaptan uyarlanan filmler.

Limitless bildiğin sıkılmadan izlediğim bi filmdi, bir dakika aksiyon bitmedi neredeyse, bende o ilaçtan kullanmak istedim izlerken.

The Grey bu yazdıkların içinde bence en iyi filmdir, dinmeyen aşk acısını bilenler ve intihara meyilli olanlar ayrıca sevmiştir, bu tip bi insan değilsen bile yabanda silahsız, peşinde bir kurt sürüsü varken hayatta kalmaya çalışmak bile izlemesi zevkli bir deneydir bence. OST de ki "suicide" isimli şarkıyı ayrıca dinlemek lazım, baya beğenmiştim.

Edit: Maymunlar Gezegeninin Doğuşu, bilim kurgu olduğu için ayrıca artısı var benim gözümde, devamını da sabırsızlıkla bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

2001'e baktım
mulholland dr. listede yok
sonra da zevkine güvenmedim

valla haklısın ne diyim, David Lynch filmiymiş, inanmayacaksın ama ben bu filmi duymadım bile, böyle gariplikler oluyor bende, The Macinist' i 2012' de izledim, Vanilla Sky' ı da öyle, çok teşekkür ederim, bu gün uykum geldi artık yarın bunu mutlaka izlerim. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Mickey said:

The Grey bu yazdıkların içinde bence en iyi filmdir, dinmeyen aşk acısını bilenler ve intihara meyilli olanlar ayrıca sevmiştir, bu tip bi insan değilsen bile yabanda silahsız, peşinde bir kurt sürüsü varken hayatta kalmaya çalışmak bile izlemesi zevkli bir deneydir bence. OST de ki "suicide" isimli şarkıyı ayrıca dinlemek lazım, baya beğenmiştim.

The grey'a haksızlık ettim sanırım bence de içlerinde en iyisi o ama diğer yılların hepsinde yine de the grey'den iyi filmler olduğunu düşünüyorum o yüzden 2011 en tırt yıl bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...