SOREN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 geçti sonra ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bonec altta kalmaz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 vay babayın kemiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 SOREN said: benim imdb hesabımda, izlediğim her film istisnasız oylanmış şekilde listeliydi. Geçen sene falandı galiba, hesabımı kapatmak istedim, imdb oy listesini metin belgesi olarak indirme seçeneği sunmuştu, indirmiştim. ekşi de hesabı kapatırken entrylerini mail olarak atar ya, onun gibiydi. hüzünlenmiştim. on beş yaşımdan beri tutuyordum o listeyi. =/ neden kapattın ki heasbını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bonec stajer mi aldı seni napıyosun allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 kötülerin eline geçerse dünyayı kaos götürürmüş. o yüzden kapamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Şöyle bi şey lazimdi tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 listede BRAVE HEART yok mu????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Braveheart (1995) - IMDb http://i.imgur.com/CYsHVSE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bourbon said: neden kapattın ki heasbını? esti öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mickey said: 2011 X-Men: First Class (2011) Rise of the Planet of the Apes (2011) The Girl with the Dragon Tattoo (2011) La piel que habito (2011) Limitless (2011) Trolljegeren (2011) We Need to Talk About Kevin (2011) Hodejegerne (2011) Sucker Punch (2011) The Grey (2011) Hanna (2011) Drive (2011) 2011 baya tırt bir yılmış heralde. Bunlardan tattoo, x-men, limitless, the grey izledim. Hiçbiri iyi değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 2011 cidden kötü. Filmlerin hic biri iyi degildi. Hele o maymunlar gezegeni. Rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 said: 2011 baya tırt bir yılmış heralde. Bunlardan tattoo, x-men, limitless, the grey izledim. Hiçbiri iyi değildi bence. belki öyleydi ama ben ve bi kaç arkadaşım First Class' ın en iyi X-Men filmi olduğunu düşündük izledikten sonra. Ejderha dövmeli kız filmi' de bence o serinin en iyisiydi, (serinin diğer filmleri Ateşle Oynayan Kız ve Arı Kovanına Çomak Sokan Kız), bu 3 ü kitaptan uyarlanan filmler. Limitless bildiğin sıkılmadan izlediğim bi filmdi, bir dakika aksiyon bitmedi neredeyse, bende o ilaçtan kullanmak istedim izlerken. The Grey bu yazdıkların içinde bence en iyi filmdir, dinmeyen aşk acısını bilenler ve intihara meyilli olanlar ayrıca sevmiştir, bu tip bi insan değilsen bile yabanda silahsız, peşinde bir kurt sürüsü varken hayatta kalmaya çalışmak bile izlemesi zevkli bir deneydir bence. OST de ki "suicide" isimli şarkıyı ayrıca dinlemek lazım, baya beğenmiştim. Edit: Maymunlar Gezegeninin Doğuşu, bilim kurgu olduğu için ayrıca artısı var benim gözümde, devamını da sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 2001'e baktım mulholland dr. listede yok sonra da zevkine güvenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 planet of the apesi begenmeyen, maymun tassaa yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 son film cok kötüydü. Savunulacak hic bir yani yok. Maymunun konusmasi zaten zirve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 moncici said: 2001'e baktım mulholland dr. listede yok sonra da zevkine güvenmedim valla haklısın ne diyim, David Lynch filmiymiş, inanmayacaksın ama ben bu filmi duymadım bile, böyle gariplikler oluyor bende, The Macinist' i 2012' de izledim, Vanilla Sky' ı da öyle, çok teşekkür ederim, bu gün uykum geldi artık yarın bunu mutlaka izlerim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 filmin konusu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 David Lynch filmlerini izlerken harcadıgınız elektriğe yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mickey said: The Grey bu yazdıkların içinde bence en iyi filmdir, dinmeyen aşk acısını bilenler ve intihara meyilli olanlar ayrıca sevmiştir, bu tip bi insan değilsen bile yabanda silahsız, peşinde bir kurt sürüsü varken hayatta kalmaya çalışmak bile izlemesi zevkli bir deneydir bence. OST de ki "suicide" isimli şarkıyı ayrıca dinlemek lazım, baya beğenmiştim. The grey'a haksızlık ettim sanırım bence de içlerinde en iyisi o ama diğer yılların hepsinde yine de the grey'den iyi filmler olduğunu düşünüyorum o yüzden 2011 en tırt yıl bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Myshkin said: David Lynch filmlerini izlerken harcadıgınız elektriğe yazık öyle çok sevdiğim bir filmi olmadı bu amcanın ama bi kısa filmi çok ilgimi çekmişti; http://www.youtube.com/watch?v=DezEGKp5U3M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://galeri4.uludagsozluk.com/104/david-lynch_185365.jpg http://www.itusozluk.com/image/david-lynch_94821.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sucker punchi begenen var mi ya? yarisina zor geldim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bonec konuyu görünce köşesine çekilip ağlamaya mı başladı nedir? rakip sağlam giriş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar