Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bu seri kore yapımı.Kenichiyi çok sevdiğimden benzer bir manga arayışına girmiştim.Uzun süredir de seriyi takip ediyorum, harika gidiyor.Olayların gelişimi uzun zamana yayıldığından topluca okuması daha zevkli. Kısaca konudan bahsedersek; sıradan bir dövüş sanatları öyküsü gibi başlıyor.Okulda şiddet ve kabadayılar tarafından ezilen bir öğrenci ve onu eğitmeye isteksiz bir usta.Olayları da çok fazla açık etmek istemediğimden bu kadarı yeterli:)Başları biraz sıkıccı gelebilir tabi... Manwhanın çizimlerinin kalitesi de gittikçe artıyor.Benim gibi dövüş sanatları mangası sevenlere tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Şu manganın içine scanlator drama etti. Yok efendim mangafox'tu oraya buraya watermark koymaydı A-team'di falan. Zaten eldeki rawlar (web) çok kötü bir de scanlator drama işin içine girince... Bu bir kenara manwha gayet güzel. Ben part 1'i part 2'den daha başarılı buluyorum ama part 2'de güzelleşiyor gittikçe. Build up çok uzundu ama part 2'nin. Son 10-15 chapter okumuyorum ama nadasa bıraktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 biraz içine sıçılıyo serinin tenjou tenge gibi özellikle new waves de, kenichi tadı yok ama okunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 part 1 çok iyiydide part 2 çok tırt gidiyor. karı çizimleri çok güzel ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 koreli çizince okuyamiorum ben ya yapmacık geliyor hani koreli çizsin tamam ama japonca yazsın şunu, efektleri isimleri vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sakalli karakter var!! animesi yok anladigim kadariyla ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 isimleri cidden çok uzun ve birbirine çok benziyor.bu kimdi lan demekten bişi anlamıyorsun zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 kenshin'nin serisi baya bozdu bıraktım sonra bu seriye başladım, aynı konsept sayılır ama çok daha sürükleyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 New waves 108 spoiler son sahne Elder jeon'un bombayla ölüp sonra tekrar canlanmasına kıl olmuştum.Kurgu daha iyi olabilirdi ama son sahnede jeon saygı duruşunu haketti gerçekten.Bu sahneyi anime şeklinde görmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 chapter 118 Söyleyecek söz bulamadım son chapter için.Tam bir gerilim içinde bıracak bu son 20 dakika.Shioonnun kazanması gerekmiyor ama ikinci partın sonuna gelirken murimi şok edecek birşeyler bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 favorilerim arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 122 Dagilin lan topunuzu keserim gibi oldu son sahne.Helal be elder geldi bekledimiz gibi. 2.en guclu master oldugunu da ogrendik.Iki dede kapisacak sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 122 Bence Gajumuz yere dusmeyecek ve bu saate kadar dayandigi icin doktorumuz duel sartlarina bagli kalarak birakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 son bölüm dede ne gider koydu lan askdgjasdgk.ne varsa dedelerde var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Umarım Gaju uyanıp savaşı kesmez, dedelerin dövüşünü görelim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 123 çıkmış yumulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 127 Oha lan nerede bitti... Gaju simdi kalkip eldere dalacak ? Keske lan agzini kirsa tadindan yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 yeni sayı 13 eylülde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Oyle bi yerde ara verdi ki of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Hadi artık ya çok pis yerde ara geldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mortis said: koreli çizince okuyamiorum ben ya yapmacık geliyor hani koreli çizsin tamam ama japonca yazsın şunu, efektleri isimleri vs. STORMUUUU! IHAN TYMINGUUUU! diye okuycaksın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bu hafta çıkıcak inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 çıktı sandım ;w; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 13 de çıkcak diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Germeyin lan adami bi daha boyle:))) cok super bolumdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar