Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Breaker/ The Breaker New waves

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu seri kore yapımı.Kenichiyi çok sevdiğimden benzer bir manga arayışına girmiştim.Uzun süredir de seriyi takip ediyorum, harika gidiyor.Olayların gelişimi uzun zamana yayıldığından topluca okuması daha zevkli.

Kısaca konudan bahsedersek; sıradan bir dövüş sanatları öyküsü gibi başlıyor.Okulda şiddet ve kabadayılar tarafından ezilen bir öğrenci ve onu eğitmeye isteksiz bir usta.Olayları da çok fazla açık etmek istemediğimden bu kadarı yeterli:)Başları biraz sıkıccı gelebilir tabi...
Manwhanın çizimlerinin kalitesi de gittikçe artıyor.Benim gibi dövüş sanatları mangası sevenlere tavsiye edilir.
Mesaj tarihi:
Şu manganın içine scanlator drama etti. Yok efendim mangafox'tu oraya buraya watermark koymaydı A-team'di falan. Zaten eldeki rawlar (web) çok kötü bir de scanlator drama işin içine girince...

Bu bir kenara manwha gayet güzel. Ben part 1'i part 2'den daha başarılı buluyorum ama part 2'de güzelleşiyor gittikçe. Build up çok uzundu ama part 2'nin. Son 10-15 chapter okumuyorum ama nadasa bıraktım :)
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

New waves 108 spoiler son sahne

Elder jeon'un bombayla ölüp sonra tekrar canlanmasına kıl olmuştum.Kurgu daha iyi olabilirdi ama son sahnede jeon saygı duruşunu haketti gerçekten.Bu sahneyi anime şeklinde görmek isterdim.

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

chapter 118

Söyleyecek söz bulamadım son chapter için.Tam bir gerilim içinde bıracak bu son 20 dakika.Shioonnun kazanması gerekmiyor ama ikinci partın sonuna gelirken murimi şok edecek birşeyler bekliyoruz.

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Mortis said:

koreli çizince okuyamiorum ben ya

yapmacık geliyor hani koreli çizsin tamam ama japonca yazsın şunu, efektleri isimleri vs.

STORMUUUU! IHAN TYMINGUUUU! diye okuycaksın işte
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...