arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Tıklarsanız filmlerdeki sahnelerden resimler görebilirsiniz, sanırım hellworld'ün gelmesine daha çoook var, deader ise 14 kasımda çıkacak diye birşey okudum ama yazış bence, tabii türkiye'ye gelmeme veya yasaklanma gibi ihtimaller de var.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bizim manisa'da yatan çivici'yi getireyim ben sana, seni de pinhead yapsın madem bu kadar meraklısın.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 amanın hatırladım ben o adamı, dehşet birşey valla pinhead dinlemez o..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 www.spanishare.com.avi|648810496|E6B994B979E4725BE28BD0FCCA1DDB34|/]ed2k://|file|Hellraiser_VII_-_Deader_2004-[Eng+Spa_Subs]www.spanishare.com.avi|648810496|E6B994B979E4725BE28BD0FCCA1DDB34|/[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hımmm güzel olur özellikle o şuursuz freddy vs jason dan sonra konu ana hatları ile ne biliyomusun?[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 uzun bir seri, senelerdir çekiliyor. bir korku klasiği olmasına rağmen çok fazla devamı çıkması ile yozlaştı. serinin konusu cehenneme kapı açabilen bir puzzle kutusu olması ve acı=zevk diye bir kavram olması diyebilirim.filmi ünlü yapan özelliklerinden biri mükemmel zebani tasfirleridir. 2 filmde kompleksliğe adım atmaya ve korkudan ödün vermeden psikolojik gerilim katmaya başladılar, hoş bir gelişim süreci içindeydi ancak düşük bütçeli olması ve yapımcı firmasının piyasacının önde gideni olması nedeniyle umut vaad etmiyor. 7 için kötü diyorlar, daha önce seriden bi film izlemediysen bence hiç izleme, sevmeme ihtimalin çok yüksek. ben bile serinin bi hayranı olarak hellraiser filmi olduğundan değil de kari wuhrer filmi olduğundan izliyor gibiyim :P eheh. yarısını download ettim, bitince yorumumu buraya yazarım.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 return of the living dead de cıkcakmış o linkte öyle diyo 2006 da ama tur comedy horror diyo tıraş yani[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay EQ2 Sardius Dracus- human- shadowknight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 çivici ile bir buluşma ayarladım arcane, seni rio bravo'da aynı masada bekleyecekmiş.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 çivici pinhead i görsün beni göreceğine, çivisi çıktı hellraiser sersinin, bi yardımı dokunur belki LOL :lol: seri dandik devam edio uzun süredir, pinhead de kafasında çiviler çakılı olan serinin ana karakteri.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 verdiğim ed2k linki maalesef fake çıktı, çekmekte olan varsa özür.. :([signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar