nienna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 baya iyiler. progresif metalimsi elektronik trance'ımtrağımsı mı desem bilemedim ama tatlı bir müzikleri var. http://www.youtube.com/watch?v=zwG97ah0mEU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 serra yılmaz yok klipte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 davulcu cocuk hadi davul caliyor eywallah da diger eleman napiyor orda knoblarla oynuyor, enstruman caldim oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yaptıklarını ben de anlamadım da klip icabı herhalde :D grubun beyni olan insanlarda böyle bir sorun var zaten. adam kafasında üretiyor bilgisayarda kaydediyor ama iş sahneye ve klip çekimine gelince illa ki bir şeyler yapmak zorunda kalıyor öyle ilginç ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar