Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC mi her kaparken aldığım mesaj

Felix

Öne çıkan mesajlar

Söle bi mesaj çıkıyo genelde "Sanal bellek en düşük miktarı çok düşük" baya bi anlamsız geldi ama işte oyun vs fln oynadıktan sora cıkıyo bu eskiden "sanal bellek miktarı cok dusuk" derdi, Yardım pls Buarada RAM Idle diye bi program var pcyi yeni açmıs olsam dahi hiç bişey çalısmazken ram miktarını 125-150 arası gosteriyo 256ram kullanmama ragmen bişeyler acıkken 30lara kadar düşüyo Yardımlarınız bekliyorum Teekkürler[signature][hline]ViVa La Bam[/u]

Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ultima oynuyorum,oyun oynamasamda nette gezinsem flnda çıkıyo bazen; pc mde kotu bişey diil yani ben pek anlamamda p4 2.0/geforce4 128mb ekran kartım var ama pc 3 yıllık bu eskilikten olabilirmi? Harddiskte bos yer dolu yani anlamadım sanal bellek nedir nediildir?[signature][hline]ViVa La Bam[/u]

Sosyal ağlarda paylaş

Diskindeki yere göre gözden çıkarabileceğin en yüksek değeri verebilirsin. Sonuçta en yüksek değeri her zaman kullanmayacak ama o değere kadar ulaşabilecek. Atıyorum 10gb yer vardır 1-1.5gb yer ayarlamak heleki 256MB RAM'li makina için hiç de fena değil.

Kökten çözüm RAM almaktan geçiyor bunu da göz ardı etme.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...