Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Hayır belkide adamın ram düşük, yetmiyor atamıyor hafızaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abi sorun olayın kendisi değil sorun adamın olaydan bu kadar utanıcak bi toplum olması, bu kadar saçmalatılması, bir sene de hapis nedir abi. insanlar her yerde otuzbir çekiyor abi, fantastik cezalar konulması saçma, para cezası koyun olsun bitsin abartılmasın. ben çin uçuşunda tuvalette çektim o kadar uzun sürüyor ki, 1 sene hapse mi girmem lazım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 otobüste yolcu kadınlara bakip malafatı sıvazlamak normal bişey yani? ohoooo. bakmasa bile ohoooo. hapis cezası saçma ama güzel para cezası ve kamu hizmeti + psikolojik destek alma zorunluluğu getirirdim ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 değil abi, gayet gerizekalıca bir hareket, ama cezası da aynı miktarda gerizekalıca olması anlamına gelmiyor, 1 sene hapis ne abi, bir sene lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 basın para cezasını taksit taksit ödesin "yüz kızartıcı suçlar"da sonsuz*sonsuz ceza verilsin fodsfodo kesin atın tepkisi veriliyor, sonra dalga geçilecek yasalarımız oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ahahaha abi yok bu modernlik değil asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Chemical said: basın para cezasını taksit taksit ödesin "yüz kızartıcı suçlar"da sonsuz*sonsuz ceza verilsin fodsfodo kesin atın tepkisi veriliyor, sonra dalga geçilecek yasalarımız oluyor 1 yıllık hapis alıp yatmıyorsun zaten abi para cezasına çeviriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abi mesela ben arabada sevişebilmek istiyorum kız arkadaşımı alıp yazlık bi mekana gidince. ama ne varki 6 ay hapisten başlıyor yakalanırsan AMA ZATEN KİMSE YAKALANMIYOR O YÜZDEN VS demek yerine, mantıklı cezalarla yasalar olsa keşke sonra haklı haksız insanların canı yanmasa di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ona mahkeme sonucu karar vermiyor mu, çevrilir çevrilemez vs, bu kadar şansa açık bırakılmasın amaçdan sapıyor yasalar ve amaçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 kime göre mantıklı neye göre mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 chemical tam bir gıcık amerikalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Myshkin said: Chemical said: basın para cezasını taksit taksit ödesin "yüz kızartıcı suçlar"da sonsuz*sonsuz ceza verilsin fodsfodo kesin atın tepkisi veriliyor, sonra dalga geçilecek yasalarımız oluyor 1 yıllık hapis alıp yatmıyorsun zaten abi para cezasına çeviriliyor çevrilse bile siciline hapis cezası almış olarak geçiyor. sabıkalı oluyorsun sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 topluma ne kadar zarar veriyor, aslında ne kadar büyük bir sorun, pandik refleksi gibi ceza çıkarsa, BURADA SİGAR İÇMEK BEŞYÜZ LİRA HAYIR İNSANLAR UMURSAMIYOR BİN LİRA HAYIR LAN KIRK BİN LİRA yoluna gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ahmedinejad said: Myshkin said: Chemical said: basın para cezasını taksit taksit ödesin "yüz kızartıcı suçlar"da sonsuz*sonsuz ceza verilsin fodsfodo kesin atın tepkisi veriliyor, sonra dalga geçilecek yasalarımız oluyor 1 yıllık hapis alıp yatmıyorsun zaten abi para cezasına çeviriliyor çevrilse bile siciline hapis cezası almış olarak geçiyor. sabıkalı oluyorsun sonuçta. aynen, hayatın kayar, profesyonel bir şeyler yapıcaksan gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ee gitsin ? dolmusta osbir çeken adam da 1 yıldan fazla yatsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 dolmusta osbir çeken adamın bırakta kaysın hayatı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Klarnetçiymiş ama kasıklarını rahatlatıyomuş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 uçakta, otobüste mastürbasyon yapmak nasıl bir istek, nasıl bir iştah var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abi yasaklanan şey ne, topluma açık yerde, kalabalık bir yerde otuzbir mi, yoksa otuzbir çektiğini halka açık bir yerde birisine göstererek insanları rahatsız etmek mi, birincisi yoruma açık, arabanda çekerken yakalansan da hayatın kayıcak, öbürüsü ise insanları gerçekten rahatsız eden, sorun yaratan huzur bozan bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Chemical said: aynen, hayatın kayar, profesyonel bir şeyler yapıcaksan gg. e otobüste asılan adam da izin verin fişlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Frostbite said: sen hangi ilin mastürbasyoncususun?(nasıl bi kelime oldu lan!?) sınır tanımıyorum şehirler arası yolculukta çok güzel oluyor.. düşündümde aklıma geldi yalnız otobüste havlu altından mutlu edildiğim olmuştu. chemicala katılıyorum ve ben ceza alması gereken biri olmadığımı düşünüyorum.kuşadasında da public yakalanmıştım sevgilimle turist teyze gördü geri döndü hiç bişide olmadı. anlatmak istediğim bu tür şeyler heyecanlı oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Herif mastürbatör çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Sir.Enis said: sınır tanımıyorum şehirler arası yolculukta çok güzel oluyor.. düşündümde aklıma geldi yalnız otobüste havlu altından mutlu edildiğim olmuştu. quote] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abartmayın çoğu gencin hayatlarında neler neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 adam ergen cikti, seks hayatini döktu meydana ya la sadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abartmayın çoğu gencin hayatlarında neler neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 adam ergen cikti, seks hayatini döktu meydana ya la sadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar