yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 çok daha önce denemiştim o kadar beğenmemiştim ama geçen gün gene bir deneyeyim dedim yenilenen lezzetiyle diye bi değişiklikler yapmışlar heralde şişesi falan da değişmiş. Baya iyi olmuş ya bira çok beğendim. Tavsiye ederim. http://2.bp.blogspot.com/_HEPju4q3ckc/SrspkXMbFEI/AAAAAAAAFBY/KgTQsC45gus/s320/gusta_banner.jpg Leffe'nin daha bira'ya benzeyen makul tatta bir hali olmuş. Yalnız yumuşak karnı fiyatı, 33lük şişesi 4.45TL8-)
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ben darkını çok seviyordum bunun bir ara, çok güzel bir muz kokusu vardı sonra bişey yaptılar bir daha alamadım o tadı.
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 içtikten sonra ağızda muzu andıran garip bir aroma kalıyor hakkaten bi garip dark'ını üretmiyolarmış artık
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Yazık olmuş normaline göre çok güzeldi bence.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 O değil de anadolu yakasında değişik biralar satan bir yer var mı? Özellikle ale.
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 gusta migros'larda var. anadolu yakasını bilmiyorum ama beşiktaş'ta leffe satan bakkal tarif edebilirim meraklısına.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Onlar var heryerde, ben böyle değişik alman/çek/ingiliz biraları denemek istiyorum. Kırıntı da marston's pedigree (ale) satılıyordu arada içmeye gidiyorduk, dün gittik yoktu =( çok güzel bira bence ama yok hiç bir yerde.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 darkı gerçekten çok güzel bişeydi. ama düz gustadan tiksiniyorum. bi kadıköyde belfast var başka bilmüyrim
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bazılarının banı açılınca sezen cumhur önal gibi konuşur hale gelmişler bakalım ne kadar gidecek sdf
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Caddebostan Şütte'de ilginç biralar görmüştüm geçen. Kardeşler şarküteri midir nedir orda da vardır muhtemelen cins cins biralar (sahil yolu başları, Çiftehavuzlar hizasında olması lazım kabaca, Bostancı istikametine giderken sağda) Barda içeceksen Kadıköy Belfast.
Öne çıkan mesajlar