Tapinakci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 *manyak manyak konusur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 *manyak manyak konusur delidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 neyse öle işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bu ne ki asil bomba sudandan bilmem kac hektar alanın tarim amacli 99 yıllıgına kiralanmasi sonra ciftcinin yuzu bizimle guldu kendileri gibi ikiyuzlu ciftciler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 2023de butun Kuzey Afrika tekrar bizim olacak! Somaliden cikacagiz bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Lithran said: Benim mesajımı alıntı yapacağına ,gidip tekil olarak cumhuriyet savcılığına başbakan adına suç duyurusunda bulun. Ben turkiyede yasamadigim icin sorun yok, yasayan icin uzuluyorum okadar. Ayrica yarginin bagimsiz olmadigi yerde vatandas basbakani mahkemeye verse ne olur, acisi yine vatandastan cikar. Defalarca gördugumuz sey. Bu isler tekille olmuyo, bilincli bi toplumla oluyo. TRdeki bilincli kesimin disindaki insanlarda azcik bilinclenmek icin caba gösterse, futbol takimi tutar gibi dinle veyahut baska biseyle bagdastirarak siyasi parti tutmasa, hukumetin yedigi boklari senin gibi kabul etmeyip tepki gösterip secimde oyunu vermese, adamlar yine basa gelemez. Tekil dilekceyle falanla filanla olmuyo, hali hazirdaki sacma durumu senin gibi kabul eden 45-50 milyonun uzerinde insan olunca bi ulkede, kurunun yaninda yasta yaniyo. "nutella yerim" said: abi bakanlık bi durum degil aslında türk insanının genel karakteri kendinden üstüne taparken altını ezmek, en basitinden dandirik bir yardımcı docent bile kendini gaus zannediyor This, buda muthis dogru bi tespit. Dedim ya mucize falan lazim, suan bulunan butun siyasetciler mesela bi anda ortadan kaybolsa, uzaylilar deney icin kacirsa, arkadan gelen sifirdan bi politikaci nesil yerlesse sistemin basina, ozaman belki farkli bisekilde yönetilmeye baslanir. Böyle bisey olmadigi surece adim gibi eminimki ne yönetim degisir, ne zihniyet degisir hic bi bok degismez. Akp bastan cekilse bile bu saatten sonra gelen hangi parti olursa olsun, kendi ideolojisine, testisinin keyfine göre akpnin kendine göre yargidaki, yurutmedeki her alandaki yarattigi gucu bi guzel kullanir. Politikaci olmanin en önemli kurali sahtekarlik cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Olayı bana niye bağlıyorsunuz be .benmi alın dedim uçağı ,benmi oy verdim banane alala gelen giden bizden alıntı .Adam uçağı almış kim sesini çıkarıp birşey diyecek git de topla koca şehri yürüyüş yap banane yaw ,sen türkiyede değilsen bende türk değilim umrumda bile değil kimin ne yaptığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Lithran said: Alınmış sonuçda napıcaz başbakan'a hesap soramıyacağımıza göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Alıntı yapma fistan barına molotof atarım(tu) .Yıldıztepe odunpazar çocuklarını üstüne salarım.Alıntı yapmayın abi kahrolsun Rte, yedikleri milletin hakkı çoluğundan çocugundan çıksın.Ne diyeyim orda prestij için alınabilir yazdım .Ak partili ilan edildik yuh be . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/d040.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Lithran said: Alınmış sonuçda napıcaz başbakan'a hesap soramıyacağımıza göre. ohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 nerenle okuduysan yazdigimi artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Allah yok, kral metalica kısa winston ateistim ben abi. ben fistanın bara gidiyorum.Benim beynim bu başlığa küçük geldi utandım çıkıyorum başlıktan :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 terasta yer yok fadsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Editore soyliyimde bizim sirketede alsin birtane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Geçicen onu fistan efendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Türk milletinin özelliği değil de ırkçılık olmasın şimdi bu ama araplaşmanın etkisi. Arap toplumunda var bu olay, dubai'de de çöpçülük gibi işleri hiç bir arap yapmaz dayamışlardır hintlisine türküne macarına. Bak, benzin olmuş hayvanlar gibi ama Türkiye avrupa'da otomobil satış rekorları kırıyor. Satılacak otomativ yok şu an kuyruk var. Azalmıyor, eline üç beş kuruş geçen alıyor hemen arabayı. Çünkü yürümek utanç kaygısı toplumda, toplu taşıma kullanmak fakirlik belirtisi. AKP'yi falan suçlamayın milyonlarca kredi kartı borçlusu için. Özentiliğin tavan olduğu bir memleketiz. Parası yok ama hiç bir şeyden kusur kalmaz. Araplaşmanın etkisi bunlar işte. Tabi yüzyıllar içinde Türk'ün de genine işledi. Açık ara çok rezil bir toplumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 hah guzel tespit valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 tespit güzel değil hatalı araplaşma ya da türkin kanına işleyen bişey yok olay sadece gelişmekte olan 3. dünya ülkesi olmamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 binlerce yıl at üstünde gezmişiz biz. araba almamız da çok normal. bizim olayımız sürmek zaten. araba konusunda söylenenlere katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 araplasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 arabdan farkimiz zaten ypk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bi de maklubeyi elle yeseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 dusuncelihayvan said: Azalmıyor, eline üç beş kuruş geçen alıyor hemen arabayı. Çünkü yürümek utanç kaygısı toplumda, toplu taşıma kullanmak fakirlik belirtisi. AKP'yi falan suçlamayın milyonlarca kredi kartı borçlusu için. Özentiliğin tavan olduğu bir memleketiz. Parası yok ama hiç bir şeyden kusur kalmaz. Valla cep telefonu falan gibi konularda özentilik desen anlarım da araba konusunda kimse kimseye bir şey söylemesin. Sabah ve akşam saatlerinde otobüslere sığmıyor insanlar, konserve şekilde saatlerce gitmen gerekiyor. Şahsen benim de 2 kuruş param olsa gider onla araba alırım, her şeyimden kısarım gider benzin alırım. bu ülkede toplu taşıma adam gibi bir hale gelmediği sürece yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 olay yine devletin verdigi hizmete geliy oiste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar