moncici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 nası oluyo bu işler? bağımlılıklarla ilgili çalışan bir psikiyatristi görmem lazım galiba. kendi başıma halletmek istiyorum o yüzden pahalı olmasa iyi olur. devlet hastanelerinde var mıdır böyle sigortayla filan gidebileceğimiz birileri? ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 sigaraysa devletin bilmemne hattı var da sigara oldugunu sanmıyorum lcd kötü şey azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 sigara ya da gofik değil ya tek bişey de değil bikaç başka bağımlılık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 satranç bağımlılığım var abi uyuyamıyorum bak saat 5.51 hala chesscube de satranç oynuyorum rüyamda filler vezirler görüyorum şimdi o kahrolası koca kıçınızı kaldırın ve bana bir psikiyatrist önerin bebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Başka bişeye başla bu bağımlılığından kurtul en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 toplumda bağımlılık diince ilk akla gelen şeylerden birine başla diğer bağımlılıklarından kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 cekirdege baslama yalniz, en beteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bi ara bende de vardı satranç bağımlılığı ya kafam dönmüştü resmen zweig'in öyküsünü oku -okumuşsundur gerçi- de gör deliliği :D geçer muhtemelen yahu öyle bağımlılık mı olur madde bağımlılığı falan sandım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Önce bi psikoloğa git istersen? Devlet hastanelerinde özel hastanelerde falan sigortanla gidebiliyorsun psikoloğa uygun oluyor sonra o yönlendirir istersen seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 psikiyatrist yönlendirir psikologa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 İlaç yazabilen psikiyatrist değilmiydi yanlış mı hatırlıyorum =O Ankaradaysan gel benim ufaklığa yollayım seni dicem ama değilsin hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ilacı psikiyatrist yazıyor ama psikologa da o yönlendiriyor. Psikolog ilaç yazmaz oturur dinler =) devlet hastaneleri iyi bu konuda olm bi de ne biliyim ben satranç bağımlığım olsa siz kimsiniz lan gundiler diye dolaşırdım ortada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 o kadar çok hikaye duydum ki psikaytriste gitmiş adam buna ilaç dayamış halbuki gerek yokmuş boşuna devreleri yakmış kullandığı ilaçlarla uyuşuk bişey olmuş hikayesi... hiç güvenim yok psikiyatristlere. Psikolog'a gidenler genelde memnun oluyor ama çok para yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Okuyorsan okulların da var medikolarda zorunlu psikolog orayı deneyebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 cerrah pasanın, capanın gir internet siteside bakırkoyde olur, al randevo sgk varsa 5 kurus vermeden gir görüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Bana gel, öğrenci psikolog. İlaç da tavsiye ederim çok istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 hahah satranç bağımlılığım yok olum salladım onu ya genel olarak bağımlı bi insanım. yapmak istediklerimi yapamıyorum bazı bağımlılıklar yüzünden falan. psikolog istemiyorum ya pek ihtiyaç duymuyorum direk tespit yapsın ilacı dayasın modundayım özel sağlık sigortam varmış benim sgk yokmuş fdsa. neye gidebilirim ki şimdi bunla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bas parayı git özele obsesif kompülsif kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 morfine geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 madde bağımlılığı deilse ilacla bi ilgin yok ama gidicen psikologa adam gibi terapini olucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 osbir falansa spora başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Rus'a git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 psikiyatri kapsam dışıymış özel sağlık sigortasında evet özel psikiyatrist farz oldu önereceğiniz biri var mı şöyle helal süt emmemiş, dünyevi bir doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar