Therru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım ama sabitlendim. Wol oynamaya başlayalı bir kaç ay oluyor dolayısıyla starcraft konusu favorim. hf! Alıntıla
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 buraya herkes starcraft konusu için geliyor bence. ben öyle gelmiştim şahsen. hoşgeldin. Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ama diğer bölümleri seviyorsunuz di mi ediö: hoşgeldin yazmamışım. Alıntıla
Therru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Anime bölümü de güzel, henüz tam hakim değilim foruma genel olarak eğlenceli. Teşekkürler bu arada. Alıntıla
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 hayirli olsun o zaman hg Alıntıla
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Oyunu yerin dibine soktular, artık kötüleyecek bi yerini bulamadılar ve gittiler. Starcraft bölümü örümcek tutmak üzereydi, iyi ki geldin. Alıntıla
Therru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 iyi ki geldim öyleyse. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.