goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: Bu kadar dünyayı evreni mükemmel bir ahenkle yaratan allah insanı bozuk olarak yaratabilirmi bunun ihtimali varmı sence ? sakat doğanlara anlat bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 burada empati yoksunu sadece katibim değil malesef =) geneli öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ahah en açık görüşlü sensin dimi ahahaha AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: nordlydian said: sabah.com.tr + gay / lezbiyen haberi + hollanda + mide bulantısı + medeniyet bu mu mottosu = günlük yobazlık görevi başarıyla tamamlandı. size ne elalemin ne b.k yediğinden. bir bitmediniz... Sen kafanda nasıl bir medeniyet anlayışı besliyorsun bilemiyorum Bugün bunu dedin Yarın annesini hamile bırakan evlat haberi duyarsan da böle tepkisiz kal emi zaten ne yaptıysak şu bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yüzünden kaybettik... kendi kızına tecavüz eden arap piçin başlığında da bekliyoruz bu medeniyet 101 derslerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Dworgian said: burada empati yoksunu sadece katibim değil malesef =) geneli öyle ahah neyine empati yapalim? ya biz de homofobik olsaydik, biz de tiksinseydik midemiz bulansaydi diye mi empati yapalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 evet katibim tepkisiz kaldın o konuda sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Dworgian said: burada empati yoksunu sadece katibim değil malesef =) geneli öyle nefret suçlarına empati yapmadığımız için suçluyuz evet =) senin kafan harbi karışmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 goldbären said: Katibim said: Bu kadar dünyayı evreni mükemmel bir ahenkle yaratan allah insanı bozuk olarak yaratabilirmi bunun ihtimali varmı sence ? sakat doğanlara anlat bunu test o test. sinav yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://www.itusozluk.com/image/stephen-hawking-in-musluman-olmasi_457586.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: nordlydian said: sabah.com.tr + gay / lezbiyen haberi + hollanda + mide bulantısı + medeniyet bu mu mottosu = günlük yobazlık görevi başarıyla tamamlandı. size ne elalemin ne b.k yediğinden. bir bitmediniz... Sen kafanda nasıl bir medeniyet anlayışı besliyorsun bilemiyorum Bugün bunu dedin Yarın annesini hamile bırakan evlat haberi duyarsan da böle tepkisiz kal emi zaten ne yaptıysak şu bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yüzünden kaybettik... iki olay arasında bir alaka yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 İkisinde de aile keywordu geçiyor bence aynı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ekmek said: Çocuğumun homofobik müslüman olmasındansa gay olmasını tercih ederim. Buna gönülden katılıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Marty said: Dworgian said: burada empati yoksunu sadece katibim değil malesef =) geneli öyle ahah neyine empati yapalim? ya biz de homofobik olsaydik, biz de tiksinseydik midemiz bulansaydi diye mi empati yapalim? bu başlık için demedim. inanmak sux. inananlar beyinsizdir diye giydirenlere. buraya değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://theobamacrat.files.wordpress.com/2012/08/morgan-freeman-on-homophobia.jpg edik: koyulmuş gerçi, tekrar koymuş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Myshkin said: Dworgian said: burada empati yoksunu sadece katibim değil malesef =) geneli öyle nefret suçlarına empati yapmadığımız için suçluyuz evet =) senin kafan harbi karışmış ya sen okuduğunu anlayamıyorsun gerçekten. okulu kopyayla mı bitirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: tek bir şey soracam Çocuğunuz gay olsa Böle ciddi bir toplantıda odaya dalsa ayyy babişkooo bugün nazcan la çok şahane ojeler aldık baaakkkk dese Tepkiniz ne olurdu ? O zmanda gaylari böyle savunabilirmiydiniz ? Evet ben homofobik bir insanolduğum için belki böylesine sert tepki veriyorum ama sizde durup 1 dakika düşünün beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 zaten dworgian dışında okuduğunu anlayabilen yok forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 myshkin in itham ettiği şeyleri söylemedim. isterse copy paste le koysun altında da yazsın şunu dedin diye ayrıca anlayamayan o herkes değil. gerçekten inatla yazdıklarımın bir kısmını alıp ona göre kafasından uyduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ah şu myshkin, hep öyle yapar o hınzır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 söylediğim şeylere mantıklı karşılık getiremeyince bana direk saldırman ne kadar eğlenceli. =) bir de sadece dalga geçmeye çalışmak yerine dediklerinin arkasında durabilecek olsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Dworgian said: Myshkin said: Dworgian said: burada empati yoksunu sadece katibim değil malesef =) geneli öyle nefret suçlarına empati yapmadığımız için suçluyuz evet =) senin kafan harbi karışmış ya sen okuduğunu anlayamıyorsun gerçekten. okulu kopyayla mı bitirdin? He Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Dworgian said: söylediğim şeylere mantıklı karşılık getiremeyince bana direk saldırman ne kadar eğlenceli. =) aahaha okulu kopyayla mı bitirdin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Dworgian said: söylediğim şeylere mantıklı karşılık getiremeyince bana direk saldırman ne kadar eğlenceli. =) bir de sadece dalga geçmeye çalışmak yerine dediklerinin arkasında durabilecek olsan bağa mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 evet ortaya alakasız laf atarak gerçekten üst düzey bir münakaşa sürdürdün, şimdi koyduğun pic'le de tamamladın performansını. bütün başlık boyunca ortaya koyduğun mantık nefret ediyor ama suç mudan öteye geçemeyen biri için oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar