GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Çok güzel bir olay aslında bu tip şeyleri daha ileri bir medeniyet tipine hazırlık olarak görüyorum. Mesela çocukların aile içinde büyümesi yerine toplum tarafından oluşturulmuş ve çok üst seviyede ve küçük yaşlardan başlayan bir eğitime hazırlık gibi. Zaten bu kişilere baktığımızda adamların küçük bir grup oluşturduğunu görüyoruz ve o çocukları iyi bir şekilde eğitebilirlerse mükemmel bir iş başarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 homofobiyi aklım almıyor. bir insan nasıl homofobik olabilir? hani fobi işte, korku falan. nesinden niye korkuyorsunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 korkmuyolar abi tiksiniyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: tek bir şey soracam Çocuğunuz gay olsa Böle ciddi bir toplantıda odaya dalsa ayyy babişkooo bugün nazcan la çok şahane ojeler aldık baaakkkk dese Tepkiniz ne olurdu ? O zmanda gaylari böyle savunabilirmiydiniz ? Evet ben homofobik bir insanolduğum için belki böylesine sert tepki veriyorum ama sizde durup 1 dakika düşünün abooooooooo cahil lvl :999999999999 sgit ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: tek bir şey soracam Çocuğunuz gay olsa Böle ciddi bir toplantıda odaya dalsa ayyy babişkooo bugün nazcan la çok şahane ojeler aldık baaakkkk dese Tepkiniz ne olurdu ? O zmanda gaylari böyle savunabilirmiydiniz ? Evet ben homofobik bir insanolduğum için belki böylesine sert tepki veriyorum ama sizde durup 1 dakika düşünün :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: tek bir şey soracam Çocuğunuz gay olsa Böle ciddi bir toplantıda odaya dalsa ayyy babişkooo bugün nazcan la çok şahane ojeler aldık baaakkkk dese Tepkiniz ne olurdu ? O zmanda gaylari böyle savunabilirmiydiniz ? Evet ben homofobik bir insanolduğum için belki böylesine sert tepki veriyorum ama sizde durup 1 dakika düşünün http://www.youtube.com/watch?v=8kgL2OU42SM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 pontipati919 said: korkmuyolar abi tiksiniyolar +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Çocuğumun homofobik müslüman olmasındansa gay olmasını tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: tek bir şey soracam Çocuğunuz gay olsa Böle ciddi bir toplantıda odaya dalsa ayyy babişkooo bugün nazcan la çok şahane ojeler aldık baaakkkk dese Tepkiniz ne olurdu ? O zmanda gaylari böyle savunabilirmiydiniz ? Evet ben homofobik bir insanolduğum için belki böylesine sert tepki veriyorum ama sizde durup 1 dakika düşünün ha ayrıca http://static.fjcdn.com/pictures/gay_9a5332_1384259.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kimseye karşı bir eylemin yoksa sorun değil diyeceğim de diyemiyorum. milyonlarca kişi tiksinse ama karışmasa; bu o insanların üstünde her şekilde baskı yaratır. her insan sağlam iradeye sahip olacak diye bir şey yok, zayıf insanlar bu baskı yüzünden intihar bile edebiliyorlar. bazen intihar etmelerine bile izin verilmiyor, töreden şundan bundan öldürülüyorlar da neyse. bir ara mahalle baskısı dendiğinde insanlar sanki hiç öyle bir şey yokmuşçasına gülüyor ve tepki gösteriyorlardı. yani herkesin bildiğini herkesten saklıyorlardı. aynı şey homofobi konusunda da geçerli. aslında bir dakika düşünülse görülür, tiksinmek hakkınız ama bir dakika düşünseniz elinizdeki tek argüman "o ne ya erkek erkeğe kıllı falan öğğ" den öteye gitmez. o da zevk meselesi. üreme işlemini saymazsanız teknik olarak kadın/erkek ve kadın/kadın ya da erkek/erkek aynı şeyler. estetik, keyif ve içten geleni yaşama meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 lan adam SIR benim oğlum sir olucaksa ibne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hem gandalf var biricik dedemiz :D sevmeyen yoktur adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Neyden midesi bulanmış katibin özet geçebilir misiniz biriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Tl:dr Bazı insanlar hayvandan hallice yaşadığı için babasından görmediği herşeyden korkup saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 beynindeki anasına bacısına yapılsa bölümü harekete geçmiş ondan midesi bulanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi şu aptal insanlar dünya'da of hala birileri teknoloji ilerlesin diye uğraşıyor üzücü lan kansere çare falan arıyorlar vallahi yazık bu efora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Eyvallah ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim sunu bir guzelce izle ve dinle. http://www.youtube.com/watch?v=3GDRyCBKQuw&feature=endscreen&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Morgon freeman abimizin homofobiyle ilgili cok guzel bi lafi var bu arada http://i.imgur.com/sX4R0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 katibim napolyon v16 değil mi bi geliştiremediler şu botu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: Bu kadar dünyayı evreni mükemmel bir ahenkle yaratan allah insanı bozuk olarak yaratabilirmi bunun ihtimali varmı sence ? Gaysen veya lezbiyensen hormonal bir tedaviye ihtiyacın vardır olursun ve durumu düzeltirsin... Bir insan erkekse erkektir bayansa bayan.... degil serdar ortac random copcu bile ellemez seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ha bi de siirtte imamı polisi 80 kişi 12 yaşındaki kıza tecavüz etti haberini de tiksiniyorum böyle medeniyet olmaz olsun!!! diye gelip açacak mısın? nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi oha okumamıştım önceki sayfaları yazık lan nası bi cahillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 @katibim; çok dar bi bakış açın var, tipik bişi ben müslümanım, o zaman olmayanların a.q. ben türküm, olmayanların a.q. ben heteroyum, gaylerin a.q. deil işte ööle abi. hele hhele işi bi numara ileri götürüp "gayler hasta ama onlar bunun farkında diil. tedavi edeleim" demen tam falso. "benim bu konudaki görüşüm şu" ile "midem bulanıyo" aynı deel. ne biliyim mesela biz istanbulun fethini kutlarken, birileri de durduk yere şehirlerine saldırlıp öldürülen binlerin yasını tutuyo. bu ne bizi kahraman ne onları kahpe bizan yapıyo. yenilerin deyimiyle "enpati" :) P.S. lesbiyenlere laf etme plx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar