Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batuhan fanlarına duyuru


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

said:
Merhaba arkadaşlar belki beni tanımayanlar vardır şöyle kısa bir özet geçiyim.Yaklaşık 4 yıldır Batuhan Karacakaya facebook ve twitter sayfalarını yöneten biriyim.Bu zamana kadar iyisiyle kötüsüyle Karacakaya ailesiyle zaman geçirdim.Hiçbir zaman onlara karşı bir yanlışım olmadı. Onlarında bana karşı bir yanlışı olmadı.Bazı insanlar şuanda twitterdan,facebooktan ve ya başka sosyal medya adreslerinden bana yazıyorlar işte neden Batuhan'ın facebook hesabını kapattın yapılır mı filan diye.Sizlere şöyle açıklama yapmam gerekiyor ki ben her zaman Batuhan fanlarına destek vermiş ve halada destek veren biriyim. Hayallerinizin peşinden gidin Batuhan'a ulaşmaya çalışın.Neyse dediğim gibi Batuhan fanları benim kardeşlerim gibiler fakat bazı durumlardan dolayı facebook fan sayfasını kapattım bunları bu yazımda açıklıycam.Ama şimdi belki sen bizim için ne yaptın ki diyo olabilirsiniz onları açıklamak istiyorum;

--Twitter hesabını ilk açan ve sürekli sizlerle artık iletişime geçmesini söyleyen benim.

--Twitterdan gerçek olduğuna dair fotoğraf istediğinizde haftalarca artık fotoğraf çekip twittera koyalım diyende benim ve bu yüzden Gülhayat (Batuhanın annesi) 'nden "Burak bu fotoğraf olayında da amma ısrar ettin" demesine karşılık küçük duruma düşmem yine sizler içindi.

--Aynı şekilde son gün yani 5 Şubatta yine hem Batuhanın doğum gününü kutlarken hem de yine sizleri düşünerek "Batuhan twitter ve facebook'a hir hayranların seni bekliyor cevap yazarsın" diyip telefonu kapatıp direk twitter hesabımdan "Batuhan birazdan twittera giricek merak etmeyin" yazmama karşın Eray (Batuhan'ın dayısı) 'ndan şöyle bir tweet aldım "Birazdan değil 2 saat sonra." her ne kadar masum bir tweet olarak görünsede daha çok küçük duruma düşürmek için olduğunu düşünüyorum.

--Ve son zamanlarda artık Batuhan'ın bana abi demek yerine Burak diye hitap etmesi bütün Batuhan fanları ve beni çok üzmekteydi.


--Fan sayfasını kapatmamdaki en önemli asıl neden ise Batuhan fanları günlerce sahte hesapları kapattırmaya çalışırken ve (Gerçek Batuhan) fanları sayesinde kapandı tüm hesaplar.Sizlerin takip edilmeyip.Sahte hesabı yöneten Uğur isimli çocuğun arkadaşının takip edilmesi beni çok üzdü günlerce aklıma takıldı.Bunu bilen gerçek Batuhan hayranlarından (Afra,Beyza,Hilal) çok iyi biliyorlar.

Bu sebeplerden dolayı ben yine Batuhan fanlarını düşünerek fan sayfalarını yönetmekten vazgeçtiğimi Karacakaya ailesine mesaj yoluyla ilettim. Hiçbir zaman sevilmediğim yerde duran insanlardan değilimdir. Karacakaya ailesininde beni sevmediğini hissederek bu görevden ayrıldım.Anlatıcaklarım daha fazlaydı ama anca bu kadarını yazmak istedim.İnşallah bu yazıyı okuduktan sonra biraz düşünüp banada hak vermeyi denersiniz.Batuhan fanları benim için değerlidir ve özeldir.Yinede bu konuda olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.Saygılar..

Mail Adresim: [email protected]
Twitter: http://www.twitter.com/Burakkayatr


bebe de bu

http://img14.imageshack.us/img14/1/batuhankaracakayakimdir.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
said:
Beşiktaş'ta özgüvenini yitirdiğini söyleyen Batuhan "Samet Hoca bana güvenmiyor. Diyor ki sen bekle. Sen girme diyor. Hugo sakatlandı onun yerine benim girmem gerekmiyor mu? Benim girmem gerekiyor. Tamam sonra bana gir diyor ama zaten ben özgüvenimi yitirdim gireceğim de ne yapacağım? Topu tutuyorsun ayağında bir tuhaf yani aklın gidip geliyor. Futbolcu olmayan bilemez. Bunu futbol oynamış adam bilir" şeklinde konuştu.


http://skorer.milliyet.com.tr/batuhan-karadeniz-besiktas-ta-ozguvenimi-yitirdim-/-/detay/1669711/default.htm

asdasf beşiktaş bunu nasıl geri aldı ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...