rarebee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: TooRan, 17 Kasım 2004 08:58 tarihinde demiş ki: Hangi haktan mı bahsediyorum???Belki bilmiyor olabilirsin ama arafat Mısır'ın en zengin inşaat mühendisidir.Yanılmıyorsam Arafat'ın 99 şirkette de hissesi varmış.Kısacası Arafat öyle pek de fakir biri değil;)miras hakkı da burdan ileri gelir... Ayrıca o maaşı Filistin yöneticilerinin belirlediği bir rakamdır.Miras zaten çok yüksek bir miktar;ona lafım yok...ama adam zengin...Türkiye'nin aç insanları da Filistin halkı kadar vardır ama kimse hayrına gidip de para vermez...Yani;bizim de halkımızdan aç olanlar var ama cumhurbaşkanı tutup da mal varlığını paylaşmıyor!!!Mızıklarım valla!!! [Bu mesaj TooRan tarafından 17 Kasım 2004 09:02 tarihinde değiştirilmiştir] tatrtışmayı başından sonuna kadar okundun mu bilmiyorum ama adamalar arafatın HERŞEYİNİ halkına verdiğini arafatın aynı Atatürk gibi olduğunu iddia ediyorlardı.herşeyini vermediği ortada Atatürk ise mirasının çok büyük bir bölümümü bağışladığı da ortada o zaman ben arafatın filistin sevgisinden şüphe ederim.[signature][hline]RareBee
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 arkadaşlar prd ama ne kadar musluman olurse olsun umrumda deil die yazmistim su acidan soliim filistindekiler, suriyedekiler, misirdakiler benim ulkemde bomba patladiginda insanim oldgunde vatandasim oldugunde ne kadar takiyo ben ndn onlari takiim. hayir diceksiniz insanlik nâmina tabiki dusuneceksin olenler icin uzuleceksin ama artik kim suclu kim masum bilinmiyorum cami diyosun kutsal yer diyosun adam cephaneye donusturmus guzelim mukaddes yeri, hapishane diyosun işkence almis basini gitmis. sonucta her iki tarafta birbirlerini sucluyolar ha bu hic bitmicek tâki dier taraf yokolana kadar cunku iki tarafinda pes etmeye niyeti yok biri elinde tasla sopayla tanka saldiriyo buyuk bir azimle digeri teknolojinin butun nimetlerini kullanarak istedigini asiyo kesiyo. sonuc olarak kimse masum degil hangimiz oleyizki ztn?[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Arafatla Atatürk ü karşılaştırmadım ben. Bir yanlış anlaşılma olmuş.Zaten karşılaştırılmazda.[signature][hline]tuana...
Öne çıkan mesajlar