Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 .[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Burda yazılanlar yeterde artar bile[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Filistin Halkına göre kahraman, İsrail Halkına göre terörist.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Güneri Civaoğlu'nun yorumu: Türkiye açısından dikkatimi çeken bir şey oldu. Bayraklar yarıya indi. Devlet Başkanı gibi görüldüğü için yapıldı bu. Bununla yapılmadı, abartıldıkça abartıldı, bugün bir TV kanalında, bir arkadaşımız "Atatürk gibiydi" yorumunu yaptı. Biraz fazla oldu bu. Oturumu yöneten arkadaşlar da seslerini çıkarmadılar. Önce etikten başlayalım. 5 Eylül 1938, Dolmabahçe Sarayı'nın 71 numaralı odası. Duvara dayalı bir karyola, beyaz cibinlik, yatakta Atatürk, H.Rıza Soyak'ı çağırıyor. "Gel çoçuğum" diyor. "Vasiyetname meselesi, o işi artık bitirmeliyiz" dedikten sonra el yazısı ile yazıp, notere tasdik ettirip, başucundaki komidine yerleştiriyor. Vasiyetname vefatından sonra açılıyor. Ama ince bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Atatürk 1933 yılında kendisi için tek kişilik bir kanun çıkarıyor. Atatürk, mirasını sadece kardeşine, yakınlarına bırakmak istemiyor. Onlara çok küçük hisseler vermek istiyor. Bunu da uyguluyor. Arafat'ın insanları sefil halde yaşıyor. Gelen yardımlar Arafat'ın kişisel hesabında. 4.5-5 milyar dolardan bahsediliyor. Böyle bir Arafat ve Atatürk, nasıl ikisi biraraya konabilir. Atatürk'ün yaşamı boyunca bir tek terör öylemi yoktur. Arafat bir teröristti, böyle bir örgütten gelmişti. Münih olimpiyatlarında 11 İsrailli sporcuyu öldürttü. Atatürk'ü böyle bir kıyaslamanın içine nasıl oturtursunuz. Bütün devrimler, kurulan cumhuriyet ve dahası... Bir tanesinin eşi Latife Hanım, boşandıktan sonra dahi dışarı çıkmıyor, sırlarıyla ölüyor. Öbür tarafta milyarlar üzerinde konuşmaya çalışan bir Süha Hanım, evlendikten sonra Paris'te yaşayan, kürkleriyle hastane önünde bekleyen bir kadın. Arafat, 48 yıldır bu örgütün başında ve esir bir haldeydi, Ramallah'ta... Devlet nedir? Sınırı belli değil, toprağı belli değil. Bu nasıl devlettir, nasıl devlet başkanlığıdır ve nasıl Atatürk'le mukayese edilir. Bir Filistin Kurtuluş Mücadelesi başlattığını kabul ediyor, rahmetle anıyorum ama bizimkiler de Atatürk'le kıyas etmesinler diyorum. Hiçbir diktatörün saygınlığı yokken, Atatürk yattığı yerden en büyük saygıyı görmektedir.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ataturkle kıyaslanması tabiki çok yanlıs ama halkı için ve bazı kitleler için degerli bir insandı arafat olumu filistinlileri yasa bogdugu gibi dunya kamuoyunuda ilgilendıren bi olaydır sahsen bende uzgunum olumune cunku zaten zor durumda olan filistin iyice bataga saplanıcak[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 terorist işte adam.. gerçi bir devletin başında ama terorist faliyetleri yapıyor.. Allah rahmet eylesın..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Nebuch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bıktım şu koministlerden. olyın tamamı İslam'a az inanıp, çok inanma faslı ya. daha fazla konuşursam konu dine gelicek bu yüzden.... kurcalamayalım.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bence bir milletin vatanını kurtarmak için yapılan her türlü çalışma,eylem vs...mübahtır.Sonuçta,Arafat o kadar eylemi durduk yere yaptırmadı...İsrailliler taş atan çocukları silah öldürüyorlar,yıkılacak olan evdeki sakatların,engellilerin çıkmasına izin vermiyorlar...Bunlar hiç tartışılmazken,Arafat terörist mi diye tartışılıyor.Bence "İsrail terör devleti mi değil mi?" diye sorulmalı.Zira bu sorunun cevabı olan sıfatın tam zıddı Arafat için geçerli olabilecek niteliktedir.
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Terorızm son yıllarda cok kabuk degıstırdı ama bırsey degısmedı masumlara yapılan karanlık oyunlar... Arafat ne iyi ne kötüydü... Ulkesı ıcın ve kendı cıkarları dogrultusunda calıstı kanaatım budur.. Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Nebuch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 parayla aldıkları topraklarda hak iddia etme, sadece İsrail e özgüdür.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: TooRan, 12 Kasım 2004 15:42 tarihinde demiş ki: Bence bir milletin vatanını kurtarmak için yapılan her türlü çalışma,eylem vs...mübahtır.Sonuçta,Arafat o kadar eylemi durduk yere yaptırmadı...İsrailliler taş atan çocukları silah öldürüyorlar,yıkılacak olan evdeki sakatların,engellilerin çıkmasına izin vermiyorlar...Bunlar hiç tartışılmazken,Arafat terörist mi diye tartışılıyor.Bence "İsrail terör devleti mi değil mi?" diye sorulmalı.Zira bu sorunun cevabı olan sıfatın tam zıddı Arafat için geçerli olabilecek niteliktedir. yaptıklarını yasal yollarla yapmalıydı ama.. Bak Atatürk'e;Attıgı her hamle yasal..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Nebuch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ataturk'un her yaptığı Osmalı Devleti yasalarına aykırıydı.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Nebuch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 burda resmi bir devletten bahsediyorum. belki onlardı osamnlı ama kagıt üzerinde tüm anadoluydu...[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 araplara bu kadar fazla üzülmüyorum.islam dünyasını parcalayan araplar cezasını çeksin.[signature][hline]RareBee
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 http://users.pandora.be/simasher/abd/arafat.htm
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: TooRan, 12 Kasım 2004 15:42 tarihinde demiş ki: Bence bir milletin vatanını kurtarmak için yapılan her türlü çalışma,eylem vs...mübahtır.Sonuçta,Arafat o kadar eylemi durduk yere yaptırmadı...İsrailliler taş atan çocukları silah öldürüyorlar,yıkılacak olan evdeki sakatların,engellilerin çıkmasına izin vermiyorlar...Bunlar hiç tartışılmazken,Arafat terörist mi diye tartışılıyor.Bence "İsrail terör devleti mi değil mi?" diye sorulmalı.Zira bu sorunun cevabı olan sıfatın tam zıddı Arafat için geçerli olabilecek niteliktedir. İsrail'de ne sıklıkta intihar eylemi oluyor biliyor musun? Ne sıklıkta suçsuz çocuklar, savaşla alakası olmayan hamile kadınlar, işinden başka birşeyle ilgilenmeyen erkekler ölüyor farkında mısın? Değilsin... Neye inanmak istiyorsan ve basın sana neyi gösteriyorsa ona inanıyorsun çünkü.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 İlk olarak, sevenlerinin başı saolsun. Bir amaç uğruna savaşan bir insandı. Ama Atatürk'te bir amaç uğruna, masumlara zararı minimuma indirerek, devletine karşı her türlü fedakarlığı yaparak, yıllarca rahat yüzü görmeden yaşadı bu ülkeyi kurabilmek için. Terör şart mıymış? Bizim bu kadar gurur duyulacak, tüm dünyaya gösterilecek bir gurur kaynağımız varken, teröre hayır diyerek yeni bir devlet kurmuş bir liderimiz varken, Arafat ı onla karşılaştırıyoruz. Atatürk' e yapılmış bir saygısızlıktır bu.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: TooRan, 12 Kasım 2004 15:42 tarihinde demiş ki: Bence bir milletin vatanını kurtarmak için yapılan her türlü çalışma,eylem vs...mübahtır.Sonuçta,Arafat o kadar eylemi durduk yere yaptırmadı...İsrailliler taş atan çocukları silah öldürüyorlar,yıkılacak olan evdeki sakatların,engellilerin çıkmasına izin vermiyorlar...Bunlar hiç tartışılmazken,Arafat terörist mi diye tartışılıyor.Bence "İsrail terör devleti mi değil mi?" diye sorulmalı.Zira bu sorunun cevabı olan sıfatın tam zıddı Arafat için geçerli olabilecek niteliktedir. TERÖR asla mübah degildir! gözü dönmüş pkk lıda terör yapıyor oda sözde bilmemne devletini kurmaya calısıyor, onun yaptıklarıda mı mübah? terör konusunu herşeyden farklı tutun, dava ne olursa olsun işin içine TERÖR girmiş ise, o dava da yanlıştır, davaya inananda.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 savaşta herşey mübahtır özelliklede asırlar boyu yaşadığınız topraklardan kovulmaktaysanız kendinizi düşünün, kurtuluş savaşını düşünün..
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 "zafere giden yolda herşey mübahtır." =P şakaaaaaaaaa...[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: SimasheR, 12 Kasım 2004 16:22 tarihinde demiş ki: savaşta herşey mübahtır özelliklede asırlar boyu yaşadığınız topraklardan kovulmaktaysanız kendinizi düşünün, kurtuluş savaşını düşünün.. Ya ne bilgisiz bir insansın sen, Kurtuluş Savaşı'nda Türkler kaç masumun canını almış? Ayrıca, terör savaş etiğinde olan birşey de değildir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 doğru söylüyorsun savaş varken terörün lafı edilemez ::))
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: SimasheR, 12 Kasım 2004 16:22 tarihinde demiş ki: savaşta herşey mübahtır özelliklede asırlar boyu yaşadığınız topraklardan kovulmaktaysanız kendinizi düşünün, kurtuluş savaşını düşünün.. kurtuluş savasını terörizm ile karıştırma gibi bi yanlış içerisine düşmüyorsundur inşallah? bir milletin bagımsızlık için tüm olanaksızlıklara ragmen verdigi top yekün bir savaşı tutup kıcına iki dinamit lokumu sokarak otobüs patlatan insanlarla bir koyuyorsan çok büyük yanlış yaparsın. biri hiçde adil gücler ve silahlarla donatılmamışda olsa türk milletin verdigi nizami harbe uygun bagımsızlık mücadelesidir. digeri israil sehirlerinde masumları, cocuk, anne, baba demeden israillerin kullandıgı otobuse girip iceri dinamit lokumu atan aşalık bir teröristtir. bu iki durumun birbirleri ile uzaktan yakından en ufak benzerligi yok. [Bu mesaj karakedi tarafından 12 Kasım 2004 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 masum insanları öldürmenin hiç bir açıklaması yoktur.özellikle müslüman oldugunuzu iddia ediyorsanız.[signature][hline]RareBee
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 tabiyki hayır. son yazdığımı henüz almamıştın sanırım :)
Öne çıkan mesajlar