Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kaktüs radrasyonu alıyo falan muhabbeti vardı bi ara http://www.sifamarket.com/tedavi_203_19646_kaktusun-faydalari.html bu google'da "kaktüsün faydaları" yazdığında ilk çıkan satışları falan arttırmış. yatıcam şimdi de konuyla iligli araştırması olan varsa paylaşsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben de böyle bir şey duyup kaktüs koymuştum işyerinde eski model monitör varken ama şimdi lcd olduğu için gerek duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 evet kafa yapıcı fyadasıda vardır radyasyon emmek haricinde o çeşit bişi alırsan çok baydın yersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yazıda öyle bi dalga yok diyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya olabilir mi sizce öyle birşey? ya 'kaktüszs radyasyonu alır' gibi bişeyi birkaç kere tekrar edebilir misiniz arka arkaya şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://3.bp.blogspot.com/_B74EBOEpAEM/TSBYBMa1MiI/AAAAAAAAAEA/i3VOuitnNfg/s1600/1.jpg obligatory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Vingthor said: ya olabilir mi sizce öyle birşey? ya 'kaktüszs radyasyonu alır' gibi bişeyi birkaç kere tekrar edebilir misiniz arka arkaya şimdi? molecular attachment falan olamaz mı ? ben var demiyorum bu arada geyiği aydınlatmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 YOK MU RADRASYONCU FELAN? tuz koysak bilgsiayarın yanına? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ben koymuştum monitörün yanına sonra öldü kaktüs. Demek ki alıyor radyasyonu !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sen su vermemişşindir ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Killer said: Vingthor said: ya olabilir mi sizce öyle birşey? ya 'kaktüszs radyasyonu alır' gibi bişeyi birkaç kere tekrar edebilir misiniz arka arkaya şimdi? molecular attachment falan olamaz mı ? ben var demiyorum bu arada geyiği aydınlatmaya çalışıyorum Of bir de ingilizce yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 scientific bir konu çünkü sdf molekül birleşmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ASDJIODFOPSJŞÜĞSDÜTĞPERWY EKMEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 şişko arkadaş edinin. şişkolar alır radyasyonu emer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ekmek said: Killer said: Vingthor said: ya olabilir mi sizce öyle birşey? ya 'kaktüszs radyasyonu alır' gibi bişeyi birkaç kere tekrar edebilir misiniz arka arkaya şimdi? molecular attachment falan olamaz mı ? ben var demiyorum bu arada geyiği aydınlatmaya çalışıyorum Of bir de ingilizce yazmış. SDFUGHSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sütü kaynatın. süt kaymak verdimi onu alnına yapıştırıp geç ekranın karşısına. ne radyasyon kalır ne bişey. herkes bilir ki süt kaymağı proton falan hiç onların hiçbiri bırakmaz nitrojeni falanda hep siler. hollanda ineği sütü ise farklı. o penis büyütüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bunlar hep scientific arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya sonuçta hepsi dönüp yuvarlanıp gelip mitokondride falan birleşiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Yeterince ingilizce kullanmamışsın, güven vermedi bana bu bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 araştırmasını yapıyoruz şu an ilk bulgular olumlu yönde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ekmek said: Yeterince ingilizce kullanmamışsın, güven vermedi bana bu bilgiler. i am no englis :/ tamam lan banane sanki Bİ ARKADAŞIM KAKTÜS ALMIŞ DA PARA BOŞA MI GİTMİŞ diye açtım topiği dfgd bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar