odchu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Penthesilea, 20 Kasım 2004 11:01 tarihinde demiş ki: Bu arada garip ama Tr ve yurt dışındaki kola tat olarak farklı. Yani damak alışkanlığınız varsa farkedebilirsiniz rahatça. Farklı yerden gelen hammaddeler kullanıldığındandır belki de. Belki de bizim fareler daha pis ondan olabilir. :)) ülkelerin damak tadına uygun her ülkede farklı çıkartıyorlar, mesela tatma fırsatım olmadı ama us de daha tatlıymış cola pepsiye yakın bir tat.. tr de ise daha asitli.. vs. vs.[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eet amerikadakinin cok kotu tadı var.pepsi içmiştik hep o yuzden.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Volfied, 20 Kasım 2004 11:03 tarihinde demiş ki: bi de vanilla coke var turkiye disi tum ulkelerde >:( mukemmel bisi onda kedi kullaniyolar sanirim fare degil de Evet, bi absolutun bi de kolanın vanilyalısından vazgeçmem =) Dr. Pepper diye bişi içmiştim İngiltere'de, 1 pounda alınan makinelerden, kusuyodum irençti.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
elexaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Ruby_DraGon, 19 Kasım 2004 19:32 tarihinde demiş ki: Kotu olan hersey ınsana guzel gelır :9 zaten godum dunyasında guzel olan herşey zararlı eheh[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 günde 2 3 litre kola içen biri olarak aynı kolayı daha üst üste 2 gün içemedim.Tatlar hep değişik oluyor.Asit oranı değişik oluyor... oluyor da oluyor...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Volfied, 20 Kasım 2004 11:03 tarihinde demiş ki: bi de vanilla coke var turkiye disi tum ulkelerde >:( mukemmel bisi onda kedi kullaniyolar sanirim fare degil de Ahhh Ahhh!!!! Vanilla Coke'u bilmem mi ya?Süper ötesi bişi o.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: elexaa, 20 Kasım 2004 11:38 tarihinde demiş ki: said: Ruby_DraGon, 19 Kasım 2004 19:32 tarihinde demiş ki: Kotu olan hersey ınsana guzel gelır :9 zaten godum dunyasında guzel olan herşey zararlı eheh Güzel olan her şey ya yasaktır, ya günahtır ya da kilo aldırır :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 +1 bencede güzel olan herbişe yasaktır :P Bu arada bunnar bence sadece kötülemek için yazılmış yazılar...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ya fare kanının ve mide öz suyunun insan sağlığına zararı varmıymış peki. Pek sanmıyorum :) Tadı da güzel oluyo. Farkmaz benim için :)[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Horrible, 20 Kasım 2004 12:12 tarihinde demiş ki: Bu arada bunnar bence sadece kötülemek için yazılmış yazılar... eh, azcık kötülense de pek bi zararı olmaz sanıyorum bizim açımızdan. adamların yıllık karı, neredeyse bizim milli gelirimize eşit. /edik: quote'u düselttim.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. [Bu mesaj Saeros tarafından 20 Kasım 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eheeh haklısın :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
geffen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bu tip yazılar arttı nedense.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Horrible, 20 Kasım 2004 12:31 tarihinde demiş ki: eheeh haklısın :P e tabiki de. zaten kola fabrikasında çalışan adam da bendim. :p[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Penthesilea, 20 Kasım 2004 11:35 tarihinde demiş ki: Dr. Pepper diye bişi alin size farenin ta kendisi berbattir[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 volfied e katılıyorum en berbat içecek o biberli abi ya iğrenç bişi içmiştim ben[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C [Bu mesaj Chemical tarafından 20 Kasım 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 of daha neler artik ic iste en kotu fare boku vardir, kola icip hastalanan insanda yok[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 su an iciyorum ki bu fare olayını düşününce daha bi zevkli gelio :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bende su an ıcıyorum we dusundukce mıdem bulanıyo ama naapıım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bende içiorum ve halimden çok memnunum bu fareler kolaya ayrı bi esans katıyo demekki :P[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
nuki Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 www.snopes.com bu site efsanelerindoğrulklrını arşatırıyordoğru yanlış şeklinde efsaneleri gösteriyor ve doğruluğu yada yanlışlığı konsunda kanıt gösteriyor. cocola ve cocain konusuna doğru diyor buyun kendiniz bakın http://www.snopes.com/cokelore/cocaine.asp[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 damardan almak lazımmış kolayı eskiden.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 http://www.cola.com.tr.tc bide buna bakın
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hoyt ben Musluman'ım ama[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İçin için bende içiyim.milletin orasından burasından sallamasıyla kimse kolayı bırakmaz,bırakamaz.[signature][hline]CmTurk Site Editör. Bu alemde Kral YALI.Göztepe Tam 35 TIK
Öne çıkan mesajlar