Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı çıkışları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her gece dua ediyorum hepsi ölsün şu heriflerin diye bıktım bıktııııııııııııım
her tatil arifesinde yurt dışı çıkışları gidiyo
Mesaj tarihi:
hayır olamaz ya.. knight online indiriodum tam[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Mesaj tarihi:
duyduğum kadarıyla transperent proxy diye bi olay varmış yani herkes tek bir ip adresi kullanıyomuş çıkarken
yasak olmasına rağmen kullanıyomuş tt net aldığım duyuma göre
allah belalarını versin
*! cemaat : amin!*
Mesaj tarihi:
Aynen ya kendimi zor tutuyorum kufur etmemek için artık bıktım. Giremediğim bi kac site var ama girmem gerekiyo. Allah belalarını versin. Ramazan ramazan beddua ettiriyolar bana. Bi pati'ye girebiliyorum adam gibi. allahtan buraya girioruz yani buraya da giremesek gidip bogazlarını sıkıcam adamların. Yetti be ne ya bur her dakka gidiyo. Yanmıyo işte modemde cable bölümü yanmıyo arkadas alamıyoz veri giremiyos siteye.
Mesaj tarihi:
herhangi bi bilgisi olan var mı bu durum hakkında?[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Mesaj tarihi:
güya bende warcraft ı çekiyordum, ne güzel.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Milletin sesini duyurabileceği bir yer yok ki!!! Kimi kime şikayet edicez. E-donkey'de upload'um download'dan fazla, City Of hereos da 1000'lerde geziyor pingler, anlamadığım şey yabancı sitelerle ilgili bir sorun yok bende, ne varsa hepsine düzgün şekilde girip çıkabiliyorum.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender
Mesaj tarihi:
lan isveç serverında csde 130 ping alıodum 350 alıorum şimdi..
downloadum 27k ile idi şimdi 18k e yuh..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sorun hala devam ediyormu yoksa sadece benim bağlantımdamı sorun var?[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender
Mesaj tarihi:
ultratv şu an daha beter oldu. ankara adsl arkımda sorun yok.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Mesaj tarihi:
nedir bu ttnet den cektigimiz bunca yildir bu hep boylemi gidecek?

adsl getirdik fiyatlari indirdik hede hodo turkiyeyi internete bagladik

aferin.. tek yaptiginiz bu ama bunca yil kaziklamanizin karsiligi olarak en azindan bunu yapmaniz gerekirdi bari uzerinde durun *sensörd*[signature][hline]yesil ejderha...[/i]

Üzerime gelmeyin
Beni deli etmeyin
Çizdim, oynamıyorum
  • Yeni Oluştur...