Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 2 tane ipad'im var, 2si de satilik ama biri satilirsa digerini elimde tutmayi dusunuyorum. satis nedeni 2 ipad'imin olmasi/upgrade'den yeterince memnun olmamam. urunlerin ilki ipad2, aralik 2011 de abd'den alindi(garanti yok ama proof of purchase mevcut). siyah, wifi-only, 64gb. fiyat 750 tl digeri 4th gen, aralik 2012 de tr'den alindi (fatura, garanti mevcut). beyaz, 32gb, wifi+4g. fiyat 1500 tl 2sinin de gorunur bir kusuru yok, ipad2'nin arka tarafinda kullanimdan dolayi asinma var ama genelde evde kullanildiklari icin pek sorun olacagini sanmiyorum (fotograf yarin koyarim diye tahmin ediyorum.) satilan ipad'in yaninda bir tane gri smart cover, alinan ipade gore lightning/30pin kablo ve guc adaptorunu vericem (ipad 2yi alsaniz da tr de kullanabileceginiz ucundan verebilirim, hatta cesit olsun diye hem us hem tr icin olani da verebilirim, size bagli). eger bir cengaver cikar da ben 2sini de alicam, birini satar birini kullanirim derse ek olarak su standi verebilirim http://tenonedesign.com/magnus.php satis icin kargoyla ugrasmak istemiyorum, o yuzden istanbul, hatta kadikoy icinde elden teslimat sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 4th gen dediğin ipad mini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hayir, retina display li, tam boy olani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hmm new ipad yani tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 yeni ipad diye 3rd gen de satiyolar tr'de ondan 4th gen yaziim dedim. modeli md526tu/a tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hmmm. fiyat fazla sanki ya o zmn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 benimki 3rd gen diye demedim, bana oyle satmadilar :P http://www.teknofiyat.com/?search=md526tu%2Fa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ipad 2 pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi ipad2nin sıfırını teknosadan 800e aldı bir arkadaş 1.5 ay önce onu az kırsan iyi olabilir satış adına. baltalıyormuş gibi olmayayım yardım amaçlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 teknosa virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ipad 2'ye fiyat vermek zor cunku yenisinin fiyati cok oynak gordugum kadariyla (stoklarla ilgili heralde, http://teknosa.com/urunler/125042114/apple-ipad2-16gb-wi-fi-siyah ) ve 64gb cok tercih etmiyor insanlar genelde. simdilik kalsin boyle, gerek olursa ileride dusunuruz fiyatlari tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Fin said: teknosa virali /care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben de yazayım bari buraya, sadece wifi olanından var bende 4. nesil olanın. 3gsiz arayan olursa mesaj atsın konuşalım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 fotograflar ipad 2 ipad 4th gen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 fiyatlar iyi bence ya. ipad 2 de iyi, 16 gb değil bu, o yüzden karıştırmayın yani. 750'ye 64 gayet iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ipad 3rd gen amerika'da satıştan çekildi, o yüzden başka yerdeki 3rd genlerle falan karşılaştırmaya kalkmayın sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Nedir son durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ipad2 de ekstra birkac cizik gordum gecen gun flashla resmini cekmeye calisirken, o satilmaz gibi duruyor. digerinde degisiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 fiyat iyiydi de para olsa .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Diğerindeki güncel fiyatın nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 1500tl, degisiklik olmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 2. el bu fiyata ? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar