Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik iPad(ler)


Dralnu

Öne çıkan mesajlar

2 tane ipad'im var, 2si de satilik ama biri satilirsa digerini elimde tutmayi dusunuyorum. satis nedeni 2 ipad'imin olmasi/upgrade'den yeterince memnun olmamam.

urunlerin ilki ipad2, aralik 2011 de abd'den alindi(garanti yok ama proof of purchase mevcut). siyah, wifi-only, 64gb. fiyat 750 tl

digeri 4th gen, aralik 2012 de tr'den alindi (fatura, garanti mevcut). beyaz, 32gb, wifi+4g. fiyat 1500 tl

2sinin de gorunur bir kusuru yok, ipad2'nin arka tarafinda kullanimdan dolayi asinma var ama genelde evde kullanildiklari icin pek sorun olacagini sanmiyorum (fotograf yarin koyarim diye tahmin ediyorum.)

satilan ipad'in yaninda bir tane gri smart cover, alinan ipade gore lightning/30pin kablo ve guc adaptorunu vericem (ipad 2yi alsaniz da tr de kullanabileceginiz ucundan verebilirim, hatta cesit olsun diye hem us hem tr icin olani da verebilirim, size bagli).

eger bir cengaver cikar da ben 2sini de alicam, birini satar birini kullanirim derse ek olarak su standi verebilirim http://tenonedesign.com/magnus.php

satis icin kargoyla ugrasmak istemiyorum, o yuzden istanbul, hatta kadikoy icinde elden teslimat sart.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ipad 2'ye fiyat vermek zor cunku yenisinin fiyati cok oynak gordugum kadariyla (stoklarla ilgili heralde, http://teknosa.com/urunler/125042114/apple-ipad2-16gb-wi-fi-siyah ) ve 64gb cok tercih etmiyor insanlar genelde. simdilik kalsin boyle, gerek olursa ileride dusunuruz fiyatlari tekrar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...