Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mrb; Öncelikle sunu soylemeliyim ki biz burda bir aileyi olusturuyoruz. Sizde bu aileyenin bir uye olmak istiyorsaniz Paticik genel kurallarina uyarak sizde bu aileye dahil olabilirsiniz. Nedir bu PGK (Paticik Genel Kurallari) ? 1.Forumlar icerisinde bir birinizi kıracan yada inciltecek hal ve hareketlerde bulunmak. 2.Forumar icerisinde kufurlu yeni topic acmak veya acilmis topic'e yanit yazmak. 3.Her konuyu kendi ilgi alani olan threadlere acmak (Her bu yoksa Konu Dışına açmak) 4.Siyasi goruslerinizi forumlara yansitmak Bu 4 Kurallari yerine getiren butun Pati'ler Paticik Ailesine katilmis olur.[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected] Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 zaten ustte topic var [signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net [Bu mesaj Neronn tarafından 15 Kasım 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Neronn tarafından 15 Kasım 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Böyle moderatörlük vermezler kasma...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 :) patide modlukda zor bi olay[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Alıntıla
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Sensible, 15 Kasım 2004 14:04 tarihinde demiş ki: Böyle moderatörlük vermezler kasma... mauhuaheu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: zergling, 15 Kasım 2004 13:12 tarihinde demiş ki: 1.Forumlar icerisinde bir birinizi kıracan yada inciltecek hal ve hareketlerde bulunmak. 2.Forumar icerisinde kufurlu yeni topic acmak veya acilmis topic'e yanit yazmak.nasıl yani?[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Alıntıla
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 mauhauh hakkaten ben farketmemiştim :) adam forumu yıkmak istio heralde :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Euehueh cok resmi :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 :-P[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Sensible, 15 Kasım 2004 14:04 tarihinde demiş ki: Böyle moderatörlük vermezler kasma... ahah super[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Alıntıla
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 aehueauhae[signature][hline]ICQ E-mail MSN Alıntıla
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Gırıs kısmı harbı super ya uueheu[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 tamam beyler yeter ya :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla
theCio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Insan barı gıder uyelık kurallarını okur Copy/paste eder daha dayanıklı olurdu lol[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ehueuhe suan bu arkadas kızarmıs bakıodum huleyn ben naptım diodur :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yasık acıdım simdi tamam tamam kusme gel[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 I KİSS YOU!!![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 I LOVE YOU![signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Alıntıla
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 I NEED YOU[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 taş yağacak başımıza.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Alıntıla
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ÜÖÖÖÖĞĞĞĞĞĞEEEEEEEEEEUUUUUUUUUAAAAAHHHHHHKKK![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Alıntıla
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 One be kustun mu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla
Designer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 seni komik şey seniii. :)# Alıntıla
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Saeros, 16 Kasım 2004 03:14 tarihinde demiş ki: taş yağacak başımıza. +1[signature][hline]ICQ E-mail MSN Alıntıla
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 :)[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.