Abus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 arkadaşlar VideoLan ı seviyorum çünki açamadigi filim klip vs yok.Ama sevmiyorum çünkü çok kasılıyo bir explorer açıyorum takılıyo filan.Şöle kasmayan ama onun gibi çoğu şeyi açan bir program tavsiyesi?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 avi previewer var[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 avi preview daha fazla kasıo bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 quicktime ? :)[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 p4 3.0, 512 mb ram kullanınca öyle kasıntı bir olay görmüyorum videolan'da. ancak k-lite mega codec pack çek içinde bir editlenmiş media player classic çıkıyor, quicktime dosyalarını bile açabiliyorsun onla. bunu dene istersen bir de. ancak tamamlanmamış dosyaları açmakta videolan'dan iyisini görmedim, avipreview (kazaa lite k++'da çıkandan bahsediyorum) bile o kadar iyi değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 videolan kullanmadim ama quicktime i da yabana atmayin bence .. alternatiflerine kayiyo genelde pc kullanicilari ama ben su anda herseyi quicktime la aciyorum ve wmv cekmiyorum :P gerci arayan bulur onun da vardir illa bi codec i qtime icin.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar