-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 göztepe bayrağı logosu kouyulsun.benim gibi göz gözlüler vardır burda? aslen fenerliyim ama oturduğum semt bakımınndan ki burdada baya göz göz lü vardır heralde.?[signature][hline]Göz Göz Göztepe. Göztepe Tam 35 [Bu mesaj -Kobe- tarafından 20 Kasım 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 önce gs nin tescillenmiş logosu kondu mu ki? Sarı kırmızıyı kullan ben de GözGöz taraftarıyımdır ayrıyetten.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sen daha takımının adını doru yazamıyon salla önemli deil demekki[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bence spor bölümünde şu renkleri bile kaldıralım derim. Sonuçta malesef insanlar kişilerin düşüncelerini okurken yapılan yorumun değil o kenarda duran renklerin etkisinde kalıyor. Bugün itibari ile ben renkli kısmı kapatıyorum. ----------- Kapatamıyormuşum, seçili olanı kaldırma imkanı yok. [Bu mesaj Kumadam tarafından 20 Kasım 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mafya gibiyiz. Bir kere girdin mi çıkış yok. hehe :) [Bu mesaj Absolut tarafından 20 Kasım 2004 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Siir jetpa bayragimi istiorum[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 karsiyaka bayragida verilsin ozaman :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 karsiyaka kim be bi avuç..[signature][hline]Yalılıyız,GözGözlüyüz,Çok Piskopatız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar