Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 >CV yazarken ingilizce bir kalıp kullan >cümledeki kullanımım doğru mu diye tırnak işareti içinde google'la >Tam olarak seninle aynı şekilde kullanan çıksın >Çıkan sonucun sahibi bir Türk sonuç olarak tüm cümleyi sildim tabi sdf
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hahahha >2013 >CV'lerde kelime şov yapmaya çalışmak
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 escape sanırım hayatında hiç ciddi başvuru vb bir deneyim yaşamamış. çalıştığını da sanmıyorum 7/24 forumda gibi zaten ama bir işe girdiyse de "serhat amcanın ofisinde masa başı iş var gel seni oraya sokalım" dan öteye gidememiş galiba.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kelime şov ne lan ahahaha
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 beni bu kadar ezseler vantilatör yutar intihar ederim
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Myshkin said: kelime şov ne lan ahahaha hani süper bir kelime dağarcığım var işte böyle şekil konuşurum ben vs karizma yaratmaya çalışmak gibi dfsd var böyle yapan ya.. yoksa kimin ihtiyacı olur afilli cümleler kurmaya cv'de dfs lan yok hiç cv ile başvuru yapmadım, eğitimimi tamamlamadım çünkü hala. ama tahmin etmek zor değil.. çalıştım da cv ile başvuruyla olmadı. ezseler mi? haha eziyorlar mı beni şuan dfsgh
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 3-4 ay önce bir cv geçmişti elime, kızın teki 5 sayfa cv'ye holding patronuyla içtiği çayı bile yazmıştı. 5 sayfa diyorum, ve stajlar dışında 0 iş tecrübesi. mutfaktan çıkmamalılar http://i.imgur.com/N0IjyJB.gif
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 gif'e bakılırsa mutfağa bile girmemeliler
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 mutfaktan ilk çıkan kadın kimdi acaba?
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 yok ya çok komiksin hep gülüyoruz biz
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Saeros said: annen desem kavga çıkar mı yoo ödeşiriz bigün dfds
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 escape said: mutfaktan ilk çıkan kadın kimdi acaba? Saeros said: annen desem kavga çıkar mı http://i.imgur.com/qb5YR5d.gif
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 escape said: Saeros said: annen desem kavga çıkar mı yoo ödeşiriz bigün dfds gereklilik tanrısı elimi zorladı dostum
Öne çıkan mesajlar